Nieuws


OPEN HUIS DE ZAAYER 7 in woonwijk De Linie

Op maar vijf minuten fietsen van de Grote Markt woon je hier heerlijk vrijstaand", zegt Boekholt & partners-makelaar Niels van Diepenbeek over de Zaayer 7 in de woonwijk De Linie. "Deze woning is geschikt voor diverse kopersdoelgroep: van gezinnen met jonge kinderen tot senioren, die graag ruim willen wonen dicht bij winkels en andere voorzieningen. Niet voor niets vind je die diversiteit op dit moment al terug in de bevolkingssamenstelling van het knusse straatje."

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs op het Open Huis op woensdag 20 februari en 27 februari tussen 16.00 en 17.00 uur. 

Niels van Diepenbeek deed zijn verhaal in een bijlage van het Dagblad van het Noorden, Wonen & Co, van afgelopen zaterdag. 

Duokoop: een nieuwe manier om je huis te kopen

Duokoop is ontwikkeld zodat meer mensen een huis kunnen kopen. Door uw huis te kopen met Duokoop passen er meer huizen binnen uw budget en zijn uw maandlasten lager. Duokoop houdt in dat u alleen een hypotheek voor het huis afsluit en niet voor de grond. Het DNGB fonds achter Duokoop koopt de grond, die u vervolgens middels erfpacht gaat huren.

Duokoop wordt gefinancierd met Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Uw maandlasten worden hierdoor lager en u beperkt de financiële risico’s van een eigen koopwoning door de NHG. Via Boekholt nieuwbouwspecialist en Scherp financieel advies is het nu mogelijk om kavels in de nieuwbouwprojecten Westerburcht, Goudplevier en De Grandeur te kopen met Duokoop. Het is bespreekbaar om Duokoop ook bij andere projecten toe te passen. Heeft u een ander project op het oog, laat het ons weten en wij zoeken het voor u uit. Wilt u meer weten over deze financiële regeling? Kom dan langs op onze informatieavond op ons kantoor aan het Damsterdiep op 12 februari of kijk hier voor meer uitleg!

Boekholt & partners verzorgt de verhuur van de Leyhoeve

Boekholt & partners verzorgt de verhuur van De Leyhoeve, een appartementencomplex aan het Oude Winschoterdiep, vlak naast de Euroborg in Groningen. 

De appartementen zijn er in allerlei formaten, beginnend bij 65 m2 en doorlopend tot 190 m2. De service en faciliteiten in De Leyhoeve zijn vergelijkbaar met dat van een hotel. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen. 

Wilt u meer weten? Loop dan even bij ons binnen op ons kantoor aan het Damsterdiep of maak een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over dit project. Meer over dit bijzondere appartementencomplex leest u hier.