Nieuws


Klanten gaven ons een 9,5!

Inmiddels hebben meer dan 100 klanten een tevreden recensie achtergelaten op Funda.nl. Met deze feedback kunnen wij de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van klanten, waarvoor dank!

Aankoopbegeleiding (9,5)

Klanten beoordeelden ons op: deskundigheid, prijs/kwaliteit, bereikbaarheid en communicatie en onderhandeling en resultaat. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? 

Verkoopbegeleiding (8,7)

Klanten beoordeelden ons op: deskundigheid, lokale marktkennis, prijs/kwaliteit, service en begeleiding. Informeer naar onze verkooptarieven

NieuwBouw XL Beurs 2017

Het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 november 2017 presenteren wij op de NieuwBouw XL beurs een aantal van onze actuele nieuwbouwprojecten. Naast de actuele projecten kunnen wij u alvast informatie verstrekken over nieuwe plannen. De entree is gratis. Lees meer over onze projecten.

Locatie:

MartiniPlaza  

  • Leonard Springerlaan 2 te Groningen

Openingstijden Nieuwbouw/Verbouw XL:

Vrijdag 17 november: 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 18 november: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 19 november:  10.00 – 17.00 uur

Graag tot ziens op de Nieuwbouw/Verbouw XL Beurs!

Inloopavond Helpermaar bij Vos Interieur

Donderdagavond 2 november a.s. vindt de inloopavond ‘Exclusief Helpermaar’ plaats. Hier kunt u geïnformeerd worden over residentie Helperborg, de Parkvilla’s en de Parel van Helpermaar. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in de exclusieve interieurwereld van ‘Vos Interieur’. De kopers van Helperborg krijgen een compleet verzorgd Vos interieur-/ontwerpadvies cadeau.

Interesse?

Wij verwelkomen u graag op donderdag 2 november a.s. van 19:00 - 21.00 uur bij Vos Interieur. 
Adres: Laan Corpus Den Hoorn 100 te Groningen. 
Voor meer informatie, neem contact met ons op. 

Stille verkoop

Sinds kort is onze website uitgebreid met het kopje "stille verkoop ". Er kunnen verschillende redenen zijn om een woning in de stille verkoop te zetten zoals bijvoorbeeld een langere aanvaardingstermijn. Wilt u eens praten over wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Hierbij hoeft u dus niet de traditionele wegen te bewandelen maar ook u kunt gebruik maken van de stille verkoop! Meer weten over wat de verkoopkansen van uw woning? 

De Grandeur

De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad9 vrijstaande villa's

U kunt inschrijven tot vrijdag 6 oktober a.s. 12:00 uur. Heeft u belangstelling voor één van deze villa's neem dan contact met ons op. Uitgebreide documentatie is beschikbaar! Wij maken graag een afspraak om deze met u door te nemen.

Nieuwsbrief september!

Deze week is onze nieuwsbrief van september  uitgekomen. Heeft u deze gemist? U kunt zich hier inschrijven . 

Ontvang gratis tickets voor Kadepop 2017

Twee gratis VIP-tickets voor Kadepop en een mooie korting op de verkoop van uw huis ontvangen?

WhatsApp 'Kadepop 2017' naar 06 - 13 13 28 73 of stuur 'Kadepop 2017' via een chatbericht (hieronder) om gebruik te maken van deze actie.

❗LET OP: de actie voor de kaarten loopt nog door tot 23 september.

Groningen Woont

Zaterdag 16 september a.s. is ons nieuwbouwteam aanwezig bij de Groningse Nieuwbouwbeurs gehouden in de Vesta. U kunt zich deze dag tussen 11:00 en 15:00 uur vrijblijvend laten informeren of huidige en toekomstige projecten. Komt u ook?

Uniek herenhuis! Kraneweg 61

Aan de Kraneweg 61 in Groningen staat deze unieke herenhuis te koop met maar liefst 9 kamers (7 slaapkamers) op loopafstand van Westerhaven, Noorderplantsoen en het centrum. Deze bijzonder ruime en sfeervolle woning heeft niet alleen een diepe en groene achtertuin (bijna 200 m²) ook een riant en zonnig dakterras van ca. 75 m²! Ook binnen wordt u verrast doordat alle vertrekken royaal bemeten zijn, hetgeen nog eens versterkt wordt door de hoge plafonds. Eventueel ook geschikt voor wonen/werken. Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Meer» 

Landelijke Open Huizen Route

Overweegt u een andere woning te kopen? Over ongeveer 1 maand vindt weer de Landelijke Open Huizen route van de NVM plaats. Veel huiseigenaren zetten deze dag hun deuren voor u open. Maar bent u al goed voorbereid? Heeft u al gemerkt dat die ene woning die u zo leuk vond, dat er meer mensen dit dachten? Misschien heeft u al een pech gehad dat de woning nét voor uw neus werd verkocht. Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. De aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het hele aankooptraject en denkt graag met u mee. Om tijdsverlies te voorkomen bij uw zoektocht tijdens de open huizen route kunt al voorwerk doen en een aankoopmakelaar inschakelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. 

Lunettenhof: laatste kavels beschikbaar!

Wilt u wonen in een nieuwbouwwoning in het project Lunettenhof? Dat kan! Er zijn nog 4 woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling, neem dan contact  met ons op.

Nieuwbouwdag Groningen Woont

U kunt zich deze dag laten informeren over onze huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten, zoals: 't RietcarréMeeroeverslaan - MeerstadHelpermaar - HelperborgHelpermaar - Parkvilla'sHelpermaar - De Parel en Lunettenhof

U kunt daarnaast ook alvast op de hoogte worden gehouden voor de toekomstige projecten: Helpermaar - Polderrandwoningen en Engelse Park

Wij staan u zaterdag graag te woord!

Wanneer: zaterdag 15 juli 2017

Tijdstip: tussen 11:00 en 15:00 uur

Locatie: Woonforum Vesta. 

             Peizerweg 74, Groningen

Boekholt nieuwbouwspecialist

Boekholt & partners presenteert vol trots Boekholt nieuwbouwspecialist! Een nieuwe en professionele tak binnen Boekholt & partners die zich volledig specialiseert en richt op nieuwbouw in en rond Groningen.

Naast onze rechtstreekse contactgegevens zijn vanaf nu ook ons nieuwe logo en huisstijl zichtbaar. U kunt ons op onderstaande contactgegevens direct bereiken.

T:050 - 311 46 47
E:nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stadswerf (Pelikaan en Paradijs)

Dinsdagavond 27 juni jl. is de verkoop gestart van de 15 woningen in de Stadswerf  aan de Pelikaan- en Paradijsvogelstraat. U kunt zich nu inschrijven! Uitgebreide informatie nu beschikbaar, neem hiervoor contact  met ons op.

Start verkoop Stadswerf Pelikaanstraat en Paradijsvogelstraat bekend!

Op dinsdag 27 juni start de verkoop van 15 woningen op de nieuwbouwlocatie Stadswerf aan de Pelikaanstraat en Paradijsvogelstraat in Groningen. Alle verkoopdocumentatie is deze avond voor u beschikbaar waaronder o.a. de prijslijst (prijzen vanaf € 229.500,- v.o.n.), de plattegronden en het inschrijfformulier. Uiteraard staat ons team van nieuwbouwspecialisten voor u klaar.

​Datum:dinsdag 27 juni a.s.
Tijdstip:van 19:00 tot 21:00 uur
Locatie:kantoor Boekholt & partners
Damsterdiep 34, Groningen

Graag horen wij van u of u deze avond hierbij aanwezig wilt zijn. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan nu door het interesseformulier in te vullen!


't Rietcarré: verkoop gestart!

Wilt u vrijstaand wonen in het Reitdiep? Dan is dit uw kans! De verkoop van de vrijstaande woningen in het project 't Rietcarré  is gestart. U kunt nog tot maandag 12 juni a.s. 12:00 uur inschrijven. Neem contact  met ons op voor meer informatie of om de uitgebreide documentatie te ontvangen.

Nieuw nieuwbouw: 't Rietcarré en Stadswerf

Binnenkort, vermoedelijk voor de zomer, starten wij met de verkoop 2 nieuwe nieuwbouwprojecten: 't Rietcarré  en Stadswerf . U kunt zich nu alvast inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief om niets te missen!
Nieuwsbrief 't Rietcarré 
Nieuwsbrief Stadswerf 

Bekijk het NVM Open Huizen Aanbod

Aanstaande zaterdag (1 april) is er de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kunt u huizen die te koop staan zonder afspraak en vrijblijvend bezichtigen.

Dus bent u op zoek naar een woning? Dan is dit wellicht het juiste moment om een kijkje te nemen. 

Bekijk hier het NVM Open Huizen aanbod van Boekholt & partners 

Nieuwsbrief maart 2017

Vorige week is onze nieuwsbrief van maart verschenen. Heeft u deze gemist dan kunt u deze hier  nalezen. U kunt zich hiervoor ook inschrijven  zodat u in de toekomst altijd wordt geïnformeerd.

Landelijke Open Huizen route

Wij zetten al onze deelnemende woningen voor u op een rij zodat u uw route  alvast kunt plannen. Na het open huis bent u bij ons op kantoor van harte welkom om uw ervaring te delen. Ons team en onze gastadviseurs (financiële planners en een notaris) staan voor u klaar.

Bent u er al klaar voor?

Zaterdag 1 april a.s. organiseert de NVM weer de Landelijke Open Huizen route. Bent u al goed voorbereid? Of u nu uw huis open stelt voor belangstellenden of u gaat bij de verschillende woningen bekijken. Het is verstandig om goed voorbereid deze dag te beginnen. Wij begeleiden u hier graag bij. Wilt u weten hoe, maak dan eens een afspraak  met onze makelaars om u te adviseren.

Singelwoningen: start verkoop!

Woensdag 8 maart, starten wij met de verkoop van de laatste 7 Singelwoningen in Helpermaar. Het zijn dezelfde woningen die u al gewend bent, maar gestoken in een nieuw jasje! Heeft u belangstelling? Kom dan vanavond langs tussen 19:00 en 21:00 uur.




Nieuwbouw beurs Vesta succesvol

Zaterdag 11 februari jl. was ons team aanwezig tijdens de beurs Groningen Woont gehouden in Vesta. Wij mochten deze dag veel nieuwe belangstellenden informeren. Heeft u dit moment gemist en u heeft wel belangstelling, neem dan contact  met ons op.

Groningen Woont 11 februari a.s.

Zaterdag 11 februari staan wij op de woonbeurs Groningen Woont gehouden in de Vesta. U kunt zich deze dag tussen 11:00 en 15:00 uur laten informeren over onze verschillende nieuwbouw projecten.

Wanneer: zaterdag 11 februari a.s.
Tijdstip: tussen 11:00 en 15:00 uur
Locatie: Vesta Woonforum (Peizerweg 74, Groningen)


Binnenkort in verkoop

Binnenkort op funda maar nu al een sneakpreview via onze website! Belangstelling voor deze fantastische vrijstaand herenhuis? Neem contact  met ons op voor meer informatie of om alvast uw interesse kenbaar te maken!

Succesvolle start verkoop!

Dinsdagavond 31 januari jl. is de verkoop gestart van de 3 woningen in het project Stadswerf Dok. De belangstelling was groot. Heeft u deze avond gemist en u heeft wel belangstelling? Neem dan contact met ons op om de verkoopdocumentatie te ontvangen. De inschrijving loopt tot en met maandag 13 februari a.s. 13:00 uur.

Nieuwsbrief januari 2017

Maandelijks versturen wij onze nieuwsbrief. Heeft u onze nieuwsbrief van januari gemist? U kunt hem hier  nalezen. Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in .

Stadswerf Dok: Start verkoop 31 januari a.s.

Dinsdagavond 31 januari a.s. is het zover. Dan starten wij met de verkoop van de 3 woningen in het project Stadswerf Dok. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, meld  u dan aan!

Boekholt & partners, uw partner?

Op zoek naar een makelaar, belangenbehartiger, voor de verkoop van uw woning? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars voor een informatief gesprek waar geen kosten of verplichtingen aan zijn verbonden. Ons team staat voor u klaar.

Nieuwbouw in ontwikkeling

2017 is nog maar net gestart en verschillende nieuwbouwprojecten worden langzaam concreter. Wilt u zeker weten dat u hierover tijdig geïnformeerd wordt? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief !

Feestdagen 2016/2017

Het jaar 2016 is bijna om. Een jaar vol met leuke ontmoetingen, verrassende woningen en mooie nieuwbouwprojecten. Kortom wij kijken terug op een succesvol jaar en gaan genieten van een paar vrije dagen. Ons kantoor is tijdens de kerstvakantie gesloten van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december a.s. Team Boekholt & partners wenst u hele fijne dagen en een voorspoedig 2017!

Blauwestad

Vrijdagmiddag 9 december is de officiële handeling verricht start bouw van de 2 villa's in Blauwestad. Kopers van deze beide villa's hebben, met hun gezin, symbolisch de eerste paal in de grond geslagen. Ondanks het sombere weer wat het een geslaagde middag.

Nieuwsbrief november 2016

Begin deze week hebben wij onze nieuwsbrief van november verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen, schrijf u dan in. U kunt de nieuwsbrief ook nalezen.

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen periode op ons heeft gestemd voor de titel van Woningmakelaar van het jaar 2016. Helaas zijn wij niet genomineerd. Wij feliciteren onze partner ben-s.nl  met hun nominatie.

Kopersavond Stadswerf Kade fase 1

Woensdag 26 oktober jl. zijn alle kopers bijeengekomen die een woning hebben gekocht in Stadswerf Kade fase 1. Kopers konden informeel kennis maken met elkaar en hun nieuwe woonomgeving.

Start verkoop Singelwoningen succesvol

Dinsdag 25 oktober jl. zijn wij gestart met de verkoop van de 22 Singelwoningen in Helpermaar. Wij hebben veel enthousiaste mensen ontmoet. Heeft u deze avond gemist, neem dan contact  met ons op. Uitgebreide documentatie is beschikbaar.

Succesvol nieuwbouw event

Zaterdag 1 oktober jl. was ons kantoor geopend en was het mogelijk om informatie te krijgen over de verschillende nieuwbouw projecten. Wij hebben opties en reserveringen gegeven. Zelfs is er deze dag een akte getekend! 

U I T N O D I G I N G!

Zaterdag 1 oktober a.s. bent u bij ons op kantoor van harte welkom om het open huis te evalueren. Vanaf 15:00 uur staat ons team en een hapje en een drankje voor u klaar. Komt u ook?

Nieuwbouw Event 1 okt. a.s.

Op zaterdag 1 oktober a.s. kunt u bij verschillende woningen binnen kijken. U bent deze dag ook bij ons op kantoor van harte welkom u om te laten inlichten over alles wat met nieuwbouw te maken heeft. Ons team staat deze dag van 12:00 tot 15:00 uur klaar! Graag tot ziens aan het Damsterdiep 34!

Inloopavond: woensdag 28 sept. van 16:30 - 19:00

Op 1 oktober aanstaande is het weer zover. De succesvolle 2-jaarlijkse landelijke open huizen dag komt er aan! Tussen 11:00 en 15:00 kunt u de deelnemende woningen zonder afspraak vrijblijvend bekijken. Wij begrijpen dat u wellicht vragen heeft over de (ver)koop van een woning. Daarom organiseren wij een inloopavond voor al uw vragen omtrent vastgoed. 

Woensdag 28 september a.s. zijn wij samen met onze gastadviseurs aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over aankoop, verkoop, nieuwbouw en juridische aspecten. U bent deze avond bij ons op kantoor van harte welkom!


Wanneer: woensdag 28 september a.s.
Waar: Boekholt & partners makelaardij (Damsterdiep 34, Groningen)
Tijdstip: van 16:30 tot 19:00 uur


U kunt deze avond vrijblijvend en zonder afspraak al uw vragen stellen aan:
- de beëdigd makelaars van Boekholt & partners en ben-s.nl
- de erkende financieel/hypotheekadviseurs van Daleman de Jong
- notaris mr. M. de Jong van Hoekstra & partners.

Team nieuwbouw

Graag stellen wij ons team nieuwbouw aan u voor. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent nieuwbouw. Van tekening tot koop- en/of aannemingsovereenkomst. Van links naar rechts: Marlies Wierenga, Nienke Boon en Maarten Gijgink.

Nieuwsbrief augustus 2016

Afgelopen week is onze nieuwsbrief van augustus uitgekomen. Hierin meer informatie over de nieuwbouwprojecten Stadswerf Kade fase 2 (aankondiging start verkoop), Helpermaar en nog veel meer. Schrijf u  in voor deze nieuwsbrief. U kunt de nieuwsbrief ook nalezen .

Start verkoop Stadswerf Kade fase 2 bekend!

Dinsdagavond 13 september starten wij met de verkoop van de woningen het nieuwbouwproject Stadswerf Kade fase 2 . U bent dan van harte welkom.

Wanneer: dinsdag 13 september a.s. Tijdstip: van 18:30 tot 20:00 uur Locatie: Grandcafé De Bastille (Damsterplein 2 te Groningen)

Graag horen wij van u of u hierbij aanwezig kunt zijn. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn maken wij graag een afspraak om e.e.a. in een persoonlijk gesprek toe te lichten. U kunt zich hier aanmelden of een afspraak maken.

Veel nieuw aanbod in Groningen

Houd onze site in de gaten, want de komende weken krijgen we een aantal prachtige gezinswoningen en appartementen in de verkoop  in de stad Groningen. Voor elk wat wils want in verschillende prijsklassen komen huizen op de markt. Prijsklasse tussen 175.000 en 600.000 euro.

Heerlijk!

Vandaag werden we op kantoor verrast door tevreden kopers van het nieuwbouwproject Evertshof. Hartelijk bedankt voor deze verwennerij!

Kom 11 en 12 juni het glazen huis op de Grote Markt bezichtigen!

In het weekend van 11 & 12 juni 2016 staat de mooiste glazen squashbaan van Europa op de Grote Markt van Groningen. Kom kijken!

Hier wil je bij zijn: De Australiër Cameron Pilley, de huidige nummer 14 van de wereld en huidig wereldrecordhouder van de snelste squashbal (284 km per uur) komt ook op zaterdag 11 juni rond 21.30 uur om te proberen om het wereldrecord te verbreken! 

De beste squashers van het Noorden strijden daar op het kampioenschap van Noord-Nederland. Ook gaan kinderen uit Groningen, Drenthe en Friesland laten zien wat ze in 6 weken squashles hebben geleerd. Bijna 150 kinderen volgen nu gratis les.

En kun jij een squashbal met misschien wel meer dan 100 km per uur slaan? Doe dan mee met de 'prijzenslag' op 11 en 12 juni.

Boekholt & partners makelaardij is een van de sponsoren van dit toernooi en daarom kun jij 'het glazen huis' echt bezichtigen! Klik hier voor meer informatie. Maar kijk ook op www.squashgrotemarkt.nl

Woonproeverij groot succes!

WOONPROEVERIJ

Er zijn circa 35 mensen afgekomen op de woonproeverij van woensdagavond. Onder het genot van een glaasje wijn en lekkere hapjes kon er echt 'geproefd' worden! Wordt vervolgd.

Op woensdag 25 mei is deze monumentale bovenwoning te bekijken tijdens de woonproeverij tussen 17:00 en 19:00 uur. De verkopende makelaar en de eigenaar staan u graag te woord. Uiteraard staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Wees welkom en laat u verrassen door deze imposante bovenwoning.

Hier vind u meer informatie.

Nieuwsbrief mei 2016

Dinsdag 10 mei jl. hebben wij onze nieuwsbrief van mei verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen dan kunt u hem hier lezen. U kunt zich ook inschrijven  zodat u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangt.

Stadswerf

Het nieuwe nieuwbouwproject Stadswerf, welke gerealiseerd wordt aan de Flamingokade in Groningen is volop in verkoop. Met trots kunnen wij nu melden dat alle 10 woningen zijn geopteerd! Heeft u ook belangstelling voor dit project, schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom dit project. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden over de start verkoop van de volgende fase.

Nieuw: binnenkort video weergave!

Binnenkort kunt u bij Boekholt & partners ook online een woning bezichtigen. Bent u nieuwsgierig geworden, hier vindt u een voorbeeld hoe uw huis in beeld gebracht kan worden!

Geslaagde start verkoop

Dinsdagavond 12 april jl. is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Stadswerf - Kade. We hebben veel enthousiaste mensen mogen ontvangen in Grand café De Bastille. Heeft u deze avond gemist en heeft u wel belangstelling? Neem dan contact  met ons op of kijk op onze projectwebsite.

Nieuwsbrief april 2016

Heeft u belangstelling voor nieuwbouw? Lees dan de laatste nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen, schrijf u hier in.

Start verkoop 12-04-2016

Vanavond (dinsdag 12 april) starten wij met de verkoop van de eerste fase van kadewoningen in het project Stadswerf. We beginnen met de verkoop van 10 robuuste kadewoningen vanaf € 263.000,- v.o.n.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, kom dan naar de start verkoop!

Waar: Grand café De Bastille (Damsterplein 2, Groningen)
Wanneer: dinsdag 12 april 2016

U bent tussen 18:00 en 21:00 van harte welkom.

Nieuwsbrief maart 2016

Eind maart hebben wij weer een nieuwsbrief verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen, maar wilt u deze wel ontvangen, schrijf u nu in. Klik hier om de laatste nieuwsbrief of nieuwsbrieven te lezen. 

Veel nieuw aanbod in Groningen

Veel nieuw aanbod! Kijk bij ons op de site voor alle (in het paasweekend) nieuwe aangemelde woningen. 

Vrijwel alle nieuwe woningen doen mee aan de landelijke open huizen dag op 2 april.

Nieuwsbrief februari 2016

Boekholt & partners stuurt met enige regelmaat nieuwsbrieven waarin wij u op de hoogte houden van onder andere onze nieuwbouwprojecten. Wilt u niets missen, schrijf u dan in. U kunt ook reeds verstuurde nieuwsbrieven inkijken . 

Open huis Jozef Israelsstraat 81 en 81a

OPEN HUIS 

Maandag 22 februari a.s. tussen 16:00 en 17:30 uur organiseert Boekholt en partners een open huis voor 2 fraaie woningen. Jozef Israelsstraat 81 en 81a te Groningen.

U bent van harte welkom. De makelaars staat u graag te woord.

Voor meer informatie kijk hier voor de bovenwoning en klik op deze link  voor de benedenwoning. 

Lunettenhof - persbericht

'Lunettenhof voorziet in woonbehoefte van nu'

De stad Groningen krijgt er binnenkort een groen en eigenzinnig nieuwbouwproject bij: Lunettenhof. Direct naast de gewilde woonbuurt De Linie op het Europapark komen straks 47 ruime eengezinswoningen rondom een gezamenlijke binnentuin en 12 appartementen aan de Boumaboulevard.  
Behoefte

Volgens Johan Boxem, directeur van gebiedsontwikkelaar Credo, voorziet Lunettenhof in een duidelijke behoefte. ‘Woonwensen veranderen. Onderzoek wijst uit dat steeds meer stadsbewoners groen en recreatiemogelijkheden om de hoek willen hebben, vaak ook op loopafstand willen wonen van de winkels in het stadshart, openbaar vervoer en horeca. Daarnaast wil men een milieuvriendelijke woning en heeft men de nodige wensen op het gebied van de woningindeling. Dat lijkt onmogelijk te realiseren. Maar toch zijn al die wensen gecombineerd in de opzet van Lunettenhof. Het resultaat is ernaar. We zien een sterke vraag naar deze persoonlijke, groene stadswoningen en de verkoop gaat erg voorspoedig. Mooi om te zien dat we de traditionele manier van bouwen kunnen ombuigen naar een meer persoonlijke manier.’

Groene oase 

Lunettenhof wordt omringd door opvallende landmarks als voetbalstadion de Euroborg, appartementengebouwen Stoker en Brander, Hete Kolen en het spraakmakende nieuwe gemeentekantoor. Toch wijkt Lunettenhof sterk af van deze omringende bebouwing. Het project combineert wonen in de stad met veel groen. Niet het ‘standaard’ groen van vele kleine tuintjes of een park, maar één grote gedeelde binnentuin. Een groene oase in de stad. Daarnaast is het Sterrebos vlakbij dankzij de brede fiets- en voetgangerstunnel onder het NS-station Europapark.

Naar eigen smaak

Opvallend is dat de woningen in Lunettenhof grotendeels variabel en naar eigen smaak afgebouwd kunnen worden. Denk daarbij aan de mogelijkheid van een dakterras of uitbouw, parkeer- en bergruimte in de grote parkeergarage onder het complex, veel variatie in indelingsmogelijkheden en duurzame energietoepassingen zoals onder andere warmte-koudeopslag. 

Goede bereikbaarheid 

Ook de belangrijkste voorzieningen zijn binnen handbereik. Enerzijds is er het stadscentrum, anderzijds komt er aan de Boumaboulevard ruimte voor daghoreca, detailhandel en praktijkuitoefening. Via het NS-station of de nabijgelegen ring is Lunettenhof prima bereikbaar.

Veel en mooi nieuw woningaanbod!

Houd onze site in de gaten, want de komende weken krijgen we een aantal prachtige gezinswoningen en appartementen in de verkoop in de stad Groningen. Voor elk wat wils want in verschillende prijsklassen komen huizen op de markt. Prijsklasse tussen 170.000 en 800.000 euro.

Op zoek naar nieuwbouw in Groningen?

Boekholt & partners makelaardij is al jaren actief met de verkoop van nieuwbouw in en rond Groningen. Wilt u van de nieuwste ontwikkelingen niets missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief . Wij zullen u van tijd tot tijd op de hoogte houden omtrent de nieuw te bouwen huizen.

Als u behoefte hebt aan een vrijblijvend gesprek op kantoor met een van onze nieuwbouwmakelaars, neem dan gerust contact met ons op.


IJsbaan voor de deur

Noord Nederland is in de ban van de ijzel. Code rood is afgegeven, veel scholen en crèches zijn gesloten. Vanmorgen bij het openen van ons kantoor lag er ook bij ons een prachtige ijsbaan. Wees voorzichtig onderweg!

Lunettenhof

De inschrijving voor een nieuwbouw woning of appartement in het project Lunettenhof sloot maandag 7 december jl. Nog niet alle woningen en appartementen zijn geopteerd. Klik hier  voor meer informatie.

Evertshof

Tijdens de Nieuwbouwbeurs heeft u een naam kunnen verzinnen voor het nieuwbouw project aan de Van Ketwich Verschuurlaan te Groningen. Het project omvat 6 herenhuizen. Uit de vele inzenders heeft de ontwikkelaar gekozen voor de naam "Evertshof". Wij feliciteren de heer Dijkstra van harte dat zijn naam gekozen is voor het project.

Woningmakelaar 2015

Ons kantoor was de afgelopen periode in de race om de titel Woningmakelaar van het jaar 2015 te worden. Helaas is deze prijs net aan onze neus voorbij gegaan. Wij bedanken iedereen die de afgelopen periode op ons heeft gestemd!

WE ZIJN GENOMINEERD!

In de categorie Verkoopmakelaar Award Noord Nederland horen wij bij de vijf genomineerden! Net als in 2014 zijn wij dit jaar (2015) opnieuw genomineerd. We willen iedereen heel erg bedanken voor het stemmen! Hopelijk is het genoeg voor de titel. Donderdag 26 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Boekholt & partners sponsort Grof Volkoren

Boekholt & partners sponsort het theatrale popkoor Grof Volkoren. Op 6, 7, 13 en 14 november zijn zij te bewonderen met hun voorstelling "In Nood". Lees meer »

Nieuw in verkoop: Blauwestad!

Wonen op je eigen eiland, op het mooiste plekje in Blauwestad? Dat kan! U heeft de keuze uit één van de 3 villa's Ravenna, Vienna of Vienna XL. Wilt u hierover meer informatie, maak dan een afspraak met één van onze makelaars bij ons op kantoor in Groningen.

Specials

Soms ben je op zoek naar inspiratie. Of het nu gaat om een mooie badkamer of een fantastische keuken. Wij komen soms unieke dingen tegen. Laat je eens verrassen!

Boekholt & partners Woningmakelaar 2015?

Wij zijn dit jaar genomineerd voor de titel Woningmakelaar van het jaar 2015. Boekholt & partners wil deze titel graag bemachtigen. Help ons daarom mee en:

Stem op ons als woningmakelaar van het jaar

Ons team!

Afgelopen dinsdag hebben wij met fotograaf Johan Bosma afgesproken in de Prinsentuin in Groningen. Niet alleen een heerlijke plek om van een kopje thee te genieten maar ook om nieuwe foto's te laten maken van ons gehele team!

>> Meer info over ons 

Van Brakelplein 44 + 44b: Verkocht!

Vorige week tijdens het open huis bij de woning aan het Van Brakelplein 44 + 44b te Groningen  mochten wij enorm veel belangstellenden ontvangen. De bezoekers waren enthousiast. Zo enthousiast dat deze bijzondere woning middels inschrijving is verkocht (onder voorbehoud). Wilt u weten welke bijzondere woning wij verder in portefeuille hebben, kijk dan eens tussen ons aanbod . 

Open huis bij Van Brakelplein 44-44b

De zomer is nog in volle gang maar de herfst komt er aan. Toch lekker beschut buiten zitten? Dat kan in de open serre (veranda) bij dit gewilde huis (wo 180 m²) met groene tuin (maar liefst 144 m²). Ligging: absolute toplocatie.

Het open huis van donderdag 27 augustus jl. is zeer druk bezocht. De woning wordt verkocht middels inschrijving. De inschrijftermijn sluit op maandag 31 augustus a.s. 17:00 uur.

Solide woning met prachtige details en veel fraaie ruimtes. Meer informatie en foto's vindt u hier.

Succesvolle start verkoop in Oosterhaar!

De start verkoop, 16 juli j.l. is uitermate succelvol geweest. 

Om in aanmerking te komen voor één van de koopappartementen kunt u een inschrijfformulier aanvragen via info@boekholt-partners.nl en/of bellen met ons kantoor via telefoonnummer 050 311 46 46. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek bij bij ons op kantoor. 

Graag ontvangen wij het inschrijfformulier uiterlijk vrijdag 31 juli a.s. 16.00 uur retour. Dit kan per post, per mail of persoonlijk bij ons te overhandigen. Uiterlijk vrijdag 7 augustus 2015 wordt u bericht of u in aanmerking komt voor een appartement.

---------------------------------------

Op donderdag 16 juli begint de start verkoop van de appartementen in het Oog van Oosterhaar: betaalbare en comfortabele nieuwbouwappartementen aan de Irisweg in Haren. Deze start verkoop zal plaatsvinden in café-restaurant Astoria aan de Rijksstraatweg 200 in Haren. U bent welkom tussen 19:00 en 21:00 uur.

Het Oog van Oosterhaar verwijst naar de locatie: de Irisweg in de prettige woonwijk Oosterhaar in Haren. Een mooie groene locatie waar een kleinschalig en eigentijds appartementengebouw met 19 koopappartementen wordt gerealiseerd. Het Oog van Oosterhaar maakt onderdeel uit van het plan ‘Project Oosterhaar’ 

Meer informatie en prijzen over de huizen is hier te vinden.

Drie open huizen: allen goed bezocht!

Op zaterdag 20 juni tussen 14:00 - 16:00 Woonproeverij aan de Kleine Zwaan 14 te Wildervank. Meer informatie.  Dit open huis is inmiddels achter de rug. Met 8 belangstellenden kan dit met recht een succes genoemd worden. Logisch ook, gezien de fenomenale ligging van dit object. Wordt vervolgd.

Op dinsdag 23 juni tussen 17:30 - 19:30 Open huis aan Mooiland 38 te Groningen. Meer informatie. Deze woning is nu verkocht onder voorbehoud nav het open huis.

Op donderdag 25 juni tussen 17:30 - 19:30 Open huis aan de Anna Blamanstraat 54 te Groningen. Meer informatie. Acht belangstelenden hebben zich gemeld bij dit open huis. Het vervolgt is momenteel in volle gang.

Succesvolle start verkoop Le Corbusier

Op dinsdag 19 mei is de verkoop gestart van 8 prachtige duovilla's op het mooiste schiereiland in Waterwijk Ter Borch. Het mag met recht een succes worden genoemd, want inmiddels zijn alle kavels onder optie. 

Lees meer »

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuw aanbod

Houd onze site goed in de gaten de komende weken. Want deze maand krijgt Boekholt & partners Makelaardij veel en gewild aanbod (grote gezinswoningen, patiowoning, benedenwoning, dubbele woning, vrijstaande woning...) in de verkoop aan o.a. de zuid- en westkant van de stad Groningen. Prijsklasse tussen de 200.000 en 600.000 euro.

Bekijk hier het huidige aanbod.

Nog veel leuker: bekijk hier op de kaart waar wij welke woning in Groningen verkocht hebben.

Start verkoop Le Corbusier 19 mei jl.

Op dinsdag 19 mei is de verkoop gestart van 8 prachtige duovilla's op het mooiste schiereiland in Waterwijk Ter Borch. Heeft u belangstelling? De inschrijfprocedure is inmiddels in volle gang. Uitgebreide brochures zijn beschikbaar. 

Lees meer »

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Start verkoop 2 mei Le Corbusier

Op zaterdag 2 mei aanstaande start de verkoop van de 2 unieke vrijstaande droomvilla's op de kop van het schiereiland in Waterwijk in Ter Borch. U bent dan van 14:00 tot 16:00 uur van harte welkom bij Vos Interieur (Maupertuus), Laan Corpus den Hoorn 100 in Groningen.

Lees meer » 

Betaalbare appartementen in Haren

Het Oog van Oosterhaar.

19 prachtige appartementen, verdeeld over 5 types komen binnenkort in de verkoop. Meer weten? Neem dan contact op of kijk hier. U kunt zich vanaf nu bij ons inschrijven en wordt op de hoogte gehouden.

Zeer succesvol open huis 28 maart

Boekholt & partners heeft circa 40 deelnemende woningen geholpen bij het open huis. Gemiddeld zijn er 20 man per woning geweest (met uitschieters van 60, 70 en 80 man) bij een aantal woningen. Inmiddels zijn er al veel woningen verkocht en momenteel lopen de onderhandelingen!

Al met al een zeer geslaagde zaterdag! Na alle drukte hebben we op ons kantoor aan het eind van de middag heerlijk nagezeten met kijkers en eigenaren met een hapje en een drankje! Bedankt iedereen!

Landelijk:

De NVM Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft vandaag met name in de steden veel bezoekers getrokken. Maar ook in de rest van het land was er veel belangstelling voor een vrijblijvend bezoek aan een te koop staand huis.

Ondanks het ontbreken van lenteachtige temperaturen werden er vandaag zo’n 150.000 bezoeken op de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag afgelegd, zo blijkt uit een bliksemenquête van de NVM. “Een aantal waarmee we zeer tevreden zijn”, stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. “De woningmarkt leeft”. 46.000 woningen deden mee.

Infomiddag 28 maart

Zaterdag 28 maart is er een informatiemiddag over de 11 nieuwbouw appartementen aan het Damsterdiep! Tussen 14.00 - 16.00 uur ben je van harte welkom op ons kantoor! Kijk voor meer info hier .

Ons team kun je meer vertellen over dit kleinschalig nieuwbouwproject. We staan zaterdag a.s. klaar met een hapje en een drankje! Tot dan.

Beurs Wonen & Co van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart

Op de beurs Wonen & Co presenteert Extenzo de vrijstaande villa Vienna. 

De beurs vindt plaats in Martiniplaza van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart.

U vindt ons op de stand van de Blauwestad.

U kunt hier de flyer downloaden. 

Zaterdag 28 maart weer open huizen dag!

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 28 maart 2015 biedt u veel kansen! 

Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. 

Bezoeken van Open Huis?  
Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit. U bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Dit zijn onze panden doe meedoen aan het open huis.

Download de openhuizendag checklist (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag. 

Leuk huis gezien? 
Schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt en uw regionale situatie. Daarnaast bespaart een NVM-aankoopmakelaar u tijd, geld en zorgen.

Daarnaast is op deze dag ons kantoor geopend van 11:00 tot 17:00 waar ons hele team u graag te woord staat over allerlei vragen van de huizen die u heeft bekeken. Uiteraard staat er ook een hapje en een drankje voor u klaar. Tot zaterdag!

Open huis 14 maart Veenweg 1d Groningen

De lente is in aantocht en iedereen kijkt er naar uit om weer lekker buiten in de tuin te zitten. Dat kan bij dit gewilde herenhuis met diepe tuin (maar liefst 50 meter) op zuidwest. Ligging: absolute toplocatie.

Zaterdag 14 maart organiseert Boekholt & partners alweer een open huis aan de gewilde Veenweg. Van 12:00 tot 14:00 ben je van harte welkom aan de Veenweg 1d te Groningen! De makelaars staan u graag te woord.

Solide jaren '30 woning met prachtige en bijzondere living en diepe tuin op het westen. Meer informatie en foto's vindt u hier. 

Succesvol Helpermaar!

Op de nieuwbouwlocatie Helpermaar in Groningen zuid zijn in 2015 twee deelgebieden, Villa Lumen en Bosrandwoningen, zeer succesvol in de verkoop gegaan. Meteen na deze start verkoop is alles volledig onder optie gebracht. Dit heeft te maken met de voorverkoop die heeft plaatsgevonden. Veel mensen hebben zich bij ons kantoor in een vroeg stadium gemeld als belangstellende. Voor deze ingeschreven belangstellenden is de verkoop eerder gestart wat geresulteerd heeft in de totale verkoop van de Villa Lumen en Bosrandwoningen. 

Goed nieuws is dat dit niet de laatste beschikbare kavels zijn op deze mooie nieuwbouwlocatie in Helpermaar! 
Op dit moment is Volker Wessels Vastgoed, de ontwikkelaar, bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels in Helpermaar. Wanneer u zich bij ons meldt als geinteresseerde en/of inschrijft via onze nieuwsbrief, dan wordt u in een vroeg stadium door ons op de hoogte gehouden van deze nieuwe ontwikkelingen en start verkoop. 

SCHRIJF U NU AL BIJ ONS IN!!  

Nu in verkoop: Helpermaar - Villa Lumen

De verkoop is gestart! U kunt zich nu bij ons aanmelden (mailen of even bellen: 050-3114646) als belangstellende en een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een kavel te kiezen! 
Inmiddels is er al goede belangstelling waardoor een aantal kavels al onder optie zijn. Voor de actuele status van de beschikbare kavels kunt u hier terecht bij de interactieve kavelkaart met prijslijst. 

De prachtig vormgegeven woningen hebben een woonoppervlak van 200 m² en dat verdeeld over twee verdiepingen! Het ontwerp van deze Lumen villa’s is strak en modern. In de villa’s worden grote raampartijen gebruikt en overal vallen grote bundels daglicht naar binnen. Dit komt in de grote woonkamer terug waardoor binnen- en buiten ruimte vloeiend in elkaar overgaan. Ook de andere vertrekken zijn ruim en licht. Genoeg ruimte voor iedereen! 
Prijzen vanaf €605.000,- v.o.n. 

OPEN HUIS Veenweg 17a is goed bezocht

Ondanks het stormachtige weer van zaterdag 10 januari jongstleden is het open huis aan de Veenweg 17a goed bezocht. Circa 25 man hebben deze woning bekeken tussen elf en twee uur. Deze week wordt het vervolg opgepakt.

Unieke kans!!! Toplocatie. Zaterdag 10 januari OPEN HUIS van 11:00 tot 14:00 aan de Veenweg 17a te Groningen. Wees welkom. De makelaar staat u graag te woord. Vanafprijs: 365.000,- k.k.

Klik hier voor meer informatie en foto's

Wegens de feestdagen kantoor gesloten

Wegens de feestdagen is ons kantoor gesloten dinsdag 23 december 2014 vanaf 15:00 tot en met vrijdag 2 januari 2015. Maandag 5 januari staat ons hele team u graag weer te woord. Wij hebben alvast zin in het nieuwe jaar!

Voor bezichtigingsaanvragen verzoeken wij u om een email te sturen naar info@boekholt-partners.nl. Dit kan ook via Funda.

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met Niels van Diepenbeek (06-1047 0886).

Fijne dagen!

Hartelijke groet,

Team Boekholt & partners makelaardij.

Nieuwbouw in ontwikkeling.....

Kijk hier  voor onze nieuwste nieuwbouw plannen in en om de stad Groningen. Nieuwsgierig? Bel gerust voor meer informatie of schrijf u in via onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven.

Open Huis zaterdag 22 november

Wees welkom op het open huis zaterdag 22 november van 11:00 tot 12:30 bij dit prachtige, moderneen  royale woonhuis. De eigenaren ontvangen u graag!

Meer informatie vind u hier.

Woningmakelaar van het jaar 2014

Wij vertellen jullie met trots dat wij zijn genomineerd voor de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing in de categorie klantwaarde! Op woensdag 26 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Iedereen bedankt voor het stemmen, we houden jullie op de hoogte!

Genomineerden Woningmakelaar van het Jaar zijn bekend!

Veel makelaars hebben zich met volle overtuiging ingezet, om in een van de vijf categorieën van de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing de bijbehorende, fel begeerde titel in de wacht te slepen. De stemmen en beoordelingen zijn geteld en gewogen: de uitslag is bekend.

De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

In de categorie Marketing

De makelaars met volgens de jury de meest innovatieve en succesvolle

marketingacties zijn:

* Makelaarsland met de Woningreview

* De Onderhandelmakelaar met de Live Webinar - 'Gouden Aankooptips'

* Ruijters Woningmakelaars met de Pop-Up Store

In de categorie New Talent

De aanstormende talenten binnen de makelaardij op basis van resultaat, creativiteit en werkopvatting zijn:

* Stefan Barewijk van Recreatiegoed

* Gijs-Jan Witkamp van Esteon.com

* Bianca Combee van Bianca Combee Housing Service

In de categorie Nieuwbouw

Makelaars die volgens projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporaties en de juryleden dit specialisme het best beheersen zijn:

* Brockhoff Makelaars

* Ten Hag Makelaars

* Ooms Makelaars

Aankoopmakelaar Award

Door consumenten en relaties zijn de volgende makelaars geselecteerd als beste aankoopmakelaars:

* Woon4you Aankoopmakelaars

* Steef Makelaars

* De Onderhandelmakelaar

* Schrijver Versluys Makelaars

* Leef! Makelaars- Taxateurs

Klantwaarde Award

Voor de makelaars die volgens consumenten en relaties de meeste kwaliteit leveren, verwijzen wij u naar vastgoedactueel.nl. Binnen deze categorie worden zowel landelijk als per regio winnaars aangewezen.

De uitreiking

De awards worden dit jaar op 26 november uitgereikt in schouwburg en congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Genomineerden, geïnteresseerden, juryleden, partners en zakelijke relaties zullen bij dit evenement aanwezig zijn. Naast de bekendmaking van de winnaars, betreden interessante sprekers het podium en is de uitreiking een uitgelezen moment om te netwerken met prominenten uit het vak. Kaarten zijn te bestellen via de website Vastgoedactueel.nl. Hier zullen tevens de winnaars bekend worden gemaakt. U kunt de uitslag ook direct volgen op Twitter via @VastgoedActueel en #WMvhJ.

De verkiezing

De Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De verkiezing is een onafhankelijk, overkoepelend initiatief voor makelaars die zich in de huidige moeilijke markt positief weten te onderscheiden. Het doel van de awards is om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie voor alle Nederlandse woningmakelaars. 

Helpermaar

De ontwikkelaar is gestart met het bouwrijp maken van de grond waar de rijwoningen en half vrijstaande woningen van het project XPREZZO gebouwd worden. De verkoop van het vervolgtraject de Singelwoningen is inmiddels in volle gang. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak met ons maken, neem dan contact met ons op.

Landelijke Open Huizen Dag

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 4 oktober 2014 biedt u veel kansen! 

Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. 

Direct een woning zoeken? Kijk hier  welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit. 


Open huis Tasman Toren 27 sept. van 11:00-14:00

De laatste XXL-appartementen zijn fors in prijs verlaagd. Bezoek het open huis op zaterdag 27 september tussen 11.00 en 14.00 uur. Regattaweg 430, Groningen. Inruil van uw huidige woning is bespreekbaar. Laat deze kans niet lopen en informeer naar de voorwaarden.

Kijk hier  voor meer informatie over deze schitterende toren.

Singelwoningen in Helpermaar: luxe wonen in Groningen-zuid

De verkoop is gestart!!

Verkoopprijzen vanaf € 294.000,- v.o.n.

De Singelwoningen   worden gerealiseerd aan de Belcamposingel, in de wijk Helpermaar op het terrein van het voormalige Martini Ziekenhuis. Een architectonisch hoogwaardige wijk in Groningen-zuid. Dichtbij winkelcentrum Helpman en diverse scholen. Op fietsafstand van het centrum en de bekende natuurgebieden aan de rand van de stad. De woningen liggen aan een prachtige singel met veel groen en bomen. Ook het openbaar gebied van Helpermaar is zeer hoogwaardig ingericht met veel waterpartijen, bruggen, gebakken klinkers en sfeervolle straatverlichting.

Op de hoogte blijven van nieuwbouwontwikkelingen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Boekholt & partners makelaardij. 

Nieuwbouw: De Strip in Ter Borch

Binnenkort in verkoop:

Op het laatste schiereiland in Waterwijk - Ter Borch (Eelderwolde) worden door Extenzo Projectontwikkeling 3 vrijstaande en 16 halfvrijstaande villa's ontwikkeld met een moderne architectuur en riante plattegronden. Alle kavels zijn op zuid georiënteerd en liggen aan vaarwater met een verbinding naar het Paterswoldsemeer. De woningen hebben zowel aan de voor- als achterzijde zicht op het water. 

Wij gaan graag in gesprek  met geinteresseerden om op basis van het voorlopig ontwerp de villa's verder klantgericht te kunnen ontwikkelen.