Nieuws


Maak kennis met Anja!

Sinds augustus stapt Anja Renkema (34) elke week op de fiets om bij Boekholt nieuwbouwspecialist aan de slag te gaan als binnendienstmedewerker nieuwbouw. Eind november gaat ze er even tussenuit voor een zwangerschapsverlof, maar tot die tijd houdt ze zich bezig met alle nieuwbouwprojecten die wij in ons portfolio hebben. Tijd om kennis te maken!

Hoe zou je jezelf omschrijven?
“Als een harde werker. Daarnaast ben ik ambitieus, enthousiast en maak ik vaak beslissingen op gevoel. Ik ben ook gevoelig voor sfeer. Als de sfeer bij een bedrijf continu gespannen is, dan voel ik mij niet thuis. Bij Boekholt nieuwbouwspecialist voelde het meteen goed.”

Wat ga je precies doen bij Boekholt nieuwbouwspecialist?
“Ik hou de voortgang van alle nieuwbouwprojecten bij en ondersteun en promoot de projecten waar nodig. Ook stel ik contracten op en ondersteun ik de binnendienst van de afdeling bestaande bouw. Dit alles doe ik parttime; op dinsdag, woensdag en vrijdag.”

Wat is je achtergrond?
“Ik heb notarieel recht gestudeerd aan de RUG. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als juridisch medewerker bij een deurwaarder en daarna als bedrijfsjurist bij Achmea. Mijn juridische achtergrond komt van pas in deze functie, bijvoorbeeld als ik contracten moet nalezen of artikelen moet begrijpen. Vastgoed was een onderdeel van mijn studie, dus mijn affiniteit lag daar al.”

Hoe ben je bij Boekholt nieuwbouwspecialist terechtgekomen?

“Bij mijn vorige werkgevers werkte ik aan de incassokant, waardoor je vaak te maken hebt met negatieve situaties. Ik heb me voorgenomen dat ik bij een banenwissel zou kiezen voor een positieve branche, waarin je mensen helpt die iets leuks gaan doen. Een huis kopen of je droomhuis bouwen is natuurlijk een positieve, leuke gebeurtenis in je leven. Via/via kwam ik de vacature tegen en ik dacht meteen dat het wel iets kon worden. Het is een modern bedrijf want ik ben aangenomen terwijl ik zwanger ben. Dat gebeurt niet overal.”

Wat vind je leuk aan nieuwbouw?
“De ontwikkeling van niets naar iets. Een nieuwbouwproject begint als een kaal stuk grond en eindigt als iemands droomhuis. Dat je daar mensen voor kunt enthousiasmeren, spreekt me erg aan. Ik vind het ook leuk om mensen bewust te maken van het feit dat het bijzonder is om je huis te verkopen of een huis te kopen. Als alles soepel verloopt, kan het een hele prettige periode in je leven zijn. Om daar een rol in te spelen, vind ik gewoon erg leuk. Dat geeft voldoening.”

Wat doe je naast je werk?
“Slapen, haha. Ik ben 7 maanden zwanger en heb thuis nog een dochtertje van 2, Lotta, die ik moet vermaken. Gelukkig helpt mijn vriend veel. Verder doe ik aan ballet en yoga, hou ik van Netflixen en lezen.”

Maak kennis met Miriam!

Wij hebben versterking op de nieuwbouwafdeling! Sinds september werkt Miriam Dontje (39) bij Boekholt nieuwbouwspecialist als assistent nieuwbouw. Onze Sappemeerse tikt graag een balletje weg op de tennisbaan, houdt van zwarte koffie en een cappuccino op z’n tijd en benut haar ‘regel-skills’ optimaal als moeder van twee pubers. Wij mogen gebruikmaken van deze skills én haar jarenlange ervaring in de makelaardij. Tijd om nader kennis te maken met Miriam.

Wat ga je doen bij Boekholt nieuwbouwspecialist?
“Ik ondersteun het nieuwbouwteam bij alle voorkomende werkzaamheden en voer gesprekken met klanten en ontwikkelaars over lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten.”

Wat vind je leuk aan nieuwbouw?
"Ik ben bij Boekholt nieuwbouwspecialist terechtgekomen omdat ik een nieuwe uitdaging zocht. Ik heb vijftien jaar ervaring in de bestaande bouw en ben heel benieuwd hoe het reilt en zeilt op het gebied van nieuwbouw. Bij nieuwbouw weet je hoe een project eruit kan komen te zien en kun je mensen daarover enthousiasmeren. Je maakt het proces mee vanaf het begin en je bent betrokken bij de plannen en wijzigingen van nieuwbouw. Dat lijkt mij heel leuk.”

Hoe ben je in de makelaardij terechtgekomen?
“Vijftien jaar geleden ben ik gecharmeerd geraakt van het vak. Ik voerde enthousiaste gesprekken met medewerkers van een makelaarskantoor in Hoogezand en wist meteen dat dit mijn ding zou zijn. Vervolgens heb ik jarenlang als commerciële binnendienstmedewerker gewerkt bij een makelaar in bestaande bouw in de provincie Drenthe en Groningen. Het leuke aan het makelaarsvak is dat je mensen kunt helpen bij het vinden en/of bouwen van een droomhuis. Je denkt mee met klanten over de toekomst. Dat klinkt heel cliché, maar dat maakt het vak heel leuk.”

Waarom heb je voor Boekholt nieuwbouwspecialist gekozen?
“Boekholt nieuwbouwspecialist is een onderdeel van Boekholt & partners, een enthousiast kantoor in Groningen. Groningen is mij heel bekend, dus dat voelt goed. Daarnaast is Boekholt & partners een breed kantoor met meerdere partners van verschillende disciplines, zoals hypotheken, verzekeringen en verhuur & beheer, onder één dak. Dat biedt veel mogelijkheden, we kunnen klanten het complete pakket geven.”

Ga je fulltime aan de slag?

“Ik ben er elke dag behalve op woensdagmiddag en vrijdagmiddag en ben bereikbaar voor allerlei vragen op het gebied van nieuwbouw in en om Groningen. Tel. 050-311 46 47.”

Woonevent Boekholt & partners

ZATERDAG 6 OKTOBER * WOONEVENT * KOM LANGS BIJ ONS OP KANTOOR

Ook dit jaar staan tijdens de NVM Open Huizen Dag onze deuren weer open! Loop binnen voor gratis advies onder het genot van een hapje en een drankje tijdens ons feestelijke woonevent.

Wanneer:    zaterdag 6 oktober
Tijdstip:    van 11:00 tot 15:00 uur
Waar:    Damsterdiep 34, Groningen

Waarvoor kunt u bij ons terecht? 

Onze makelaars en financieel adviseur staan u graag te woord over al uw vragen. Graag tot ziens bij ons op kantoor!

Scherp financieel advies

Sinds begin april is Boekholt & partners en ben-s.nl een partner rijker: Scherp financieel advies heeft zich toegevoegd aan het makelaarskantoor. Scherp financieel advies adviseert en bemiddelt in hypotheken en verzekeringen. 

De directie van het financieel adviesbureau ligt in handen van Jeroen Koops van ’t Jagt, woonachtig in Haren en vader van twee jonge kinderen. Jeroen: “Een huis (ver)kopen is onlosmakelijk verbonden met hypotheken en verzekeringen. De samenwerking met Boekholt & partners en ben-s.nl is dan ook een logische stap. Het is belangrijk om alles goed te regelen en dat kan nu onder één dak.” 

Scherpe vergelijking 
Scherp financieel advies staat voor een eerlijk en onafhankelijk consult. “Met meer dan tien jaar ervaring ken ik het klappen van de zweep. Daarom maken wij onder meer een scherpe vergelijking tussen alle geldverstrekkers en willen wij alle klanten volledig ontzorgen.” Ook voor financieel advies en het afsluiten van verzekeringen van andere producten bent u bij Scherp financieel advies welkom. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend. Bel voor meer informatie naar 050-250 00 20.

Nieuwbouw verplicht gasloos vanaf 1 juli

Projectontwikkelaars en woningcorporaties moeten vanaf 1 juli 2018 verplicht nieuwe woningen bouwen zonder gasaansluiting. Dit is geregeld in de Wet Voortgang Energietransitie (VET). 

Het kabinet heeft dit onlangs besloten. In de wet is de mogelijkheid opgenomen om bij zwaarwegende redenen van algemeen belang af te kunnen wijken van het aardgasloze uitgangspunt. Deze redenen moet de gemeente aandragen en zijn bijvoorbeeld de maatschappelijke kosten en baten.

Akkoord Nieuwbouw Aardgasvrij
Op dit moment wordt slechts 55 procent van alle nieuwbouw (vrijwel) aardgasvrij opgeleverd. Omdat bouwprojecten een doorlooptijd van jaren hebben en verwarming op aardgas eerder nauwelijks een punt van discussie was, is dat niet zo gek. Toch hebben bouwers, netbeheerders, energiebedrijven, woningcorporaties, milieu- en consumentenorganisaties, makelaars en overheden in het Akkoord Nieuwbouw Aardgasvrij afgesproken om ook geplande en lopende bouwprojecten zoveel mogelijk aardgasvrij te maken. Alle partijen streven ernaar dat minstens 75 procent van alle nieuwbouw (woningen en gebouwen) die opgeleverd wordt tussen 1 juli 2018 en eind 2021 aardgasvrij is. (Bron: nvb-bouw.nl en aedes.nl)

Wonen in Meerstad: wij willen niet anders!

Van een rijwoning aan de Meeroeverslaan in Meerstad naar een vrijstaande woning van het project De Grandeur in dezelfde straat: Nico en Nynke Visser waagden de stap en kochten een woning aan de overkant. “Wij willen heel graag in Meerstad blijven wonen. We zijn verknocht aan de straat, het Woldmeer, de gemoedelijke sfeer en de mensen.”

Wonen aan het water, een kindvriendelijke omgeving, brede groenstroken: Nico en Nynke kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze waren één van de eerste bewoners die tekenden voor een woning. “Meerstad was een avontuur: er was hier nog helemaal niets. Alleen een kale vlakte, zwarte grond en veel wind.  We waren aan het pionieren, zo voelde het. Daardoor is er een hechte band ontstaan met de mensen van het eerste uur. Na ruim zes jaar met plezier aan de Meeroeverslaan te hebben gewoond, gingen een aantal buren verhuizen. Hierdoor stonden wij onbewust ook open voor iets nieuws, maar we wilden absoluut in Meeroevers blijven. Toen De Grandeur voorbij kwam, was de keuze snel gemaakt.”

“We willen niet weg uit Meeroevers omdat het echt onze wijk is geworden. De bomen zijn gegroeid, de heggen zijn voller, het gras is gegroeid en er is minder wind. Meeroevers is een kindvriendelijke, ruim opgezette wijk met veel speelruimte. Onze kinderen Hester en Jochem (6,5) gaan hier naar school en hebben veel vriendjes en vriendinnetjes in de buurt. Ze kunnen hier heerlijk buiten spelen in de buurt, in de stad zou dat niet op deze manier kunnen. Hier is weinig verkeer en iedereen past op elkaar.”

“Het centrale punt is het Woldmeer. Alle huizen liggen op loopafstand van het meer. Je kunt er schaatsen in de winter en in de zomer is er een strandje met horecagelegenheden waar je een ijsje kunt kopen. Sinds april hebben we een kano waarmee we heerlijk op het water kunnen vertoeven. Meerstad is net een vakantiepark, maar dan weidser en opener. Wat we ook geweldig vinden, is de gezamenlijke moestuin. Daar zijn we samen met buurtgenoten drie jaar geleden mee begonnen. De moestuin verhuist dit jaar naar een nieuwe, permanente locatie in Meeroevers. Hopelijk wordt het weer zo’n fijne plek om te tuinieren en buurtgenoten te ontmoeten.”

“Wij hebben gekozen voor de Grandeur omdat de architectuur ons aanspreekt. Het is een fantastisch vrijstaand huis met een mooie afwerking en allerlei details in het metselwerk. We krijgen straks een grote tuin aan de kwelvaart waar de kinderen lekker kunnen ronddollen. We kunnen niet wachten tot de woning wordt opgeleverd!”

Maak kennis met Steven!

De komende tien weken hebben we er een slimmerik bij op het kantoor van Boekholt & partners en ben-s.nl. Onze Steven Dijkstra doet maar liefst twee studies tegelijk: de studie Business Economics aan de RUG en de HBO-studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool. Wat de laatste studie betreft is Steven bijna afgestudeerd: hij moet alleen nog stage lopen en dat gaat hij bij ons doen. Tijd om kennis te maken!

Hoe oud ben je en waar woon je?
Ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Karlijn in Groningen. Ik ben een echte Groninger, dus ik ken de stad op mijn duimpje. Mij kun je overal naartoe sturen.

Wat hoop je hier te leren?
Ik ben benieuwd naar alle facetten van het makelaarschap. Je kunt wel een voorstelling maken hoe het verkoop,- en aankoopproces verloopt, maar hoe het werkelijk gaat, ervaar je in de praktijk.

Wat lijkt je zo leuk aan het vak?
Het lijkt me een heel dynamisch beroep. Je zit niet de hele dag statisch op kantoor, maar je gaat regelmatig op pad voor een taxatie of een bezichtiging. Het is een goede afwisseling tussen kantoorwerk binnen en afspraken buiten. Daarnaast heb ik veel met cijfers en nummers. Daar heb je ook mee te maken in de vorm van onderhandelingen en taxaties. Ik wil hierna de master Vastgoedkunde gaan doen. Tijdens deze studie hou je je meer bezig met beleggingsstrategieën en het optimaliseren van je portefeuille op strategisch niveau.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Motorrijden! Ik heb een Kawasaki versys uit 2010, 650 cc en ga dagelijks een stuk rijden met vrienden.

Wat moeten we nog meer weten over je?
Ik ben een alles of niets-type. Als ik ergens voor ga, dan geef ik tweehonderd procent. Zo deed ik vroeger veertien keer in de week aan bodybuilding. Het sporten heb ik nu vervangen door school.

‘Kies je voor de Grandeur, dan kies je niet voor een standaard doorsnee woning’

In de wijk Meerstad, aan de Meeroeverslaan, wordt De Grandeur gerealiseerd; een nieuwbouwproject van negen vrijstaande, moderne, energiezuinige woningen met eigentijdse architectuur. Het project wordt ontwikkeld door BEMOG projektontwikkeling, een zelfstandige, landelijk opererende ontwikkelaar in Zwolle. BEMOG’s Rens Meinen vertelt waarom De Grandeur zo bijzonder is.

Hoe gaat zo’n nieuwbouwproject van start?
“Je begint met een idee en werkt toe naar een oplevering. Als we een locatie werven, kijken we eerst of er potentie in zit, hoe het bestemmingsplan eruit ziet, of we dit moeten aanpassen en hoe we de woningen kunnen integreren in de bestaande omgeving. Vervolgens zoeken we een architect die bij het project past en zo langzaamaan gaan we van start.”

Wat maakt het werk van een projectontwikkelaar zo leuk?
“Het werk van een projectontwikkelaar is heel divers. Aangezien wij als ontwikkelaar bij het gehele proces van initiatieffase tot realisatiefase betrokken zijn, hebben wij met veel verschillende facetten te maken. Zo ben je naast de financiële haalbaarheid van het plan verantwoordelijk voor de aansturing van het project. De ene keer stem je zaken af met de gemeente, de andere keer zit je met een architect om de tafel en de volgende dag sta je met de aannemer op het terrein. De aansturing maakt het interessant net als de betrokkenheid die je hebt bij een project. Van begin tot eind: je maakt het helemaal af.”

Waarin onderscheidt BEMOG zich?
“Met de kernwaarden betrouwbaar, onafhankelijk en betrokken willen wij bijdragen aan een betere woon-, werk-, en leefomgeving voor bewoners en gebruikers. Je ergens ‘thuis voelen’, daar gaat het om. Wij ontwikkelen wonen met meerwaarde in een complete, aangename leefomgeving. Wij creëren plekken waar het goed leven is, in de ruimste zin van het woord. Dat zie je af aan de kwaliteit van onze nieuwbouwwoningen. Wij zijn uniek in het op een onderscheidende wijze vorm en inhoud geven aan de ordening van woon- en leefomgeving. Daarbij halen wij onze inspiratie uit de wensen van onze klanten en houden rekening met wat er gaande is in de maatschappij. De menselijke maat en factor staan daarbij steeds centraal. De woningen van De Grandeur zijn eigentijds, stoer en robuust. Het metselwerk is bijzonder door het patroon met uitstekende stenen en er is variatie in kozijndiepte en differentiatie in kleur (roodbruin of grijs getint) en de erfgrens. Daar wordt mee gespeeld zodat je geen recht straatbeeld krijgt.”

Wat is er nog meer bijzonder aan een woning van het project?
“Zoveel! Als je kiest voor een woning van De Grandeur, dan kies je voor een eigentijds ontwerp. Je kiest niet voor een standaard doorsnee woning. De aansprekende architectuur en het duurzame karakter van De Grandeur past goed bij de jonge wijk Meerstad. Kenmerkend is de mooie overhoekse pui die voor veel lichtinval zorgt. De woonkamer en hoekpui zijn gericht op de tuin, waardoor de tuin een verlengstuk van je woning wordt. Een inpandige bijkeuken, een grote leefkeuken, vier royale slaapkamers op de eerste verdieping en een luxe sanitair-afwerking. Daarnaast speelt duurzaamheid een grote rol met voorzieningen als een aardwarmtepomp, pv-panelen, isolerende HR++ beglazing,  hoogwaardige isolatie, zelfregulerende gevelroosters en vloerverwarming. Het huis heeft een energieprestatiecoëfficiënt (EPC)van 0,0 in plaats van het landelijk vereiste van 0,4. Dat betekent dat het huis heel duurzaam is en dat er financiële voordelen zijn wat het afsluiten van een hypotheek betreft.”

Zijn er nog meer pluspunten?
“De woningen worden aardbevingsbestendig gebouwd en er zijn meerdere uitbreidingsmogelijkheden waardoor je je huis levensloopbestendig kunt maken. Een ander pluspunt is de locatie. De tuinen liggen op het zuidwesten en het vaarwater ligt op vijf minuten loopafstand. Je vaart zo de wijde wereld in. Meerstad ligt zowel aan de rand van de stad Groningen als aan het natuurrijke landschap van Slochteren. Je geniet van rust en ruimte om je heen terwijl de drukte van de stad binnen handbereik is. Sterker nog: vanuit de tuin kun je de Martinitoren zien. Super toch?”


Eerste WoonEvent van NieuwWonen Groningen geslaagd

Het eerste WoonEvent van NieuwWonen Groningen afgelopen zaterdag was een groot succes. Meer dan 500 belangstellenden brachten een bezoek aan het Stadslab op het voormalige Suikerunieterrein om zich te laten informeren over meer dan 40 nieuwbouwprojecten in de regio Groningen en Kop van Drenthe. Wij van Boekholt & partners Nieuwbouwspecialist waren aanwezig om alle vragen te beantwoorden en kijken terug op een geslaagde dag! 

Heeft u het eerste nieuwbouwevent gemist? Neem dan contact met 
ons op. 

Scherp financieel advies: de beste deals en de scherpste voorwaarden

Gefeliciteerd! U heeft een huis op het oog of een huis gekocht. Het regelen van een hypotheek kunt u sinds kort ook bij ons neerleggen. In april zijn wij een samenwerking aangegaan met onafhankelijk financieel adviesbureau Scherp financieel advies, die ervoor zorgt dat u de beste deal krijgt. Hoog tijd om eigenaar Jeroen Koops van ’t Jagt beter te leren kennen!

Hoe zou je jezelf omschrijven?
“Als flexibel, sociaal, sportief en ambitieus.”

Waarvoor kunnen klanten bij jou terecht?
“Voor alles op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Het begint vaak bij een zoektocht naar een woning. Klanten komen bij mij terecht om te onderzoeken wat de financiële mogelijkheden zijn en of het überhaupt mogelijk is om die droomwoning te kunnen kopen. Ik verzorg het hele traject: van hypotheekadvies en het rondmaken van de hypotheek tot aan de afspraak bij de notaris en het regelen van de hypotheekaftrek. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en klanten weten in dat eerste gesprek al hoe zij er financieel voor staan.”

Wat is de toegevoegde waarde van een financieel adviseur voor klanten van Boekholt & partners en ben-s.nl?
“Ik ben een extra sparringpartner voor klanten en biedt zekerheid over wat ze financieel kunnen. Als klanten bijvoorbeeld tijdens een bezichtiging zien dat ze moeten verbouwen als ze dat huis gaan kopen, dan kunnen ze even bij mij binnenlopen om te kijken of dit financieel haalbaar is. Dit werkt vice versa. Klanten die bij mij komen voor hypotheekadvies, verwijs ik door naar de makelaars van de nieuwbouwafdeling of bestaande bouw, waar ze hun zoektocht verder kunnen zetten. De lijnen zijn kort, daardoor werken we efficiënt en klanten hebben daar baat bij. De makelaardij en financieel advies gaan hand in hand.”

Hoe is de samenwerking ontstaan?
“Ik ben 10 jaar geleden als stagiair begonnen bij Ben Schuitema (eigenaar ben-s.nl) en heb Niels van Diepenbeek (directeur Boekholt & partners) ontmoet bij een bezichtiging toen ik zelf een huis ging kopen. We hadden het al eerder over een samenwerking gehad, maar het afgelopen jaar hebben we doorgepakt. Het was een goede keuze: het loopt vanaf het begin al hartstikke lekker.”

Waarom zou ik naar een onafhankelijk financieel adviseur gaan en niet naar een bank?
“Ik zou de vraag omdraaien: waarom zou je naar een bank gaan als er een onafhankelijk financieel adviseur voor je klaar staat? De bank heeft een beperkte selectie eigen producten, waardoor de kans groot is dat je niet een hypotheek krijgt met de scherpste rente of de beste voorwaarden. Je bent dus een dief van je eigen portemonnee. Bij een onafhankelijk financieel adviseur weet je zeker dat je de beste deal krijgt, omdat er geen commerciële belangen meespelen.”

Wie is de doelgroep van Scherp financieel advies?

“Iedereen mag binnen lopen: van starters en gezinnen tot senioren. Ik adviseer iedereen op dezelfde open en eerlijke manier. Voor senioren zijn trouwens de mogelijkheden uitgebreid. De markt blijft continu in beweging, daarom is het goed om alle geldverstrekkers in de portefeuille te hebben. De ene geldverstrekker heeft de regeling wel en de andere niet. Een hypotheek blijft maatwerk. Geen toekomst is gelijk, geen mens is gelijk, geen wens is gelijk. Dat maakt het ook een mooi vak.”

Wat zijn je ambities over vijf jaar?
“Naast het zijn van een solide partner voor de makelaardij en een betrouwbare relatie voor klanten wil ik mij gaan richten op de financiële aspecten van de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. We gaan naar een gasloze toekomst en dat gaat gepaard met allerlei regelingen en mogelijkheden. Nu kun je bijvoorbeeld een hypotheek krijgen die niet hoger is dan 100 % van de taxatiewaarde maar het is wel mogelijk om energiebesparende maatregelen mee te financieren, zoals een warmtepomp of zonnepanelen. Dat soort voorbeelden krijg je steeds meer. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mensen blijven helpen en met veel plezier naar mijn werk blijven gaan.”

Meer informatie? Bel 050- 250 0020 of kijk op facebook.com/scherpfinancieeladvies

Maak kennis met Wychert!

De komende tien weken kunt u Wychert tegenkomen op het kantoor van Boekholt & partners en ben-s.nl. Hij wil tijdens zijn stage zoveel mogelijk ervaring opdoen op het gebied van de makelaardij. Tijd om kennis te maken!

Hoe oud ben je, waar woon je? 
Ik ben 21 jaar en ik woon in Groningen. 

Wat voor opleiding doe je?
Ik doe de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool. Dit is mijn tweede jaar en mijn eerste stage op een makelaarskantoor.

Wat hoop je hier te leren?
Ik wil graag meer inzicht krijgen in de vastgoedwereld en zien hoe het in de praktijk werkt. Je hebt met veel aspecten te maken zoals aankoop, verkoop, hypotheek en taxaties. Bij Boekholt & partners en ben-s.nl zit alles onder 1 dak (ook verhuur en onafhankelijk financieel advies), dus ik kan overal meekijken. Ik wil graag met zoveel mogelijk collega’s meelopen.

Wat lijkt je zo leuk aan het vak?
Mijn vader was actief in vastgoed dus ik ben ermee opgegroeid, maar de meeste inspiratie kreeg ik toen ik als uitwisselingsstudent in de VS bij een makelaar inwoonde. Zij verkocht gigantisch veel én grote huizen. Toen ben ik geïnteresseerd geraakt. Als makelaar ben je veel op pad, dat trekt me aan. De hele week op kantoor zitten is niet mijn ding.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik ben net begonnen met kiten en in de zomer zeil ik veel. Ik ben veel op het water te vinden, een echte waterrat dus!

Energieneutraal wonen in Reitdiep

Duurzaamheid en energieneutraal zijn speerpunten van het prachtige nieuwbouwproject Goudplevier in de wijk Reitdiep. De 14 halfvrijstaande woningen zijn volledig gasloos door de aanwezigheid van een warmtepomp en heeft andere voorzieningen als vloerverwarming en zonnepanelen. Woningen van het project Goudplevier zijn goed voor het milieu en leveren tegelijkertijd fiscale voordelen op. Nul op de meter is een aantrekkelijke optie! Neem voor meer informatie over de financiële voordelen contact op met onze adviseur van Scherp financieel advies, via tel. 050 - 250 0020.

Een ander opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen en de vele mogelijkheden om uw huis aan te passen naar uw eigen wensen. Wilt u tuin- of straatgericht wonen, een kantoor aan huis, een grote bijkeuken, speelkamer of slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect kunt u dit zelf bepalen. U heeft keuze uit twee woningtypes: A en B. De begane grond en de eerste verdieping zijn identiek, de tweede etage maakt het verschil.

Op dinsdag 24 april is alle verkoopdocumentatie voor u beschikbaar waaronder o.a. de prijslijst (prijzen vanaf € 309.500,- v.o.n.), de plattegronden en het inschrijfformulier. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden kan hier.  

Nieuw bij Boekholt & partners: Scherp financieel advies

Sinds begin april is Boekholt & partners en ben-s.nl een partner rijker: Scherp financieel advies heeft zich toegevoegd aan het makelaarskantoor. Scherp financieel advies adviseert en bemiddelt in hypotheken en verzekeringen.

De directie van het financieel adviesbureau ligt in handen van Jeroen Koops van ’t Jagt, woonachtig in Haren en vader van twee jonge kinderen. Jeroen: “Een huis (ver)kopen is onlosmakelijk verbonden met hypotheken en verzekeringen. De samenwerking met Boekholt & partners en ben-s.nl is dan ook een logische stap. Het is belangrijk om alles goed te regelen en dat kan nu onder één dak.”

Scherpe vergelijking
Scherp financieel advies staat voor een eerlijk en onafhankelijk consult. “Met meer dan tien jaar ervaring ken ik het klappen van de zweep. Daarom maken wij onder meer een scherpe vergelijking tussen alle geldverstrekkers en willen wij alle klanten volledig ontzorgen.” Ook voor financieel advies en het afsluiten van verzekeringen van andere producten bent u bij Scherp financieel advies welkom. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend. Bel voor meer informatie naar 050-250 00 20.

't Rietcarré - fase 2: START VERKOOP

Na de succesvolle verkoop van fase 1, starten wij met de verkoop van fase 2! 

START VERKOOP 20 maart a.s. 
Op dinsdag 20 maart a.s. van 16:00 tot 18:00 uur start de verkoop van fase 2. U bent dan bij ons op kantoor van harte welkom om alle documentatie in ontvangst te nemen. 

Start verkoop: dinsdag 20 maart a.s. 
Tijdstip: van 16:00 tot 18:00 uur 
Locatie: kantoor Boekholt nieuwbouwspecialist (Damsterdiep 34, Groningen)

U kunt zich hier aanmelden. 

Indien u verhinderd bent maken wij graag een afspraak om in een persoonlijk gesprek het project en de mogelijkheden door te spreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Woningmarktcijfers provincie Groningen 2017

Wij hebben de woningmarktcijfers van 2017 voor u op een rijtje gezet. Bent u benieuwd naar bijvoorbeeld het aantal verkochte woningen of de gemiddelde verkooptijd van een woning in de provincie Groningen? U vindt het allemaal terug in dit artikel.  

Wet- en regelgeving woningen 2018

Van plan om een woning in 2018 te kopen? 

Hier moet u rekening mee houden:

  • Maximale hypotheek 2018
  • Nationale Hypotheekgarantie 2018
  • WOZ-waarde 2018
  • Hypotheekrenteaftreking 2018
  • Hypotheekverstrekking voor tweeverdieners

Maximale hypotheek verlaagt tot 100%

Van plan om een huis te kopen in 2017? Tot het einde van 2017 kunt u tegen 101% van de waarde van een woning lenen. Als u een woning in 2018 gaat kopen is het maximale leenbedraag verlaagt tot 100%.

Rekenvoorbeeld:

Stel u koopt een woning met een koopsom van € 300.000,- . De bijkomende kosten (kosten koper) zijn ongeveer 6% van de koopsom. Onder de kosten koper vallen onder andere de overdrachtsbelasting (2%), notariskosten en makelaarskosten. In dit rekenvoorbeeld zijn de kosten koper € 18.000,-. In totaal zijn de kosten dus: € 318.000,-

Image and video hosting by TinyPic

In 2017 kan een klein deel van de kosten koper nog opvangen worden met een hypotheek, in 2018  zullen alle bijkomende kosten uit de eigen portomonee betaald moeten worden.

NHG regeling 2018

Wat is NHG?

Wanneer u - om wat voor redenen dan ook - niet aan de afbetalingsverplichtingen van uw hypotheek kan voldoen staat Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen garant voor de terugbetaling van hypotheekverplichtingen. Als de verkoopopbrengst van uw woning niet genoeg is om de hypotheek af te lossen zal de stichting in eerste instantie het verschil bijpassen. Hierdoor ontstaat er een schuld bij de stichting.

NHG kostengrens in 2018 nog verder omhoog

  • In 2017 kon u voor een woning tot € 245.000,- NHG aanvragen
  • In 2018 is deze kostengrens verhoogd tot € 265.000,-
  • Voor woningen met energiebesparende voorzieningen kunt u op woningen tot € 280.900,-Nationale Hypotheek Garantie aanvragen

WOZ-waarde 2018

Wat houdt WOZ-waarde in?

De WOZ-waarde, of terwijl Waardering Onroerend Goed,  wordt jaarlijks door de gemeente vastgesteld en geeft aan wat een woning of pand waard is. Door middel van een WOZ-waarde wordt de hoogte van belastingen en heffingen vastgesteld, denk hierbij aan: OZB, watersysteemheffing, eigenwoningforfait en de schenk- en erfbelasting.

Stijging WOZ-waarde 2018

Naar vewachting zal de WOZ-waarde van woningen in 2018 gemiddeld stijgen met 5 tot 7%. Dit schrijft de toezichthouder op de uitvoering van de Wet WOZ in een brief aan de staatssecretaris van Financiën.

Hypotheekrenteaftrek 2018

Wat is hypotheekrenteaftrek?

Hypotheekrenteaftrek betekent dat hypotheeknemers de jaarlijkse rente die ze betalen over hun resterende hypotheek af kunnen trekken van hun bruto inkomen.

Maximale Hypotheekrenteaftrek 2018 omlaag

In 2017 was de maximale hypotheekrenteaftrek 50%, inmiddels is de maximale hypotheekrenteaftrek voor 2018 vastgesteld op 49,5%.

Goed nieuws voor tweeverdieners

Werken jij en je partner en zijn jullie op zoek naar een woning? Goed nieuws! In 2018 kan deze groep meer lenen voor een hypotheek.  In 2017 mochten banken bij de berekening van het maximale leenbedrag 60% meetellen van het laagste inkomen, in 2018 is dit verhoogd tot 70%. Naar schatting zal er gemiddeld € 10.000 á € 20.000 meer geleend kunnen worden per stel. 

Klanten geven ons een 9,5!

Inmiddels hebben meer dan 100 klanten een tevreden recensie achtergelaten op Funda.nl. Met deze feedback kunnen wij de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen van klanten, waarvoor dank!

Aankoopbegeleiding (9,5)

Klanten beoordeelden ons op: deskundigheid, prijs/kwaliteit, bereikbaarheid en communicatie en onderhandeling en resultaat. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? 

Verkoopbegeleiding (8,7)

Klanten beoordeelden ons op: deskundigheid, lokale marktkennis, prijs/kwaliteit, service en begeleiding. Informeer naar onze verkooptarieven

NieuwBouw XL Beurs 2017

Het weekend van vrijdag 17 t/m zondag 19 november 2017 presenteren wij op de NieuwBouw XL beurs een aantal van onze actuele nieuwbouwprojecten. Naast de actuele projecten kunnen wij u alvast informatie verstrekken over nieuwe plannen. De entree is gratis. Lees meer over onze projecten.

Locatie:

MartiniPlaza  

  • Leonard Springerlaan 2 te Groningen

Openingstijden Nieuwbouw/Verbouw XL:

Vrijdag 17 november: 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 18 november: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 19 november:  10.00 – 17.00 uur

Graag tot ziens op de Nieuwbouw/Verbouw XL Beurs!

Inloopavond Helpermaar bij Vos Interieur

Donderdagavond 2 november a.s. vindt de inloopavond ‘Exclusief Helpermaar’ plaats. Hier kunt u geïnformeerd worden over residentie Helperborg, de Parkvilla’s en de Parel van Helpermaar. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in de exclusieve interieurwereld van ‘Vos Interieur’. De kopers van Helperborg krijgen een compleet verzorgd Vos interieur-/ontwerpadvies cadeau.

Interesse?

Wij verwelkomen u graag op donderdag 2 november a.s. van 19:00 - 21.00 uur bij Vos Interieur. 
Adres: Laan Corpus Den Hoorn 100 te Groningen. 
Voor meer informatie, neem contact met ons op. 

Stille verkoop

Sinds kort is onze website uitgebreid met het kopje "stille verkoop ". Er kunnen verschillende redenen zijn om een woning in de stille verkoop te zetten zoals bijvoorbeeld een langere aanvaardingstermijn. Wilt u eens praten over wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Hierbij hoeft u dus niet de traditionele wegen te bewandelen maar ook u kunt gebruik maken van de stille verkoop! Meer weten over wat de verkoopkansen van uw woning? 

De Grandeur

De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad9 vrijstaande villa's

U kunt inschrijven tot vrijdag 6 oktober a.s. 12:00 uur. Heeft u belangstelling voor één van deze villa's neem dan contact met ons op. Uitgebreide documentatie is beschikbaar! Wij maken graag een afspraak om deze met u door te nemen.

Nieuwsbrief september!

Deze week is onze nieuwsbrief van september  uitgekomen. Heeft u deze gemist? U kunt zich hier inschrijven . 

Ontvang gratis tickets voor Kadepop 2017

Twee gratis VIP-tickets voor Kadepop en een mooie korting op de verkoop van uw huis ontvangen?

WhatsApp 'Kadepop 2017' naar 06 - 13 13 28 73 of stuur 'Kadepop 2017' via een chatbericht (hieronder) om gebruik te maken van deze actie.

❗LET OP: de actie voor de kaarten loopt nog door tot 23 september.

Groningen Woont

Zaterdag 16 september a.s. is ons nieuwbouwteam aanwezig bij de Groningse Nieuwbouwbeurs gehouden in de Vesta. U kunt zich deze dag tussen 11:00 en 15:00 uur vrijblijvend laten informeren of huidige en toekomstige projecten. Komt u ook?

Uniek herenhuis! Kraneweg 61

Aan de Kraneweg 61 in Groningen staat deze unieke herenhuis te koop met maar liefst 9 kamers (7 slaapkamers) op loopafstand van Westerhaven, Noorderplantsoen en het centrum. Deze bijzonder ruime en sfeervolle woning heeft niet alleen een diepe en groene achtertuin (bijna 200 m²) ook een riant en zonnig dakterras van ca. 75 m²! Ook binnen wordt u verrast doordat alle vertrekken royaal bemeten zijn, hetgeen nog eens versterkt wordt door de hoge plafonds. Eventueel ook geschikt voor wonen/werken. Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Meer» 

Landelijke Open Huizen Route

Overweegt u een andere woning te kopen? Over ongeveer 1 maand vindt weer de Landelijke Open Huizen route van de NVM plaats. Veel huiseigenaren zetten deze dag hun deuren voor u open. Maar bent u al goed voorbereid? Heeft u al gemerkt dat die ene woning die u zo leuk vond, dat er meer mensen dit dachten? Misschien heeft u al een pech gehad dat de woning nét voor uw neus werd verkocht. Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. De aankoopmakelaar begeleidt u tijdens het hele aankooptraject en denkt graag met u mee. Om tijdsverlies te voorkomen bij uw zoektocht tijdens de open huizen route kunt al voorwerk doen en een aankoopmakelaar inschakelen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak voor meer informatie. 

Lunettenhof: laatste kavels beschikbaar!

Wilt u wonen in een nieuwbouwwoning in het project Lunettenhof? Dat kan! Er zijn nog 4 woningen beschikbaar. Heeft u belangstelling, neem dan contact  met ons op.

Nieuwbouwdag Groningen Woont

U kunt zich deze dag laten informeren over onze huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten, zoals: 't RietcarréMeeroeverslaan - MeerstadHelpermaar - HelperborgHelpermaar - Parkvilla'sHelpermaar - De Parel en Lunettenhof

U kunt daarnaast ook alvast op de hoogte worden gehouden voor de toekomstige projecten: Helpermaar - Polderrandwoningen en Engelse Park

Wij staan u zaterdag graag te woord!

Wanneer: zaterdag 15 juli 2017

Tijdstip: tussen 11:00 en 15:00 uur

Locatie: Woonforum Vesta. 

             Peizerweg 74, Groningen

Boekholt nieuwbouwspecialist

Boekholt & partners presenteert vol trots Boekholt nieuwbouwspecialist! Een nieuwe en professionele tak binnen Boekholt & partners die zich volledig specialiseert en richt op nieuwbouw in en rond Groningen.

Naast onze rechtstreekse contactgegevens zijn vanaf nu ook ons nieuwe logo en huisstijl zichtbaar. U kunt ons op onderstaande contactgegevens direct bereiken.

T:050 - 311 46 47
E:nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Stadswerf (Pelikaan en Paradijs)

Dinsdagavond 27 juni jl. is de verkoop gestart van de 15 woningen in de Stadswerf  aan de Pelikaan- en Paradijsvogelstraat. U kunt zich nu inschrijven! Uitgebreide informatie nu beschikbaar, neem hiervoor contact  met ons op.

Start verkoop Stadswerf Pelikaanstraat en Paradijsvogelstraat bekend!

Op dinsdag 27 juni start de verkoop van 15 woningen op de nieuwbouwlocatie Stadswerf aan de Pelikaanstraat en Paradijsvogelstraat in Groningen. Alle verkoopdocumentatie is deze avond voor u beschikbaar waaronder o.a. de prijslijst (prijzen vanaf € 229.500,- v.o.n.), de plattegronden en het inschrijfformulier. Uiteraard staat ons team van nieuwbouwspecialisten voor u klaar.

​Datum:dinsdag 27 juni a.s.
Tijdstip:van 19:00 tot 21:00 uur
Locatie:kantoor Boekholt & partners
Damsterdiep 34, Groningen

Graag horen wij van u of u deze avond hierbij aanwezig wilt zijn. Heeft u zich nog niet aangemeld, doe dat dan nu door het interesseformulier in te vullen!


't Rietcarré: verkoop gestart!

Wilt u vrijstaand wonen in het Reitdiep? Dan is dit uw kans! De verkoop van de vrijstaande woningen in het project 't Rietcarré  is gestart. U kunt nog tot maandag 12 juni a.s. 12:00 uur inschrijven. Neem contact  met ons op voor meer informatie of om de uitgebreide documentatie te ontvangen.

Nieuw nieuwbouw: 't Rietcarré en Stadswerf

Binnenkort, vermoedelijk voor de zomer, starten wij met de verkoop 2 nieuwe nieuwbouwprojecten: 't Rietcarré  en Stadswerf . U kunt zich nu alvast inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief om niets te missen!
Nieuwsbrief 't Rietcarré 
Nieuwsbrief Stadswerf 

Bekijk het NVM Open Huizen Aanbod

Aanstaande zaterdag (1 april) is er de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kunt u huizen die te koop staan zonder afspraak en vrijblijvend bezichtigen.

Dus bent u op zoek naar een woning? Dan is dit wellicht het juiste moment om een kijkje te nemen. 

Bekijk hier het NVM Open Huizen aanbod van Boekholt & partners 

Nieuwsbrief maart 2017

Vorige week is onze nieuwsbrief van maart verschenen. Heeft u deze gemist dan kunt u deze hier  nalezen. U kunt zich hiervoor ook inschrijven  zodat u in de toekomst altijd wordt geïnformeerd.

Landelijke Open Huizen route

Wij zetten al onze deelnemende woningen voor u op een rij zodat u uw route  alvast kunt plannen. Na het open huis bent u bij ons op kantoor van harte welkom om uw ervaring te delen. Ons team en onze gastadviseurs (financiële planners en een notaris) staan voor u klaar.

Bent u er al klaar voor?

Zaterdag 1 april a.s. organiseert de NVM weer de Landelijke Open Huizen route. Bent u al goed voorbereid? Of u nu uw huis open stelt voor belangstellenden of u gaat bij de verschillende woningen bekijken. Het is verstandig om goed voorbereid deze dag te beginnen. Wij begeleiden u hier graag bij. Wilt u weten hoe, maak dan eens een afspraak  met onze makelaars om u te adviseren.

Singelwoningen: start verkoop!

Woensdag 8 maart, starten wij met de verkoop van de laatste 7 Singelwoningen in Helpermaar. Het zijn dezelfde woningen die u al gewend bent, maar gestoken in een nieuw jasje! Heeft u belangstelling? Kom dan vanavond langs tussen 19:00 en 21:00 uur.
Nieuwbouw beurs Vesta succesvol

Zaterdag 11 februari jl. was ons team aanwezig tijdens de beurs Groningen Woont gehouden in Vesta. Wij mochten deze dag veel nieuwe belangstellenden informeren. Heeft u dit moment gemist en u heeft wel belangstelling, neem dan contact  met ons op.

Groningen Woont 11 februari a.s.

Zaterdag 11 februari staan wij op de woonbeurs Groningen Woont gehouden in de Vesta. U kunt zich deze dag tussen 11:00 en 15:00 uur laten informeren over onze verschillende nieuwbouw projecten.

Wanneer: zaterdag 11 februari a.s.
Tijdstip: tussen 11:00 en 15:00 uur
Locatie: Vesta Woonforum (Peizerweg 74, Groningen)


Binnenkort in verkoop

Binnenkort op funda maar nu al een sneakpreview via onze website! Belangstelling voor deze fantastische vrijstaand herenhuis? Neem contact  met ons op voor meer informatie of om alvast uw interesse kenbaar te maken!

Succesvolle start verkoop!

Dinsdagavond 31 januari jl. is de verkoop gestart van de 3 woningen in het project Stadswerf Dok. De belangstelling was groot. Heeft u deze avond gemist en u heeft wel belangstelling? Neem dan contact met ons op om de verkoopdocumentatie te ontvangen. De inschrijving loopt tot en met maandag 13 februari a.s. 13:00 uur.

Nieuwsbrief januari 2017

Maandelijks versturen wij onze nieuwsbrief. Heeft u onze nieuwsbrief van januari gemist? U kunt hem hier  nalezen. Wilt u op de hoogte gehouden worden, schrijf u dan in .

Stadswerf Dok: Start verkoop 31 januari a.s.

Dinsdagavond 31 januari a.s. is het zover. Dan starten wij met de verkoop van de 3 woningen in het project Stadswerf Dok. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn, meld  u dan aan!

Boekholt & partners, uw partner?

Op zoek naar een makelaar, belangenbehartiger, voor de verkoop van uw woning? Maak dan een afspraak met één van onze makelaars voor een informatief gesprek waar geen kosten of verplichtingen aan zijn verbonden. Ons team staat voor u klaar.

Nieuwbouw in ontwikkeling

2017 is nog maar net gestart en verschillende nieuwbouwprojecten worden langzaam concreter. Wilt u zeker weten dat u hierover tijdig geïnformeerd wordt? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief !

Feestdagen 2016/2017

Het jaar 2016 is bijna om. Een jaar vol met leuke ontmoetingen, verrassende woningen en mooie nieuwbouwprojecten. Kortom wij kijken terug op een succesvol jaar en gaan genieten van een paar vrije dagen. Ons kantoor is tijdens de kerstvakantie gesloten van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 december a.s. Team Boekholt & partners wenst u hele fijne dagen en een voorspoedig 2017!

Blauwestad

Vrijdagmiddag 9 december is de officiële handeling verricht start bouw van de 2 villa's in Blauwestad. Kopers van deze beide villa's hebben, met hun gezin, symbolisch de eerste paal in de grond geslagen. Ondanks het sombere weer wat het een geslaagde middag.

Nieuwsbrief november 2016

Begin deze week hebben wij onze nieuwsbrief van november verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen, schrijf u dan in. U kunt de nieuwsbrief ook nalezen.

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die de afgelopen periode op ons heeft gestemd voor de titel van Woningmakelaar van het jaar 2016. Helaas zijn wij niet genomineerd. Wij feliciteren onze partner ben-s.nl  met hun nominatie.

Kopersavond Stadswerf Kade fase 1

Woensdag 26 oktober jl. zijn alle kopers bijeengekomen die een woning hebben gekocht in Stadswerf Kade fase 1. Kopers konden informeel kennis maken met elkaar en hun nieuwe woonomgeving.

Start verkoop Singelwoningen succesvol

Dinsdag 25 oktober jl. zijn wij gestart met de verkoop van de 22 Singelwoningen in Helpermaar. Wij hebben veel enthousiaste mensen ontmoet. Heeft u deze avond gemist, neem dan contact  met ons op. Uitgebreide documentatie is beschikbaar.

Succesvol nieuwbouw event

Zaterdag 1 oktober jl. was ons kantoor geopend en was het mogelijk om informatie te krijgen over de verschillende nieuwbouw projecten. Wij hebben opties en reserveringen gegeven. Zelfs is er deze dag een akte getekend! 

U I T N O D I G I N G!

Zaterdag 1 oktober a.s. bent u bij ons op kantoor van harte welkom om het open huis te evalueren. Vanaf 15:00 uur staat ons team en een hapje en een drankje voor u klaar. Komt u ook?

Nieuwbouw Event 1 okt. a.s.

Op zaterdag 1 oktober a.s. kunt u bij verschillende woningen binnen kijken. U bent deze dag ook bij ons op kantoor van harte welkom u om te laten inlichten over alles wat met nieuwbouw te maken heeft. Ons team staat deze dag van 12:00 tot 15:00 uur klaar! Graag tot ziens aan het Damsterdiep 34!

Inloopavond: woensdag 28 sept. van 16:30 - 19:00

Op 1 oktober aanstaande is het weer zover. De succesvolle 2-jaarlijkse landelijke open huizen dag komt er aan! Tussen 11:00 en 15:00 kunt u de deelnemende woningen zonder afspraak vrijblijvend bekijken. Wij begrijpen dat u wellicht vragen heeft over de (ver)koop van een woning. Daarom organiseren wij een inloopavond voor al uw vragen omtrent vastgoed. 

Woensdag 28 september a.s. zijn wij samen met onze gastadviseurs aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over aankoop, verkoop, nieuwbouw en juridische aspecten. U bent deze avond bij ons op kantoor van harte welkom!


Wanneer: woensdag 28 september a.s.
Waar: Boekholt & partners makelaardij (Damsterdiep 34, Groningen)
Tijdstip: van 16:30 tot 19:00 uur


U kunt deze avond vrijblijvend en zonder afspraak al uw vragen stellen aan:
- de beëdigd makelaars van Boekholt & partners en ben-s.nl
- de erkende financieel/hypotheekadviseurs van Daleman de Jong
- notaris mr. M. de Jong van Hoekstra & partners.

Team nieuwbouw

Graag stellen wij ons team nieuwbouw aan u voor. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent nieuwbouw. Van tekening tot koop- en/of aannemingsovereenkomst. Van links naar rechts: Marlies Wierenga, Nienke Boon en Maarten Gijgink.

Nieuwsbrief augustus 2016

Afgelopen week is onze nieuwsbrief van augustus uitgekomen. Hierin meer informatie over de nieuwbouwprojecten Stadswerf Kade fase 2 (aankondiging start verkoop), Helpermaar en nog veel meer. Schrijf u  in voor deze nieuwsbrief. U kunt de nieuwsbrief ook nalezen .

Start verkoop Stadswerf Kade fase 2 bekend!

Dinsdagavond 13 september starten wij met de verkoop van de woningen het nieuwbouwproject Stadswerf Kade fase 2 . U bent dan van harte welkom.

Wanneer: dinsdag 13 september a.s. Tijdstip: van 18:30 tot 20:00 uur Locatie: Grandcafé De Bastille (Damsterplein 2 te Groningen)

Graag horen wij van u of u hierbij aanwezig kunt zijn. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn maken wij graag een afspraak om e.e.a. in een persoonlijk gesprek toe te lichten. U kunt zich hier aanmelden of een afspraak maken.

Veel nieuw aanbod in Groningen

Houd onze site in de gaten, want de komende weken krijgen we een aantal prachtige gezinswoningen en appartementen in de verkoop  in de stad Groningen. Voor elk wat wils want in verschillende prijsklassen komen huizen op de markt. Prijsklasse tussen 175.000 en 600.000 euro.

Heerlijk!

Vandaag werden we op kantoor verrast door tevreden kopers van het nieuwbouwproject Evertshof. Hartelijk bedankt voor deze verwennerij!

Kom 11 en 12 juni het glazen huis op de Grote Markt bezichtigen!

In het weekend van 11 & 12 juni 2016 staat de mooiste glazen squashbaan van Europa op de Grote Markt van Groningen. Kom kijken!

Hier wil je bij zijn: De Australiër Cameron Pilley, de huidige nummer 14 van de wereld en huidig wereldrecordhouder van de snelste squashbal (284 km per uur) komt ook op zaterdag 11 juni rond 21.30 uur om te proberen om het wereldrecord te verbreken! 

De beste squashers van het Noorden strijden daar op het kampioenschap van Noord-Nederland. Ook gaan kinderen uit Groningen, Drenthe en Friesland laten zien wat ze in 6 weken squashles hebben geleerd. Bijna 150 kinderen volgen nu gratis les.

En kun jij een squashbal met misschien wel meer dan 100 km per uur slaan? Doe dan mee met de 'prijzenslag' op 11 en 12 juni.

Boekholt & partners makelaardij is een van de sponsoren van dit toernooi en daarom kun jij 'het glazen huis' echt bezichtigen! Klik hier voor meer informatie. Maar kijk ook op www.squashgrotemarkt.nl

Woonproeverij groot succes!

WOONPROEVERIJ

Er zijn circa 35 mensen afgekomen op de woonproeverij van woensdagavond. Onder het genot van een glaasje wijn en lekkere hapjes kon er echt 'geproefd' worden! Wordt vervolgd.

Op woensdag 25 mei is deze monumentale bovenwoning te bekijken tijdens de woonproeverij tussen 17:00 en 19:00 uur. De verkopende makelaar en de eigenaar staan u graag te woord. Uiteraard staat er een hapje en een drankje voor u klaar. Wees welkom en laat u verrassen door deze imposante bovenwoning.

Hier vind u meer informatie.

Nieuwsbrief mei 2016

Dinsdag 10 mei jl. hebben wij onze nieuwsbrief van mei verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen dan kunt u hem hier lezen. U kunt zich ook inschrijven  zodat u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangt.

Stadswerf

Het nieuwe nieuwbouwproject Stadswerf, welke gerealiseerd wordt aan de Flamingokade in Groningen is volop in verkoop. Met trots kunnen wij nu melden dat alle 10 woningen zijn geopteerd! Heeft u ook belangstelling voor dit project, schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom dit project. Bovendien wordt u op de hoogte gehouden over de start verkoop van de volgende fase.

Nieuw: binnenkort video weergave!

Binnenkort kunt u bij Boekholt & partners ook online een woning bezichtigen. Bent u nieuwsgierig geworden, hier vindt u een voorbeeld hoe uw huis in beeld gebracht kan worden!

Geslaagde start verkoop

Dinsdagavond 12 april jl. is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Stadswerf - Kade. We hebben veel enthousiaste mensen mogen ontvangen in Grand café De Bastille. Heeft u deze avond gemist en heeft u wel belangstelling? Neem dan contact  met ons op of kijk op onze projectwebsite.

Nieuwsbrief april 2016

Heeft u belangstelling voor nieuwbouw? Lees dan de laatste nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen, schrijf u hier in.

Start verkoop 12-04-2016

Vanavond (dinsdag 12 april) starten wij met de verkoop van de eerste fase van kadewoningen in het project Stadswerf. We beginnen met de verkoop van 10 robuuste kadewoningen vanaf € 263.000,- v.o.n.

Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, kom dan naar de start verkoop!

Waar: Grand café De Bastille (Damsterplein 2, Groningen)
Wanneer: dinsdag 12 april 2016

U bent tussen 18:00 en 21:00 van harte welkom.

Nieuwsbrief maart 2016

Eind maart hebben wij weer een nieuwsbrief verstuurd. Heeft u deze niet ontvangen, maar wilt u deze wel ontvangen, schrijf u nu in. Klik hier om de laatste nieuwsbrief of nieuwsbrieven te lezen. 

Veel nieuw aanbod in Groningen

Veel nieuw aanbod! Kijk bij ons op de site voor alle (in het paasweekend) nieuwe aangemelde woningen. 

Vrijwel alle nieuwe woningen doen mee aan de landelijke open huizen dag op 2 april.

Nieuwsbrief februari 2016

Boekholt & partners stuurt met enige regelmaat nieuwsbrieven waarin wij u op de hoogte houden van onder andere onze nieuwbouwprojecten. Wilt u niets missen, schrijf u dan in. U kunt ook reeds verstuurde nieuwsbrieven inkijken . 

Open huis Jozef Israelsstraat 81 en 81a

OPEN HUIS 

Maandag 22 februari a.s. tussen 16:00 en 17:30 uur organiseert Boekholt en partners een open huis voor 2 fraaie woningen. Jozef Israelsstraat 81 en 81a te Groningen.

U bent van harte welkom. De makelaars staat u graag te woord.

Voor meer informatie kijk hier voor de bovenwoning en klik op deze link  voor de benedenwoning. 

Lunettenhof - persbericht

'Lunettenhof voorziet in woonbehoefte van nu'

De stad Groningen krijgt er binnenkort een groen en eigenzinnig nieuwbouwproject bij: Lunettenhof. Direct naast de gewilde woonbuurt De Linie op het Europapark komen straks 47 ruime eengezinswoningen rondom een gezamenlijke binnentuin en 12 appartementen aan de Boumaboulevard.  
Behoefte

Volgens Johan Boxem, directeur van gebiedsontwikkelaar Credo, voorziet Lunettenhof in een duidelijke behoefte. ‘Woonwensen veranderen. Onderzoek wijst uit dat steeds meer stadsbewoners groen en recreatiemogelijkheden om de hoek willen hebben, vaak ook op loopafstand willen wonen van de winkels in het stadshart, openbaar vervoer en horeca. Daarnaast wil men een milieuvriendelijke woning en heeft men de nodige wensen op het gebied van de woningindeling. Dat lijkt onmogelijk te realiseren. Maar toch zijn al die wensen gecombineerd in de opzet van Lunettenhof. Het resultaat is ernaar. We zien een sterke vraag naar deze persoonlijke, groene stadswoningen en de verkoop gaat erg voorspoedig. Mooi om te zien dat we de traditionele manier van bouwen kunnen ombuigen naar een meer persoonlijke manier.’

Groene oase 

Lunettenhof wordt omringd door opvallende landmarks als voetbalstadion de Euroborg, appartementengebouwen Stoker en Brander, Hete Kolen en het spraakmakende nieuwe gemeentekantoor. Toch wijkt Lunettenhof sterk af van deze omringende bebouwing. Het project combineert wonen in de stad met veel groen. Niet het ‘standaard’ groen van vele kleine tuintjes of een park, maar één grote gedeelde binnentuin. Een groene oase in de stad. Daarnaast is het Sterrebos vlakbij dankzij de brede fiets- en voetgangerstunnel onder het NS-station Europapark.

Naar eigen smaak

Opvallend is dat de woningen in Lunettenhof grotendeels variabel en naar eigen smaak afgebouwd kunnen worden. Denk daarbij aan de mogelijkheid van een dakterras of uitbouw, parkeer- en bergruimte in de grote parkeergarage onder het complex, veel variatie in indelingsmogelijkheden en duurzame energietoepassingen zoals onder andere warmte-koudeopslag. 

Goede bereikbaarheid 

Ook de belangrijkste voorzieningen zijn binnen handbereik. Enerzijds is er het stadscentrum, anderzijds komt er aan de Boumaboulevard ruimte voor daghoreca, detailhandel en praktijkuitoefening. Via het NS-station of de nabijgelegen ring is Lunettenhof prima bereikbaar.

Veel en mooi nieuw woningaanbod!

Houd onze site in de gaten, want de komende weken krijgen we een aantal prachtige gezinswoningen en appartementen in de verkoop in de stad Groningen. Voor elk wat wils want in verschillende prijsklassen komen huizen op de markt. Prijsklasse tussen 170.000 en 800.000 euro.

Op zoek naar nieuwbouw in Groningen?

Boekholt & partners makelaardij is al jaren actief met de verkoop van nieuwbouw in en rond Groningen. Wilt u van de nieuwste ontwikkelingen niets missen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief . Wij zullen u van tijd tot tijd op de hoogte houden omtrent de nieuw te bouwen huizen.

Als u behoefte hebt aan een vrijblijvend gesprek op kantoor met een van onze nieuwbouwmakelaars, neem dan gerust contact met ons op.


IJsbaan voor de deur

Noord Nederland is in de ban van de ijzel. Code rood is afgegeven, veel scholen en crèches zijn gesloten. Vanmorgen bij het openen van ons kantoor lag er ook bij ons een prachtige ijsbaan. Wees voorzichtig onderweg!

Lunettenhof

De inschrijving voor een nieuwbouw woning of appartement in het project Lunettenhof sloot maandag 7 december jl. Nog niet alle woningen en appartementen zijn geopteerd. Klik hier  voor meer informatie.

Evertshof

Tijdens de Nieuwbouwbeurs heeft u een naam kunnen verzinnen voor het nieuwbouw project aan de Van Ketwich Verschuurlaan te Groningen. Het project omvat 6 herenhuizen. Uit de vele inzenders heeft de ontwikkelaar gekozen voor de naam "Evertshof". Wij feliciteren de heer Dijkstra van harte dat zijn naam gekozen is voor het project.

Woningmakelaar 2015

Ons kantoor was de afgelopen periode in de race om de titel Woningmakelaar van het jaar 2015 te worden. Helaas is deze prijs net aan onze neus voorbij gegaan. Wij bedanken iedereen die de afgelopen periode op ons heeft gestemd!

WE ZIJN GENOMINEERD!

In de categorie Verkoopmakelaar Award Noord Nederland horen wij bij de vijf genomineerden! Net als in 2014 zijn wij dit jaar (2015) opnieuw genomineerd. We willen iedereen heel erg bedanken voor het stemmen! Hopelijk is het genoeg voor de titel. Donderdag 26 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Boekholt & partners sponsort Grof Volkoren

Boekholt & partners sponsort het theatrale popkoor Grof Volkoren. Op 6, 7, 13 en 14 november zijn zij te bewonderen met hun voorstelling "In Nood". Lees meer »

Nieuw in verkoop: Blauwestad!

Wonen op je eigen eiland, op het mooiste plekje in Blauwestad? Dat kan! U heeft de keuze uit één van de 3 villa's Ravenna, Vienna of Vienna XL. Wilt u hierover meer informatie, maak dan een afspraak met één van onze makelaars bij ons op kantoor in Groningen.

Specials

Soms ben je op zoek naar inspiratie. Of het nu gaat om een mooie badkamer of een fantastische keuken. Wij komen soms unieke dingen tegen. Laat je eens verrassen!

Boekholt & partners Woningmakelaar 2015?

Wij zijn dit jaar genomineerd voor de titel Woningmakelaar van het jaar 2015. Boekholt & partners wil deze titel graag bemachtigen. Help ons daarom mee en:

Stem op ons als woningmakelaar van het jaar

Ons team!

Afgelopen dinsdag hebben wij met fotograaf Johan Bosma afgesproken in de Prinsentuin in Groningen. Niet alleen een heerlijke plek om van een kopje thee te genieten maar ook om nieuwe foto's te laten maken van ons gehele team!

>> Meer info over ons 

Van Brakelplein 44 + 44b: Verkocht!

Vorige week tijdens het open huis bij de woning aan het Van Brakelplein 44 + 44b te Groningen  mochten wij enorm veel belangstellenden ontvangen. De bezoekers waren enthousiast. Zo enthousiast dat deze bijzondere woning middels inschrijving is verkocht (onder voorbehoud). Wilt u weten welke bijzondere woning wij verder in portefeuille hebben, kijk dan eens tussen ons aanbod . 

Open huis bij Van Brakelplein 44-44b

De zomer is nog in volle gang maar de herfst komt er aan. Toch lekker beschut buiten zitten? Dat kan in de open serre (veranda) bij dit gewilde huis (wo 180 m²) met groene tuin (maar liefst 144 m²). Ligging: absolute toplocatie.

Het open huis van donderdag 27 augustus jl. is zeer druk bezocht. De woning wordt verkocht middels inschrijving. De inschrijftermijn sluit op maandag 31 augustus a.s. 17:00 uur.

Solide woning met prachtige details en veel fraaie ruimtes. Meer informatie en foto's vindt u hier.

Succesvolle start verkoop in Oosterhaar!

De start verkoop, 16 juli j.l. is uitermate succelvol geweest. 

Om in aanmerking te komen voor één van de koopappartementen kunt u een inschrijfformulier aanvragen via info@boekholt-partners.nl en/of bellen met ons kantoor via telefoonnummer 050 311 46 46. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek bij bij ons op kantoor. 

Graag ontvangen wij het inschrijfformulier uiterlijk vrijdag 31 juli a.s. 16.00 uur retour. Dit kan per post, per mail of persoonlijk bij ons te overhandigen. Uiterlijk vrijdag 7 augustus 2015 wordt u bericht of u in aanmerking komt voor een appartement.

---------------------------------------

Op donderdag 16 juli begint de start verkoop van de appartementen in het Oog van Oosterhaar: betaalbare en comfortabele nieuwbouwappartementen aan de Irisweg in Haren. Deze start verkoop zal plaatsvinden in café-restaurant Astoria aan de Rijksstraatweg 200 in Haren. U bent welkom tussen 19:00 en 21:00 uur.

Het Oog van Oosterhaar verwijst naar de locatie: de Irisweg in de prettige woonwijk Oosterhaar in Haren. Een mooie groene locatie waar een kleinschalig en eigentijds appartementengebouw met 19 koopappartementen wordt gerealiseerd. Het Oog van Oosterhaar maakt onderdeel uit van het plan ‘Project Oosterhaar’ 

Meer informatie en prijzen over de huizen is hier te vinden.

Drie open huizen: allen goed bezocht!

Op zaterdag 20 juni tussen 14:00 - 16:00 Woonproeverij aan de Kleine Zwaan 14 te Wildervank. Meer informatie.  Dit open huis is inmiddels achter de rug. Met 8 belangstellenden kan dit met recht een succes genoemd worden. Logisch ook, gezien de fenomenale ligging van dit object. Wordt vervolgd.

Op dinsdag 23 juni tussen 17:30 - 19:30 Open huis aan Mooiland 38 te Groningen. Meer informatie. Deze woning is nu verkocht onder voorbehoud nav het open huis.

Op donderdag 25 juni tussen 17:30 - 19:30 Open huis aan de Anna Blamanstraat 54 te Groningen. Meer informatie. Acht belangstelenden hebben zich gemeld bij dit open huis. Het vervolgt is momenteel in volle gang.

Succesvolle start verkoop Le Corbusier

Op dinsdag 19 mei is de verkoop gestart van 8 prachtige duovilla's op het mooiste schiereiland in Waterwijk Ter Borch. Het mag met recht een succes worden genoemd, want inmiddels zijn alle kavels onder optie. 

Lees meer »

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuw aanbod

Houd onze site goed in de gaten de komende weken. Want deze maand krijgt Boekholt & partners Makelaardij veel en gewild aanbod (grote gezinswoningen, patiowoning, benedenwoning, dubbele woning, vrijstaande woning...) in de verkoop aan o.a. de zuid- en westkant van de stad Groningen. Prijsklasse tussen de 200.000 en 600.000 euro.

Bekijk hier het huidige aanbod.

Nog veel leuker: bekijk hier op de kaart waar wij welke woning in Groningen verkocht hebben.

Start verkoop Le Corbusier 19 mei jl.

Op dinsdag 19 mei is de verkoop gestart van 8 prachtige duovilla's op het mooiste schiereiland in Waterwijk Ter Borch. Heeft u belangstelling? De inschrijfprocedure is inmiddels in volle gang. Uitgebreide brochures zijn beschikbaar. 

Lees meer »

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Start verkoop 2 mei Le Corbusier

Op zaterdag 2 mei aanstaande start de verkoop van de 2 unieke vrijstaande droomvilla's op de kop van het schiereiland in Waterwijk in Ter Borch. U bent dan van 14:00 tot 16:00 uur van harte welkom bij Vos Interieur (Maupertuus), Laan Corpus den Hoorn 100 in Groningen.

Lees meer » 

Betaalbare appartementen in Haren

Het Oog van Oosterhaar.

19 prachtige appartementen, verdeeld over 5 types komen binnenkort in de verkoop. Meer weten? Neem dan contact op of kijk hier. U kunt zich vanaf nu bij ons inschrijven en wordt op de hoogte gehouden.

Zeer succesvol open huis 28 maart

Boekholt & partners heeft circa 40 deelnemende woningen geholpen bij het open huis. Gemiddeld zijn er 20 man per woning geweest (met uitschieters van 60, 70 en 80 man) bij een aantal woningen. Inmiddels zijn er al veel woningen verkocht en momenteel lopen de onderhandelingen!

Al met al een zeer geslaagde zaterdag! Na alle drukte hebben we op ons kantoor aan het eind van de middag heerlijk nagezeten met kijkers en eigenaren met een hapje en een drankje! Bedankt iedereen!

Landelijk:

De NVM Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft vandaag met name in de steden veel bezoekers getrokken. Maar ook in de rest van het land was er veel belangstelling voor een vrijblijvend bezoek aan een te koop staand huis.

Ondanks het ontbreken van lenteachtige temperaturen werden er vandaag zo’n 150.000 bezoeken op de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag afgelegd, zo blijkt uit een bliksemenquête van de NVM. “Een aantal waarmee we zeer tevreden zijn”, stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. “De woningmarkt leeft”. 46.000 woningen deden mee.

Infomiddag 28 maart

Zaterdag 28 maart is er een informatiemiddag over de 11 nieuwbouw appartementen aan het Damsterdiep! Tussen 14.00 - 16.00 uur ben je van harte welkom op ons kantoor! Kijk voor meer info hier .

Ons team kun je meer vertellen over dit kleinschalig nieuwbouwproject. We staan zaterdag a.s. klaar met een hapje en een drankje! Tot dan.

Beurs Wonen & Co van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart

Op de beurs Wonen & Co presenteert Extenzo de vrijstaande villa Vienna. 

De beurs vindt plaats in Martiniplaza van donderdag 19 maart tot en met zondag 22 maart.

U vindt ons op de stand van de Blauwestad.

U kunt hier de flyer downloaden. 

Zaterdag 28 maart weer open huizen dag!

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 28 maart 2015 biedt u veel kansen! 

Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. 

Bezoeken van Open Huis?  
Kijk op Funda welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit. U bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend. Dit zijn onze panden doe meedoen aan het open huis.

Download de openhuizendag checklist (pdf) om de details van de bekeken woningen te onthouden. Bekijk ook de tips voor tijdens de NVM Open Huizen Dag. 

Leuk huis gezien? 
Schakel dan een NVM-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt en uw regionale situatie. Daarnaast bespaart een NVM-aankoopmakelaar u tijd, geld en zorgen.

Daarnaast is op deze dag ons kantoor geopend van 11:00 tot 17:00 waar ons hele team u graag te woord staat over allerlei vragen van de huizen die u heeft bekeken. Uiteraard staat er ook een hapje en een drankje voor u klaar. Tot zaterdag!

Open huis 14 maart Veenweg 1d Groningen

De lente is in aantocht en iedereen kijkt er naar uit om weer lekker buiten in de tuin te zitten. Dat kan bij dit gewilde herenhuis met diepe tuin (maar liefst 50 meter) op zuidwest. Ligging: absolute toplocatie.

Zaterdag 14 maart organiseert Boekholt & partners alweer een open huis aan de gewilde Veenweg. Van 12:00 tot 14:00 ben je van harte welkom aan de Veenweg 1d te Groningen! De makelaars staan u graag te woord.

Solide jaren '30 woning met prachtige en bijzondere living en diepe tuin op het westen. Meer informatie en foto's vindt u hier. 

Succesvol Helpermaar!

Op de nieuwbouwlocatie Helpermaar in Groningen zuid zijn in 2015 twee deelgebieden, Villa Lumen en Bosrandwoningen, zeer succesvol in de verkoop gegaan. Meteen na deze start verkoop is alles volledig onder optie gebracht. Dit heeft te maken met de voorverkoop die heeft plaatsgevonden. Veel mensen hebben zich bij ons kantoor in een vroeg stadium gemeld als belangstellende. Voor deze ingeschreven belangstellenden is de verkoop eerder gestart wat geresulteerd heeft in de totale verkoop van de Villa Lumen en Bosrandwoningen. 

Goed nieuws is dat dit niet de laatste beschikbare kavels zijn op deze mooie nieuwbouwlocatie in Helpermaar! 
Op dit moment is Volker Wessels Vastgoed, de ontwikkelaar, bezig met de ontwikkeling van nieuwe kavels in Helpermaar. Wanneer u zich bij ons meldt als geinteresseerde en/of inschrijft via onze nieuwsbrief, dan wordt u in een vroeg stadium door ons op de hoogte gehouden van deze nieuwe ontwikkelingen en start verkoop. 

SCHRIJF U NU AL BIJ ONS IN!!  

Nu in verkoop: Helpermaar - Villa Lumen

De verkoop is gestart! U kunt zich nu bij ons aanmelden (mailen of even bellen: 050-3114646) als belangstellende en een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een kavel te kiezen! 
Inmiddels is er al goede belangstelling waardoor een aantal kavels al onder optie zijn. Voor de actuele status van de beschikbare kavels kunt u hier terecht bij de interactieve kavelkaart met prijslijst. 

De prachtig vormgegeven woningen hebben een woonoppervlak van 200 m² en dat verdeeld over twee verdiepingen! Het ontwerp van deze Lumen villa’s is strak en modern. In de villa’s worden grote raampartijen gebruikt en overal vallen grote bundels daglicht naar binnen. Dit komt in de grote woonkamer terug waardoor binnen- en buiten ruimte vloeiend in elkaar overgaan. Ook de andere vertrekken zijn ruim en licht. Genoeg ruimte voor iedereen! 
Prijzen vanaf €605.000,- v.o.n. 

OPEN HUIS Veenweg 17a is goed bezocht

Ondanks het stormachtige weer van zaterdag 10 januari jongstleden is het open huis aan de Veenweg 17a goed bezocht. Circa 25 man hebben deze woning bekeken tussen elf en twee uur. Deze week wordt het vervolg opgepakt.

Unieke kans!!! Toplocatie. Zaterdag 10 januari OPEN HUIS van 11:00 tot 14:00 aan de Veenweg 17a te Groningen. Wees welkom. De makelaar staat u graag te woord. Vanafprijs: 365.000,- k.k.

Klik hier voor meer informatie en foto's

Wegens de feestdagen kantoor gesloten

Wegens de feestdagen is ons kantoor gesloten dinsdag 23 december 2014 vanaf 15:00 tot en met vrijdag 2 januari 2015. Maandag 5 januari staat ons hele team u graag weer te woord. Wij hebben alvast zin in het nieuwe jaar!

Voor bezichtigingsaanvragen verzoeken wij u om een email te sturen naar info@boekholt-partners.nl. Dit kan ook via Funda.

Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met Niels van Diepenbeek (06-1047 0886).

Fijne dagen!

Hartelijke groet,

Team Boekholt & partners makelaardij.

Nieuwbouw in ontwikkeling.....

Kijk hier  voor onze nieuwste nieuwbouw plannen in en om de stad Groningen. Nieuwsgierig? Bel gerust voor meer informatie of schrijf u in via onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven.

Open Huis zaterdag 22 november

Wees welkom op het open huis zaterdag 22 november van 11:00 tot 12:30 bij dit prachtige, moderneen  royale woonhuis. De eigenaren ontvangen u graag!

Meer informatie vind u hier.

Woningmakelaar van het jaar 2014

Wij vertellen jullie met trots dat wij zijn genomineerd voor de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing in de categorie klantwaarde! Op woensdag 26 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Iedereen bedankt voor het stemmen, we houden jullie op de hoogte!

Genomineerden Woningmakelaar van het Jaar zijn bekend!

Veel makelaars hebben zich met volle overtuiging ingezet, om in een van de vijf categorieën van de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing de bijbehorende, fel begeerde titel in de wacht te slepen. De stemmen en beoordelingen zijn geteld en gewogen: de uitslag is bekend.

De genomineerden in willekeurige volgorde zijn:

In de categorie Marketing

De makelaars met volgens de jury de meest innovatieve en succesvolle

marketingacties zijn:

* Makelaarsland met de Woningreview

* De Onderhandelmakelaar met de Live Webinar - 'Gouden Aankooptips'

* Ruijters Woningmakelaars met de Pop-Up Store

In de categorie New Talent

De aanstormende talenten binnen de makelaardij op basis van resultaat, creativiteit en werkopvatting zijn:

* Stefan Barewijk van Recreatiegoed

* Gijs-Jan Witkamp van Esteon.com

* Bianca Combee van Bianca Combee Housing Service

In de categorie Nieuwbouw

Makelaars die volgens projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporaties en de juryleden dit specialisme het best beheersen zijn:

* Brockhoff Makelaars

* Ten Hag Makelaars

* Ooms Makelaars

Aankoopmakelaar Award

Door consumenten en relaties zijn de volgende makelaars geselecteerd als beste aankoopmakelaars:

* Woon4you Aankoopmakelaars

* Steef Makelaars

* De Onderhandelmakelaar

* Schrijver Versluys Makelaars

* Leef! Makelaars- Taxateurs

Klantwaarde Award

Voor de makelaars die volgens consumenten en relaties de meeste kwaliteit leveren, verwijzen wij u naar vastgoedactueel.nl. Binnen deze categorie worden zowel landelijk als per regio winnaars aangewezen.

De uitreiking

De awards worden dit jaar op 26 november uitgereikt in schouwburg en congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Genomineerden, geïnteresseerden, juryleden, partners en zakelijke relaties zullen bij dit evenement aanwezig zijn. Naast de bekendmaking van de winnaars, betreden interessante sprekers het podium en is de uitreiking een uitgelezen moment om te netwerken met prominenten uit het vak. Kaarten zijn te bestellen via de website Vastgoedactueel.nl. Hier zullen tevens de winnaars bekend worden gemaakt. U kunt de uitslag ook direct volgen op Twitter via @VastgoedActueel en #WMvhJ.

De verkiezing

De Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De verkiezing is een onafhankelijk, overkoepelend initiatief voor makelaars die zich in de huidige moeilijke markt positief weten te onderscheiden. Het doel van de awards is om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie voor alle Nederlandse woningmakelaars. 

Helpermaar

De ontwikkelaar is gestart met het bouwrijp maken van de grond waar de rijwoningen en half vrijstaande woningen van het project XPREZZO gebouwd worden. De verkoop van het vervolgtraject de Singelwoningen is inmiddels in volle gang. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak met ons maken, neem dan contact met ons op.

Landelijke Open Huizen Dag

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag op zaterdag 4 oktober 2014 biedt u veel kansen! 

Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren. 

Direct een woning zoeken? Kijk hier  welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit. 


Open huis Tasman Toren 27 sept. van 11:00-14:00

De laatste XXL-appartementen zijn fors in prijs verlaagd. Bezoek het open huis op zaterdag 27 september tussen 11.00 en 14.00 uur. Regattaweg 430, Groningen. Inruil van uw huidige woning is bespreekbaar. Laat deze kans niet lopen en informeer naar de voorwaarden.

Kijk hier  voor meer informatie over deze schitterende toren.

Singelwoningen in Helpermaar: luxe wonen in Groningen-zuid

De verkoop is gestart!!

Verkoopprijzen vanaf € 294.000,- v.o.n.

De Singelwoningen   worden gerealiseerd aan de Belcamposingel, in de wijk Helpermaar op het terrein van het voormalige Martini Ziekenhuis. Een architectonisch hoogwaardige wijk in Groningen-zuid. Dichtbij winkelcentrum Helpman en diverse scholen. Op fietsafstand van het centrum en de bekende natuurgebieden aan de rand van de stad. De woningen liggen aan een prachtige singel met veel groen en bomen. Ook het openbaar gebied van Helpermaar is zeer hoogwaardig ingericht met veel waterpartijen, bruggen, gebakken klinkers en sfeervolle straatverlichting.

Op de hoogte blijven van nieuwbouwontwikkelingen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Boekholt & partners makelaardij. 

Nieuwbouw: De Strip in Ter Borch

Binnenkort in verkoop:

Op het laatste schiereiland in Waterwijk - Ter Borch (Eelderwolde) worden door Extenzo Projectontwikkeling 3 vrijstaande en 16 halfvrijstaande villa's ontwikkeld met een moderne architectuur en riante plattegronden. Alle kavels zijn op zuid georiënteerd en liggen aan vaarwater met een verbinding naar het Paterswoldsemeer. De woningen hebben zowel aan de voor- als achterzijde zicht op het water. 

Wij gaan graag in gesprek  met geinteresseerden om op basis van het voorlopig ontwerp de villa's verder klantgericht te kunnen ontwikkelen.