Nieuws


Maak kennis met onze verhuurmakelaar Joep

Sinds oktober houdt de 31-jarige Joep Lommerts kantoor in ons pand aan het Damsterdiep. Hij is verantwoordelijk voor onze afdeling ben-s.nl verhuur en beheer. Deze verbinder is een echt familiemens en houdt ervan om regelmatig zijn koffer te pakken om op reis te gaan. Tijd om kennis te maken!

Wat ga je doen bij ben-s.nl verhuur & beheer?
“Ik ga aan de slag als accountmanager. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de verhuur en beheer van verschillende panden, in opdracht van klanten. Klanten en huurders kunnen bij mij terecht met vragen over contracten, huurappartementen en alles wat daarmee te maken heeft. Verhuur en beheer is een aanvulling op het bestaande aanbod. Het is een tak die verder uitgebouwd gaat worden en waarbij de focus zal liggen op ontzorgen. We bieden het hele pakket aan, maar klanten kunnen ook alleen een onderdeel afnemen zoals financieel beheer of technisch beheer. Wij zijn geen 'standaard' verhuurkantoor en willen als bens verhuur en beheer kwaliteit in de markt gaan brengen.”

Ben je een Stadjer?
“Ja, ik ben geboren en getogen in Groningen. Ik woon nu aan de Willemstraat waar ik samenwoon met Tanya en twee goudvissen, die we houden in een regenton, haha. Dankzij mijn vorige functie als bedrijfsleider bij een pizzabedrijf weet ik alle straten in Groningen te vinden. Ik ken de stad op mijn duimpje.”

Wat is jouw achtergrond?
“Ik heb de studie MER (Management, Economie en Recht) gedaan aan de Hanzehogeschool. Dit is een vrij algemene studie, maar wel één die raakvlakken heeft met vastgoed en makelaardij. Daarna heb ik een aantal commerciële functies bekleed bij diverse bedrijven in Groningen.”

Wat sprak je aan in de functie van verhuurmakelaar? 
“De verhuurmarkt is heel dynamisch en de vastgoedwereld trekt me aan. Daarnaast is de functie afwisselend: het gaat om verschillende type werkzaamheden en diverse mensen. Ik hou ervan om met mijn voeten in de klei te staan en hou van contact met mensen en de verhalen erachter. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Daarnaast komt er bij het kopen of huren van een huis een stukje gevoel kijken, het gaat niet om een pakje boter. Het is geen keiharde sales, maar het draait om verbinding met elkaar. Dat vind ik mooi.”

Wat vind je van de partners van ben-s.nl verhuur & beheer: Scherp financieel advies, ben-s.nl, Boekholt & partners en Boekholt nieuwbouwspecialist?
“Mensen kunnen hier terecht voor het hele pakket: hypotheek, verkoop, aankoop, (ver)huur en nieuwbouw. Je vindt hier alles onder één dak, dat is best uniek. Door de korte lijntjes wordt er snel geschakeld; dat is een voordeel voor klanten. Daarnaast is het een jong en energiek bedrijf met frisse ideeën en een frisse uitstraling. Ik vind het top!”

Wat doe je als je niet aan het werk bent?
“Sporten, sport kijken en ik ga graag naar het theater. Daarnaast ben ik een familiemens en ga ik regelmatig met vrienden op pad. Ik kan ook echt genieten van rondtoeren en het ontdekken van andere plekken. Ik probeer zoveel mogelijk weekendjes weg te plannen en op reis te gaan.”