WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Referenties

Jeroen en Nienke

★★★★★

Jeroen & Nienke

“Het jonge Groningse stel Jeroen en Nienke verruilt straks hun woning in Helpman voor een nieuwbouwwoning in het project Esserdael Harener Holt in Haren. De verkoop van hun huidige woning, de aankoop van hun nieuwbouwwoning, de tussentijdse huuroplossing en de hypotheek regelden ze allemaal onder één dak bij Partners in wonen. Binnen een maand! Hoe zit dat precies? Lees hier het verhaal van Jeroen en Nienke.

Familie Vermeer
★★★★

Familie Vermeer

“Toen wij het besluit hadden genomen om ons huis te verkopen, heb ik drie makelaars uitgenodigd voor een gesprek. Uiteindelijk kozen we voor Niels van Diepenbeek, vanwege zijn doortastendheid en omdat zijn enthousiasme ons aanstak. Hij is zeker van zijn zaak en kordaat, dat sprak ons aan. We vonden het spannend om ons huis te verkopen, hadden een bepaald bedrag voor ogen en dan is het fijn als iemand je bij de hand neemt en zegt dat dit goed komt. We hadden er een goed gevoel bij dat ons vertrouwen gaf. Alles werd ons uit handen genomen, we kregen een compleet pakket: stylingtips van een styliste, mooie foto’s van een kundige fotograaf en een goede ondersteuning van het kantoor. Echt teamwork! Ons huis is inmiddels verkocht, dus we zijn dik tevreden.”

Familie Schipper

★★★★★

Familie Schipper

“Ik woon ruim acht jaar aan de Eekwerd 12 met mijn man Bert en onze twee kinderen. Met veel plezier, maar toch begon de behoefte aan iets nieuws te groeien. Uiteindelijk hebben we besloten voor nieuwbouw te gaan en hebben we onze woning bij Boekholt & partners te koop gezet. Het eerste gesprek voelde meteen goed en ik vond het ook een fijn idee dat het kantoor goed bekend staat in Groningen. Ik vond het wel spannend, je verkoopt je huis natuurlijk niet elke dag, maar het hele traject is prettig verlopen. We zijn goed begeleid door Niels van Diepenbeek. We konden altijd bij hem terecht met al onze vragen en hij reageerde snel. Ook het contact met Tom en de rest van het team was goed. Iedereen was heel betrokken, dat is leuk. Ons huis is binnen vijf dagen verkocht! Met het gewenste resultaat. Ik zou de makelaar dan ook zeker aanraden.”

Evert-jan Poppen

★★★★★

Evert Jan Poppen

“Na 11 jaar verruilen we onze woning aan het Bernoulliplein voor een nieuwbouwwoning in Joure. Drie jaar geleden ontmoetten we tijdens een bezichtiging Niels van Diepenbeek. De indruk die Niels toen heeft achtergelaten, was de reden om hem nu als eerste uit te nodigen voor een gesprek. Het klikte meteen weer en ik had direct vertrouwen. Niels durft een goede prijs te vragen en schakelt snel. De bezichtigingen van ons huis vonden plaats in onze vakantie. Wij werden op de hoogte gehouden via whatsapp, terwijl wij aan het zwembad lagen op Gran Canaria. Heel fijn dat het kantoor meegaat met de digitale ontwikkelingen. Ook voor mensen die door hun werk geen tijd hebben om te bellen, is het prettig dat je je vragen via whatsapp kan stellen. Het hele proces verliep soepel en vlot. Tussen het besluit om een nieuwe woning te kopen en de uiteindelijke verkoop zitten slechts twee maanden. De communicatie met het kantoor, het contact met de styliste en de fotograaf: alles verliep goed. En als iets goed is, vind ik dat je dat ook kenbaar mag maken. Een dikke tien voor het team van Boekholt & partners!”

 

Bekijk ook onze referenties op Funda

 

funda logo

 

 

 

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: