Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

Whatsapp BoekholtContact Boekholt 050 - 311 46 46

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Referenties Boekholt & partners makelaardij Groningen

Familie Vermeer

Familie Vermeer

★★★★★

“Toen wij het besluit hadden genomen om ons huis te verkopen, heb ik drie makelaars uitgenodigd voor een gesprek. Uiteindelijk kozen we voor Niels van Diepenbeek, vanwege zijn doortastendheid en omdat zijn enthousiasme ons aanstak. Hij is zeker van zijn zaak en kordaat, dat sprak ons aan. We vonden het spannend om ons huis te verkopen, hadden een bepaald bedrag voor ogen en dan is het fijn als iemand je bij de hand neemt en zegt dat dit goed komt. We hadden er een goed gevoel bij dat ons vertrouwen gaf. Alles werd ons uit handen genomen, we kregen een compleet pakket: stylingtips van een styliste, mooie foto’s van een kundige fotograaf en een goede ondersteuning van het kantoor. Echt teamwork! Ons huis is inmiddels verkocht, dus we zijn dik tevreden.”


Familie Schipper

Familie Schipper

★★★★★

“Ik woon ruim acht jaar aan de Eekwerd 12 met mijn man Bert en onze twee kinderen. Met veel plezier, maar toch begon de behoefte aan iets nieuws te groeien. Uiteindelijk hebben we besloten voor nieuwbouw te gaan en hebben we onze woning bij Boekholt & partners te koop gezet. Het eerste gesprek voelde meteen goed en ik vond het ook een fijn idee dat het kantoor goed bekend staat in Groningen. Ik vond het wel spannend, je verkoopt je huis natuurlijk niet elke dag, maar het hele traject is prettig verlopen. We zijn goed begeleid door Niels van Diepenbeek. We konden altijd bij hem terecht met al onze vragen en hij reageerde snel. Ook het contact met Tom en de rest van het team was goed. Iedereen was heel betrokken, dat is leuk. Ons huis is binnen vijf dagen verkocht! Met het gewenste resultaat. Ik zou de makelaar dan ook zeker aanraden.”


Evert-jan Poppen

Evert Jan Poppen

★★★★★

“Na 11 jaar verruilen we onze woning aan het Bernoulliplein voor een nieuwbouwwoning in Joure. Drie jaar geleden ontmoetten we tijdens een bezichtiging Niels van Diepenbeek. De indruk die Niels toen heeft achtergelaten, was de reden om hem nu als eerste uit te nodigen voor een gesprek. Het klikte meteen weer en ik had direct vertrouwen. Niels durft een goede prijs te vragen en schakelt snel. De bezichtigingen van ons huis vonden plaats in onze vakantie. Wij werden op de hoogte gehouden via whatsapp, terwijl wij aan het zwembad lagen op Gran Canaria. Heel fijn dat het kantoor meegaat met de digitale ontwikkelingen. Ook voor mensen die door hun werk geen tijd hebben om te bellen, is het prettig dat je je vragen via whatsapp kan stellen. Het hele proces verliep soepel en vlot. Tussen het besluit om een nieuwe woning te kopen en de uiteindelijke verkoop zitten slechts twee maanden. De communicatie met het kantoor, het contact met de styliste en de fotograaf: alles verliep goed. En als iets goed is, vind ik dat je dat ook kenbaar mag maken. Een dikke tien voor het team van Boekholt & partners!”


Familie Vermeer

Tonnie en Jelly Reenders

★★★★★

“Na 39 jaar in Veendam te hebben gewoond, besloten we terug te keren naar Groningen. We maakten een afspraak bij Boekholt nieuwbouwspecialist om meer te weten te komen over het project De Kleine Hortus, maar werden meteen verliefd toen wij de nieuwbouwplannen van ’t Rietcarré zagen. We zijn nu gelukkige eigenaren van een kavel in dit prachtige project. We zijn erg tevreden over de service van Boekholt nieuwbouwspecialist. Maarten Gijgink gaf duidelijk uitleg en reageerde adequaat toen er een optie vrijkwam. Het hele kantoor benaderde ons positief, dat gaf een goed gevoel. Zo heeft partner Jeroen Koops van ’t Jagt van Scherp financieel advies onze hypotheek geregeld en aangevraagd. Wat ons het meest is opgevallen? De directheid en het snelle reageren. Boekholt nieuwbouwspecialist is zeker een expert als het gaat om nieuwbouw.”

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

- Fam. Wesselink uit Groningen

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook    Boekholt & Partners Instagram

Contact

Boekholt & partners makelaardij 

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 46
info@boekholt-partners.nl

WhatsApp: 050 - 311 46 46

Wat is mijn huis waard?