Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

Whatsapp BoekholtContact Boekholt 050 - 311 46 46

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Wij zijn Boekholt & partners makelaardij

Even voorstellen

Boekholt & partners makelaardij is sinds 1997 actief in en om de stad Groningen. Sindsdien hebben we meer dan 3.000 huizen succesvol verkocht. Maar bij het kopen en aankopen van een huis komt veel meer kijken. Denk aan het regelen van een hypotheek, een taxatie, verzekeringen en tijdelijke huur. Bij Boekholt & partners bent u verzekerd van alle expertises onder één dak. 

Met dit team van specialisten beschikken we over de kracht van een groot kantoor. Maar dan wel één met korte lijnen en maximale persoonlijke aandacht. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en onze drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u uitgebreid kennismaken met de dienstverlening en drijfveren van Boekholt & partners makelaardij?

Neem contact met ons op

 

 

 

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

- Fam. Wesselink uit Groningen

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook    Boekholt & Partners Instagram

Contact

Boekholt & partners makelaardij 

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 46
info@boekholt-partners.nl

WhatsApp: 050 - 311 46 46

Wat is mijn huis waard?