WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Nieuwbouw in Groningen

Boekholt is dé nieuwbouwspecialist van Groningen

Welkom bij Boekholt & Partners, de nieuwbouwmakelaar in Groningen. Nieuwbouw in Groningen en omgeving is booming! Daarom vindt u bij ons ruim aanbod in actuele nieuwbouwwoningen én toekomstige projecten. Niet alleen in de stad Groningen vindt u interessante nieuwbouwprojecten, ook in de nabije omgeving wordt volop gebouwd. En voor de avonturiers onder ons: u kunt ook zelf een huis bouwen. Regelmatig hebben we vrije kavels in ons nieuwbouwaanbod.

Neem direct contact op met de nieuwbouwspecialist of kijk op onze nieuwbouw website

 

 

Nieuwbouwprojecten in Groningen

In Groningen zijn nieuwbouwprojecten razend populair! Steeds meer mensen zien de voordelen van een nieuw huis bouwen in, mede doordat alle nieuwbouw in Groningen tegenwoordig gasloos is en daarmee toekomstbestendig. Woont u al in Groningen of wilt u er komen wonen? Momenteel wordt er volop gebouwd in zowel stad als ommeland. 

Voor alle actuele & toekomstige projecten neemt u contact op met ons nieuwbouwspecialisten. Ze begeleiden u in het hele traject naar uw droomwoning. 

***

"Wonen in nieuwbouw betekent comfort, lage energienota’s en ongekende mogelijkheden in de indeling. Alles is nieuw, lekker fris en modern!"

***

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: