Huis kopen Groningen

Een huis kopen in Groningen met Boekholt & partners Makelaardij

  • De makelaar die Groningen kent
  • Doordachte aankoopstrategie
  • Volledige ontzorging bij woningaankoop
  • Eerste bezichtiging gratis
  • Ruim 80 huizen in Groningen aangekocht in 2017 en ruim 50 in 2016
  • Samenwerking met onafhankelijke hypotheekadviseurs


Maaik Scholten en Esther van Bockel:

“Met hulp van Niels van Diepenbeek is het gelukt ons droomhuis te kopen: een klassiek jarendertighuis. Hij heeft de woning eerst tot in detail getaxeerd en vervolgens succesvol de onderhandelingen gevoerd.”

Lees meer...

Intelligent een huis kopen in Groningen

Groningen is een gewilde woonstad. Als innovatieve, zakelijke universiteitsstad kent Groningen samen met Amsterdam de meest dynamische woningmarkt. De stad Groningen staat vijftiende in het klassement van European Smart Cities.

Daarmee is een koopwoning in Groningen een behoorlijk toekomstzekere investering. Belangrijk is wel: verstandig aankopen. Waar is het goed wonen? Is een huis zijn prijskaartje waard? Hoeveel rek zit er in de vraagprijs? De aankoopmakelaars van Boekholt & partners Makelaardij kennen de markt en weten waar kansen liggen.

In samenspraak met u ontwikkelen zij een doordachte aankoopstrategie. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor uw droomhuis. En dankzij de samenwerking met onafhankelijke financiële planners blijven ook de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar.

Bij uw woningaankoop in Groningen begeleidt en ontzorgt Boekholt & partners u van begin tot eind. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en daarna. We doen actief onderzoek naar eventuele juridische addertjes onder het gras en bouwkundige gebreken. Bij twijfel laten we de hele woning binnenstebuiten keren. Zo helpen we financiële verrassingen achteraf uitsluiten.

Daarmee is de aankoopmethode van Boekholt & partners Makelaardij er een die zich zelf terugbetaalt. Wilt u een huis kopen in Groningen? Hulp nodig van een ervaren aankoopmakelaar die objectief naar het huis kijkt? De eerste bezichtiging  is gratis.


Financiele zekerheid

Uw hypotheek, financiële planning of verzekeringen goed regelen? Wij brengen u graag in contact met een onafhankelijk financieel adviseur voor een vrijblijvend adviesgesprek. Neem hiervoor contact  met ons op.