WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Aankoopmakelaar Groningen

Een koopwoning in Groningen is een behoorlijk toekomst zekere investering. Belangrijk is wel dat u een verstandige aankoop doet. Waar is het goed wonen? Is een huis het prijskaartje waard? Hoeveel rek zit er in de vraagprijs? Wij kennen de markt en weten waar kansen liggen. Onze aankoopmakelaars ontwikkelen een doordachte aankoopstrategie in samenspraak met u. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. 

Bij uw woningaankoop in Groningen begeleiden en ontzorgen we u van begin tot eind. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en daarna. We doen actief onderzoek naar eventuele juridische addertjes onder het gras en bouwkundige gebreken. Bij twijfel laten we de hele woning binnenstebuiten keren. Door onze grondige aanpak helpen we financiële verrassingen achteraf uit te sluiten. De aankoopmethode van Boekholt & partners makelaardij is er een die zich zelf terugbetaalt.

Wilt u een huis kopen in Groningen? De eerste bezichtiging is gratis.

Vrijblijvende afspraak met onze aankoopmakelaar

De afspraak is geheel kosteloos. Wij streven ernaar u binnen 24 uur te benaderen om een afspraak in te plannen.

 

Onze aankoopmakelaars Groningen

Groningen is een gewilde woonstad, waardoor het soms lastig is het huis van uw dromen te vinden. Door een aankoopmakelaar in te schakelen, heeft u meer kans om ertussen te komen en wordt uw bod sneller serieus genomen. De aankoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij kennen de markt en weten waar kansen liggen. In samenspraak met u ontwikkelen wij een doordachte aankoopstrategie. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw droomhuis. Dankzij de samenwerking met onze onafhankelijke financiële adviseur weet u ook direct of de maandelijkse hypotheeklasten betaalbaar blijven. 

Maak een afspraak

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: