Huis verkopen in Groningen

Uw huis in Groningen verkopen met Boekholt & partners Makelaardij

  • Gratis (verkoop)analyse van uw woning
  • Helder en onderbouwd prijsadvies
  • Goed geïnformeerde en gemotiveerde verkoopmakelaars
  • Creatief verkoopplan: we denken in oplossingen!
  • Inclusief professionele fotograaf en stylingadvies door styliste
  • Met ben-s.nl meer dan 400 gerealiseerde transacties (aan- en verkopen) in 2016
  • In 2017 samen 391 huizen verkocht en aangekocht.
  • In 2018 weer veel nieuw aanbod!

Gezin Wesselink uit Groningen:

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

Lees meer... 

De makelaar in Groningen die verkoopt!

Wie is de beste verkoopmakelaar in Groningen voor uw woning? Dat hangt van uw wensen af. Zoekt u de beste koper voor uw huis? Wilt u een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst? Een zo kort mogelijke verkooptijd? Of zo veel mogelijk van alles?

Dan is het goed om te weten dat Boekholt & partners Makelaardij op alle onderdelen hoog scoort. Als verkoopmakelaars zijn we actief in en om de stad Groningen. In 2016 verkochten we zo’n 400 woningen. In 2017 slaagden we erin om meer dan 400 huizen te aan- en verkopen. 

De huizenmarkt is geen loterij. Je kunt het geluk een stevig handje helpen. De werkwijze waarmee Boekholt & partners Makelaardij huizen verkoopt, is bewezen succesvol

Goed je huiswerk doen. Daar begint het altijd mee. De makelaars van Boekholt & partners Makelaardij zoeken van tevoren alles uit over uw huis. Die - kosteloze – analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies. Een goed geïnformeerd en gemotiveerd team van ervaren makelaars zorgt daarna voor een succesvolle verkoop volgens uw wensen. Een professionele presentatie op funda is daarbij onmisbaar.

Weten wat de verkoopkansen van uw woning zijn? 

Nieuw: video weergave

Binnenkort kunnen woningzoekenden bij Boekholt & partners ook uw woning online bezichtigen. Bent u nieuwsgierig geworden, hier vindt u een voorbeeld hoe uw huis in beeld gebracht kan worden! Wilt u meer weten, maak dan een afspraak met één van onze makelaars