WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Verkoopmakelaar in Groningen

Boekholt & partners makelaardij is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in Groningen en weet als geen ander wat belangrijk is bij de verkoop van uw huis. Onze NVM-makelaars behalen altijd de beste resultaten met een duidelijke en persoonlijke verkoopstrategie die past bij u en uw huis. 

Wilt u weten wat uw huis gaat opleveren?

Voordat u gaat verkopen, wilt u natuurlijk weten wat uw woning waard is. Een van onze verkoopmakelaars komt bij u thuis langs en neemt uw woning op. Deze kosteloze analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

Vul onderstaand formulier in voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling. Wij streven ernaar dezelfde dag nog contact met u op te nemen om een afspraak in te plannen. 

 

Huis verkopen in Groningen

Wat is het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u bezichtigingen aan en onderhandelt u over de prijs? Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. De verkoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij helpen u graag bij:

Kortom, we nemen u alles uit handen. U regelt alles snel en voordelig onder één dak. 

Contact

3D woonvideo's

Als u uw woning verkoopt via Boekholt & partners, dan kunt u rekenen op een vooruitstrevende manier van woningpresentatie. Dit levert serieuze kijkers op! Bent u nieuwsgierig geworden? Hier vindt u een voorbeelden van hoe uw huis in beeld gebracht kan worden: 

Verkooppresentatie

Wat kost een verkoopmakelaar in Groningen? 

De tarieven van makelaars kunnen nogal verschillen. Wat is nu redelijk om aan een makelaar te betalen? Bij Boekholt & partners makelaardij spreken we van te voren een vast bedrag af voor de verkoop van uw huis. Zo weet u wat u kunt verwachten en zijn er geen onverwachte kosten achteraf. 

Verkoopmakelaar courtage

De gemiddelde makelaarscourtage in Nederland ligt vaak tussen de 1% en 2%. Verkoopt u uw woning voor € 200.000, dan betaalt u bij deze percentages een bedrag aan makelaarskosten tussen de €2.000 en €4.000. Een courtage is de meest gekozen manier bij de verkoop van een huis. Bij onze makelaardij is dit ook een mogelijkheid. U spreek met uw makelaar vooraf een percentage af. Toch liever een vast tarief? Dat is bij ons ook geen probleem. Zo weet u wat u kunt verwachten en zijn er geen onverwachte kosten achteraf. 

Kosten verkoopmakelaar aftrekbaar? 

Velen vragen zich af of de kosten van de makelaar voor de verkoop van hun woning aftrekbaar zijn. Gaat u uw huis verkopen of heeft u uw huis net verkocht? Lees dan hier welke kosten die u hebt gemaakt aftrekbaar zijn van de belasting. 

Er moet er een onderscheid gemaakt worden bij de aan/verkoop. Namelijk of de overdracht kosten koper is (k.k.) of vrij op naam (v.o.n.) is. De meest aftrekbare kosten vindt u bij de aankoop van een woning. De kosten voor een verkoopmakelaar zijn niet aftrekbaar. Kosten voor het aanvragen van een energielabel ook niet. Wat wel aftrekbaar is zijn de kosten voor het doorhalen van de hypotheek na de eigendomsoverdracht en taxatiekosten in verband met de verkoop van uw woning. 

Wat doet een verkoopmakelaar precies?

Een verkopend makelaar komt op voor de belangen van de verkoper. Ook neemt hij of zij je alle werkzaamheden uit handen. Van het promoten van de woning met foto's en video tot en met de juridische paperassen en sleuteloverdracht. Bij het verkopen van een woning komt veel kijken, dus dit scheelt de verkoper veel tijd en geeft rust. Een verkoopmakelaar zorgt voor het maken van foto’s van de woning  (de fotograaf zal zowel buiten als binnen foto’s maken) en heeft een goed tarief.

Verkoopmakelaar in Groningen 

Voor het vinden van een makelaar voor de verkoop van een woning zoekt u in Google vaak naar makelaar in Groningen. Zonder zorgen een woning verkopen. Met een makelaar aan de hand die goed naar u luistert heeft u binnen korte tijd een woning verkocht. Boekholt & partners makelaardij is de best beoordeelde makelaar van Groningen. Onze makelaars hebben 20+ jaar ervaring. Bij ons heeft u ook altijd het beste tarief.

Wij zijn ervaren en kunnen daarnaast binnen korte tijd het huis verkocht krijgen.

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: