WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Dé verkoopmakelaar van Groningen

Wist u dat dit hét moment is om uw woning te verkopen? De hoge marktwaarde en historisch lage rente maken dat alle factoren nu gunstig zijn om uw huis te verkopen. Boekholt & partners makelaardij is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in Groningen en weet als geen ander wat belangrijk is bij de verkoop van uw huis. 

Wilt u weten wat uw huis gaat opleveren?

Voordat u gaat verkopen, wilt u natuurlijk weten wat uw woning waard is. Een van onze verkoopmakelaars komt bij u thuis langs en neemt uw woning op. Deze kosteloze analyse is de basis van een helder en onderbouwd prijsadvies.

Vul onderstaand formulier in voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling. Wij streven ernaar dezelfde dag nog contact met u op te nemen om een afspraak in te plannen. 

 

Huis verkopen in Groningen

Wat is het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u bezichtigingen aan en onderhandelt u over de prijs? Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. De verkoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij helpen u graag bij:

Kortom, we nemen u alles uit handen. U regelt alles snel en voordelig onder één dak. 

Contact

3D woonvideo's

Als u uw woning verkoopt via Boekholt & partners, dan kunt u rekenen op een vooruitstrevende manier van woningpresentatie. Dit levert serieuze kijkers op! Bent u nieuwsgierig geworden? Hier vindt u een voorbeelden van hoe uw huis in beeld gebracht kan worden: 

Verkooppresentatie

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: