WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Specialist in Verzekeringen & Hypotheken

Scherp financieel advies bij Boekholt & partners: 100% zeker van uw huis.

Heeft u de financiering nog niet rond? Dat kunt u regelen bij onze partner Scherp financieel advies. Het kopen van een woning is onlosmakelijk verbonden met hypotheken. Door de samenwerking met een financieel adviesbureau kunnen wij klanten het complete pakket aanbieden. Scherp financieel advies is onze partner omdat zij staan voor een eerlijk en onafhankelijk consult. Het bureau vergelijkt en bemiddelt bij alle geldverstrekkers in het land. De directie ligt in handen van Jeroen Koops van ’t Jagt, die meer dan twaalf jaar ervaring heeft in het vak. Scherp financieel advies is gevestigd bij ons op kantoor, aan de Suikerlaan 25 in Groningen. Bel ons gerust even voor een gratis, vrijblijvend gesprek! Of vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

 

 

Wat doen wij anders?

De makelaar in Groningen die verkoopt!

Zoekt u de beste koper voor uw huis? Wilt u een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst? Een zo kort mogelijke verkooptijd? Of zoveel mogelijk van alles? Boekholt & partners makelaardij scoort op alle onderdelen hoog.

De huizenmarkt is geen loterij. U kunt het geluk een stevig handje helpen door te kiezen voor de juiste makelaar. De werkwijze waarmee Boekholt & partners makelaardij huizen verkoopt, is bewezen succesvol.

Wilt u weten wat de verkoopkansen van uw woning zijn?

Maak een afspraak

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: