WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Koopwoning Groningen
Koopwoning Groningen

Koopwoning Groningen

Een koopwoning in Groningen is populair! Verschillende typen koopwoningen in Groningen vind je bij ons. Want een woning kopen in Groningen begint bij Boekholt & partners makelaardij.

Woning kopen in Groningen

Zoek je een koopwoning in Groningen of wil je juist je huis verkopen in Groningen en omgeving? In beide gevallen is het handig een makelaar in te schakelen die je hierbij helpt. Laten we eerst eens ingaan op een woning aankopen.

Aankopen van een woning

Wie momenteel in Groningen een koopwoning zoekt weet dat er weinig aanbod beschikbaar is. Een makelaar kan hier weinig aan veranderen. Wel kan een makelaar ervoor zorgen dat je als eerste op de hoogte bent van bij jou passend koopaanbod. Met een aankoopmakelaar kom je er gemakkelijker tussen.

De aankoopmakelaars van Boekholt & partners makelaardij brengen allereerst jouw wensen in kaart. Daar begint de zoektocht naar jouw droomwoning in Groningen. Hebben we jouw huis gevonden? Dan gaan we met je mee naar de bezichtiging(en) en vervolgens helpen we je in de onderhandeling met de verkopende partij. Daarna kun jij je volledig focussen op je nieuwe huis, want wij regelen alles. Ook de hypotheek regel je gewoon bij ons op kantoor. Het gemak van alles onder één dak.

Bekijk ook eens het aanbod koopwoning Groningen wat momenteel bij ons beschikbaar is.

Woning verkopen

Wil je juist je woning verkopen? Dan is het nu een goede tijd om dat te doen! Door de schaarste die er op de huizemarkt in Groningen heerst is een koopwoning Groningen populair. Veel potentiele kopers en hoge biedingen. Een gunstige situatie voor de verkoper. Een makelaar kan je helpen hiervan optimaal te profiteren.

Bij Boekholt & partners makelaardij helpen we je met alles. We zorgen voor de optimale presentatie van jouw huis zowel online als offline. Lees hier meer over het verkopen van jouw woning.

Koopwoning Groningen

Wil je meer weten over het kopen van een woning in Groningen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder. Gebruik het formulier hieronder of kijk op de contactpagina voor andere contactmogelijkheden.

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: