WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Verhuurmakelaar Groningen  

Wilt u uw woning laten verhuren in Groningen en omgeving? Met een NVM-verhuurmakelaar is de kwaliteit van dienstverlening gewaarborgd. Een belangrijk aspect bij het verhuren van je woning is het bepalen van de juiste huurprijs. Onze verhuurpartner is als geen ander op de hoogte van de markt. Hierdoor kan er een reële maximale vraagprijs bepaald worden.  

Waarom kiezen voor een verhuurmakelaar?  

Een verhuurmakelaar is een bemiddelaar tussen de woningverhuurders en –huurders. De verhuurmakelaar werkt in opdracht van de verhuurder. Als verhuurmakelaar kunnen wij dus op zoek naar de juiste huurders. Een verhuurmakelaar neemt u veel werk uit handen. Zo worden er bezichtigingen georganiseerd van te verhuren ruimte. Daarnaast verzorgt de verhuurmakelaar de huurcontracten en checkt hij ook altijd de huurders.  

Een verhuurmakelaar kan u dus een hoop werk en geregel schelen. Lijkt u dit wel wat? Onze partner ben-s verhuur en beheer is de verhuurmakelaar van Groningen.  

Hoe gaat het in zijn werk?  

Het traject wordt gestart met het opnemen en inventariseren van de woning. Hierna vindt er een berekening plaats van het optimale rendement. Dit is een groot voordeel van het in de arm nemen van een verhuurmakelaar. Hij kent de markt het beste en weet precies wat u kunt vragen voor uw woning. Hierdoor haalt u het maximale uit uw te verhuren woning.  

De verhuurmakelaar verzorgt daarnaast een professionele fotoreportage. Hierbij is een NEN-meting ook inclusief. Na het maken van de foto’s wordt de woning op de eigen site geplaatst, maar ook op Funda en Pararius. Dankzij het grote netwerk van de verhuurmakelaar bereikt u veel potentiële huurders.  

Als er geïnteresseerden zijn gevonden voor de woning, worden er verhuurbezichtigingen georganiseerd. De verhuurmakelaar regelt dit voor u, en u hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.  

De potentiële huurders worden vervolgens door de NVM ballotage toets gescreend. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste huurders in huis haalt.  

Als de juiste huurders zijn gevonden en u hier mee akkoord bent, wordt de NVM huurovereenkomst opgesteld. Na het tekenen van deze overeenkomst is het geregeld: u heeft huurders voor uw pand in de omgeving Groningen! 

De verhuurmakelaar voert nog een inspectie uit bij de sleuteloverdracht en de oplevering. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met de aftersales. Dankzij de verhuurmakelaar heeft u geen omkijken meer naar het verhuren van uw woning.  

Onze partner ben-s verhuur & beheer 

Het verhuren van uw woning gaat via onze directe partner ben-s verhuur & beheer. Dit is dé verhuurmakelaar van Groningen. Onze partner is een NVM-verhuurmakelaar. We verwijzen u graag door naar hun website voor meer informatie en om een afspraak in te plannen!  

Ga naar de website

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: