WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Deze vacature is gesloten! 

Voor ons NVM-makelaarskantoren in Groningen (locatie Suikerterrein) zoeken we per direct een:

Receptionist(e) / secretaresse

20-32 uur per week

WIE ZIJN WIJ

Als full-service makelaarskantoor in Groningen kunnen klanten ons inschakelen voor verschillende diensten. Het verkopen of aankopen van een woning, nieuwbouwprojecten, hypotheken en meer. Met een compact team van specialisten (o.a. gecertificeerde (NVM) makelaars, een efficiënte binnendienst, erkende stylisten en top fotografen) beschikken we over de kracht van een groot netwerk in Groningen.

Samen met Boekholt & partners makelaardij, Boekholt nieuwbouwspecialist, ben-s.nl makelaardij, ben-s.nl Verhuur & beheer en Scherp financieel advies vormen we de Partners in Wonen.

DIT GA JE DOEN

Als receptionist(e) heb je een afwisselende baan en ben je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je houd je bezig met het verzorgen van correspondentie, het aannemen van alle binnenkomende telefoon, maar ook met het dossier onderhoud, het klaarleggen  van de agenda's en de verkoopbrochures. Ook verzorg je het ontvangst op kantoor.

FUNCTIE-EISEN

Het is prettig wanneer je al enige jaren werkervaring hebt, maar als starter ben je ook heel welkom. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau  en ervaring in de makelaardij is geen vereiste maar wel een pre.

WIJ BIEDEN JOU

Een interessante en uitdagende werkplek met gezellige collega’s, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat alles met een eigen werkplek in een uniek kantoor op het Suikerterrein in Groningen. Daarbij hoort natuurlijk ook een goed salaris!

Enthousiast? Mail dan jouw CV en motivatie naar tom@ben-s.nl o.v.v. Sollicitatie receptioniste. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tom Fransen via 06-53192294 of eerdergenoemd emailadres.

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: