WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

VACATURE

Makelaar (36-40 uur)

Wij zoeken jou!

Als makelaar match jij mensen en woningen. Je bent als makelaar veel buiten de deur en brengt op initiatiefrijke manier vraag en aanbod samen. Je verzorgt bezichtigingen en doet waardebepalingen. Zowel huizenzoekers als huizenkopers zijn blij met jouw begeleiding en advies.

Waar ga je werken?

Je komt bij maar liefst 2 erkende NVM-makelaardijen te werken! ben-s.nl makelaardij is een echte stadse makelaar en richt zich op starters. Boekholt & partners makelaardij is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in Groningen en richt zich op het midden- en hoger segment. 

Beide kantoren zijn onderdeel van Partners in wonen. Hier werken de leukste professionals uit de branche die alles op alles zetten om woondromen te realiseren. Je werkt bijvoorbeeld intensief samen met een financieel advieskantoor, een verhuurmakelaar en een nieuwbouwmakelaar. Allen onder dezelfde vlag. Een grote club dus, met veel mogelijkheden. Bij Partners in wonen vinden wij het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt en dat we samen veel successen behalen. Het belang van de klant staat voorop en dat zie je terug: alle bedrijven onder Partners in wonen scoren een 9 of hoger in de klantbeoordelingen. 

Wat verwachten we van jou? 

Wij bieden jou

 

Ben je geïnteresseerd, wil je graag meer weten of direct solliciteren? Bel of mail Tom Fransen:

050-3114646 | tom@ben-s.nl

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: