WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Stille verkoop van uw woning

Stt.. stille verkoop

Sommige verkopers kiezen ervoor om hun woning (voorlopig) in de stille verkoop te zetten. Stille verkoop betekent dat uw woning te koop staat, zonder dat er (veel) ruchtbaarheid aan wordt gegeven. Bij deze manier van verkoop zetten we niet de gebruikelijke kanalen in om uw woning te verkopen, zoals Funda of een te koop-bord, maar richten we ons uitsluitend op ons netwerk en onze contacten om potentiële kopers te vinden die perfect matchen bij uw woning.

Afspraak maken

 

Waarom stille verkoop?

Een stille verkoop kan een goede optie zijn als u uw woning pas over een bepaalde periode wilt verkopen. Bijvoorbeeld als u eerst rustig op zoek wilt gaan naar een nieuwe woning, maar wel alvast het verkoopballetje aan het rollen wilt brengen. Of uw nieuwbouwwoning wordt pas over driekwart jaar opgeleverd, maar u wilt al wel graag weten of er belangstelling is voor uw huidige woning. Stille verkoop kan daarnaast ook uitkomst bieden als u uw woning alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen. Kortom: stille verkoop is iets voor u, als:

Hoe werkt stille verkoop?

Als u ervoor kiest om uw woning in de stille verkoop te zetten, dan komt één van onze makelaars vrijblijvend bij u langs om de verkoop- en werkwijze toe te lichten. Bijvoorbeeld: het maken van een waardebepaling, het opstellen van een verkoopstrategie, het bepalen van een vraagprijs en het maken van foto’s van de woning. Vervolgens beslist u op welke websites uw woning wel of niet wordt geplaatst en welke gegevens u wilt laten zien.

Betere verkoopkans

Uw woning wordt in eerste instantie aangeboden aan het eigen netwerk van Boekholt & partners. Tenslotte bieden wij uw woning aan bij het zoekersbestand van de NVM. Hieruit worden huizenzoekers met een passend profiel geselecteerd.

Potentiële kopers

Heeft een potentiële koper zich in de tussentijd gemeld? Dat is goed nieuws! De makelaar laat in overleg uw woning aan de potentiële koper zien. Het voordeel van een stille verkoop is de rust en tijd die u heeft in combinatie met een gedegen afhandeling door een makelaar. Een stille verkoop staat gelijk aan een stressvrije aanpak.

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: