Nieuw Sintmapark

Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Nieuw Sintmapark

In de eerste fase van Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Ook worden er 8 vrije kavels aangeboden om zelf uw woning op te realiseren.

Sintmapark, nieuwbouwwoningen in Tolbert
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar dicht bij de stad Groningen? Dan is Nieuw Sintmapark in Tolbert vast iets voor jou. Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. En dat in een ruim nieuwbouwhuis waarvan het ontwerp en de indeling zorgvuldig zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met een groot aantal nuttige voorzieningen, inclusief scholen, binnen handbereik. In Nieuw Sintmapark vind jij wat je zoekt.

Een park zoals een park moet zijn
Nieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te badmintonnen of te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas. In Nieuw Sintmapark komt er nog iets bij: de ligging nabij de Tolbertervaart en een prachtig uitzicht.

Rijwoningen:
Op Nieuw Sintmapark komen acht nieuwe rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos.
Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig is. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met PV-panelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) laten maken. Zo draag je bij aan een beter milieu en daalt bovendien je energierekening bij een gemiddeld energieverbruik.
Ook wat betreft wooncomfort staat alles in het teken van ‘fijn wonen’. Zowel de rij- en hoekwoningen als de twee-onder-een-kapwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.
Wil je nog meer leefruimte? Dat kan. je kunt optioneel de begane grond aan de achterzijde met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter verlengen.

Fijn Wonen twee-onder-een-kapwoningen:
Op Nieuw Sintmapark komen acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label. Comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos.
Kies voor ruim of nog ruimer. Wil je nog meer leefruimte in een van deze woningen? Dat kan. De begane grond aan de achterzijde kun je optioneel met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter verlengen. Dit geeft je woonkeuken een nog veel ruimer gevoel.
Twee-onder-een-kapwoningen: royaal en compleet
- 3 volwaardige slaapkamers
- Leefruimte van circa 124 vierkante meter
- Zeer royaal kavel van circa 400 vierkante meter
- Prachtige houten garage
- Ruime zolder met tal van mogelijkheden
Prijzen vanaf €299.000,- v.o.n.

Fijn Wonen op Nieuw Sintmapark in het kort:
- All-electric (gasloos) en energiezuinig
- Voorzien van PV-panelen en luchtwaterwarmtepomp
- Vloerverwarming op begane grond en verdieping
- 3 volwaardige slaapkamers
- Ruime zolder, met witte dakplaten afgewerkt
- Luxe sanitair waaronder hangend toilet en handdoekradiator
- Vorstvrije buitenkraan
- Onderhoudsarm dankzij onder meer kunststof kozijnen
- Aanpassing en uitbreiding naar wens
- Korte bouwtijd

Vrije kavels:
Wil je liever jouw eigen droomhuis bouwen op Nieuw Sintmapark? Dat is ook mogelijk. Naast rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen zijn er acht vrije bouwkavels beschikbaar. Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je verschillende opties. Je kiest een kavel, je neemt zelf een architect en aannemer in de arm of je kiest een van de drie woningen uit de catalogus. Bij de drie standaardwoningen heb je keuzevrijheid, maar hoef je niet te wachten tot een aannemer tijd heeft voor de bouw. Dat is namelijk al voor je geregeld. Bekijk de impressies om een beeld te krijgen van de catologuswoningen.
- Kavels van circa 595 vierkante meter vanaf €165.000 v.o.n.
- Kavels van circa 800 vierkante meter vanaf €199.000 v.o.n.

Voorjaar 2019 in verkoop
Op Nieuw Sintmapark komen ook drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen. Deze kunnen gereserveerd worden voor de start verkoop.
De hoekwoningen krijgen een uitbouw met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning zeer uitgebreid en bovendien bijzonder levensloopgeschikt. De tussenwoningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens.

Tussenwoningen: compact en comfortabel
- Zes tussenwoningen van circa 93 vierkante meter
- Perfect voor starters en kleine huishoudens
- Prijzen van € 192.500 – € 195.000 v.o.n.
- Hoekwoningen: langer thuis in eigen huis
- Tien hoekwoningen van circa 118 vierkante meter
- Uitbouw met slaap- en badkamer op de begane grond
- Zeer uitgebreid en levensloopgeschikt
Prijzen van € 282.500 – € 292.000 v.o.n.16 drie- en vier-onder-een-kapwoningen

Meer weten? Bezoek de projectwebsite.