Nieuw Sintmapark

Project Informatie
Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Nieuw Sintmapark

Een huis in het groen, met Groningen binnen handbereik
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar dicht bij de stad Groningen? Dan is Nieuw Sintmapark in Tolbert vast iets voor jou. Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. En dat in een ruim en betaalbaar nieuwbouwhuis waarvan het ontwerp en de indeling zorgvuldig zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met een groot aantal nuttige voorzieningen, inclusief scholen, binnen handbereik. In Nieuw Sintmapark vind jij wat je zoekt. In dit nieuwbouwplan gelegen in de bestaande wijk Sintmaheerdt krijgt wonen een bijzondere dimensie.

Hoe wil jij wonen op Nieuw Sintmapark? Geef je woonwensen door: https://nl.surveymonkey.com/r/HPSSRRR

Kavelreservering mogelijk voor Nieuw Sintmapark!
Unieke kans, kavelreservering vóór start verkoop mogelijk!
Nieuw Sintmapark gaat naar verwachting medio voorjaar 2019 in verkoop. Voordat de verkoop gaat beginnen is het al mogelijk om een kavel naar wens te reserveren. Meld je snel aan en bespreek welke kavels beschikbaar en wat de mogelijkheden zijn.

Zelf je huis bouwen?
In Sintmapark kan het. Een unieke kans. De vrijstaande kavels in Sintmapark worden aangeboden als vrije bouwkavels. Het is mogelijk om je eigen droomhuis te bouwen naast de rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen.

Voor elk wat wils in Nieuw Sintmapark
Bij de huidige koophuizen in Sintmapark is sterk rekening gehouden met de wensen van geïnteresseerden. Daarom komen er verschillende type woningen: rijwoningen, halfvrijstaande woningen, starterswoningen en comfortwoningen. Hierbij heb je de mogelijkheid van levensloopgeschikt wonen (badkamer en slaapkamer op de begane grond). Ook kan je deze extra ruimte gebruiken voor een kantoor of werkruimte op de begane grond. Elke woning heeft een royale tuin en je parkeert de auto gewoon lekker naast de deur. Een deel van de woningen krijgt het Fijn Wonen-label. Daarnaast zijn er enkele vrije kavels beschikbaar.

Wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond
Iedereen woont graag in zijn of haar eigen huis. Het liefst zo lang mogelijk. Door allerlei omstandigheden kan het wonen in een huis met de slaapkamer en badkamer op de verdieping lastig zijn. Daarom kun je bij Nieuw Sintmapark kiezen voor een levensloopgeschikte woning: een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarmee koop je een woning voor nu en later.

Nieuwbouw in het groene hart van Leek
Nieuw Sintmapark ligt in de bestaande wijk Sintmaheerdt. Het nieuwbouwplan grenst aan woonzorgcomplex De Zijlen. Op deze locatie krijgt wonen een bijzondere dimensie. Er verrijzen 43 nieuwbouwwoningen: rijwoningen, halfvrijstaande woningen, starterswoningen, maar ook comfortwoningen. Alle huizen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Die huizen zijn extra duurzaam, energiezuinig en snel bewoonbaar. Helemaal klaar voor jouw toekomst.

Wonen in Nieuw Sintmapark
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar dicht bij de stad Groningen? Dan is Nieuw Sintmapark in Tolbert vast iets voor jou. Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. Het zijn ruime nieuwbouwhuizen waarvan het ontwerp en de indeling zorgvuldig zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met een groot aantal nuttige voorzieningen, inclusief scholen, binnen handbereik. In Nieuw Sintmapark vind jij wat je zoekt.

Een park zoals een park moet zijn
Nieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te badmintonnen of te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas. Uiteraard zorgt dit alles bij elkaar voor prachtige uitzichten vanuit de woningen van Nieuw Sintmapark.