Lunettenhof

Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Lunettenhof

Verkoop in volle gang! Is uw belangstelling gewekt, neem contact met ons op voor beschikbaarheid, voorwaarden en mogelijkheden.

Stads wonen met een natuurlijk randje, die mogelijkheid biedt het nieuwste woonproject in de stad Groningen: Lunettenhof! Je woont als Stadjer in een ‘roeg’ stukje Groningen. In Lunettenhof vind je straks huizen voor alle generaties.

Naast de gewilde woonbuurt 'De Linie' in Groningen verrijst een nieuw stukje stad: Lunettenhof. Een verrassend en eigenzinnig nieuwbouwproject op loopafstand van het centrum. De ruime eengezinswoningen en appartementen grenzen aan een groen binnengebied waarbij elke woning tevens over een eigen buitenruimte beschikt. Voor 'extra' buitenruimte zijn er huizen met een optie tot een dakterras.

Het plan is gelegen in het Europapark, deze locatie heeft de laatste jaren vorm gekregen met de aanwezigheid van het Euroborg Stadion, Jumbo XL, bioscoop, fitnesscentrum, Middelbare Hotelschool, grootschalige kantorencomplexen, het splinternieuwe treinstation. Naast de bestaande woningen in 'De Linie' en de woontorens “Stoker” en “Brander” is hier een dynamische woon-en werkomgeving ontstaan. Naast de aanwezigheid van fitnesscentrum en bioscoop bieden Het Helperpark en het oude Winschoterdiep ruimte voor recreatieve doeleinden in het Europapark. Tevens maakt de ligging nabij uitvalswegen en op fietsafstand van de Oosterpoort en het centrum van Groningen van het Europapark een aantrekkelijke woonlocatie.

In totaal presenteren wij 53 wooneenheden variërend in grootte vanaf 49 m² - 172 m². Deze worden ontwikkelt op basis van bijzondere en onderscheidende kenmerken:
- kwalitatief hoogwaardige woonstraten
- mogelijkheid voor dakterras
- inclusief parkeerplaats in parkeerkelder
- inclusief individuele berging in parkeerkelder
- dynamische woon- en werkomgeving
- duurzame energietoepassingen

Aan de Boumaboulevard wordt in de plint commerciële ruimte (circa 800 m²) in de vorm van daghoreca, detailhandel of praktijkruimte gerealiseerd.

Prijzen:
- appartementen: vanaf € 134.000,- v.o.n.;
- 2 laagse gezinswoningen: vanaf € 225.000,- v.o.n.;
- 3 laagse gezinswoningen: vanaf € 265.000,- v.o.n.

Belangstelling gekregen voor dit unieke nieuwbouwproject? Neem dan contact op met onze verkoopmakelaar via telefoonnummer 050 311 46 46 en laat u informeren over de mogelijkheden die Lunettenhof te bieden heeft.