WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Online oplossingen

De huidige situatie met betrekking tot het Corona virus heeft erg veel impact op iedereen. Was u van plan om uw huis te koop te zetten? Of bent u juist op zoek naar een koophuis? Door Corona lijkt ‘even een afspraak met de makelaar maken’ verder weg dan ooit. Daarom bieden wij u graag een online oplossing.

 

(Video)bellen met de makelaar

Wilt u graag weten hoe het met de huizenmarkt gaat? Wilt u weten wat een goed moment is om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe gaat het nu met bezichtigen met de aankoopmakelaar? Voor al uw vragen kunt u nu doormiddel van (video)bellen in gesprek met een van onze makelaars.

App of bel om een afspraak voor een (video) call te maken

Contact

Bellen en scherm delen

Een andere mogelijkheid is telefonisch contact en computerscherm delen met een van onze makelaars. 'Whereby' helpt hierbij. De makelaar stuurt u een link en als u hier op klikt dan kunt u met de makelaar op zijn computerscherm meekijken. U hoeft hiervoor geen account aan te maken of software te downloaden. Net als normaal dus, maar dan op afstand.

App of bel om een afspraak voor schermdelen te maken

 

 

Bezichtiging zonder fysiek contact

Bezichtigen zonder fysiek contact, maar met makelaar! De makelaar doet bij de woning de deur voor u open. U (+ maximaal 1 partner) gaat naar binnen, de makelaar blijft buiten staan. Via de telefoon loopt u 'samen' door de woning. Zo is de makelaar toch aanwezig, maar dan wel op een veilige manier. 

App of bel om een afspraak voor een bezichtiging te maken

Bezichtigen via WhatsApp

Let op dat ‘echte’ bezichtigingen vooralsnog gewoon mogelijk blijven. Heeft u een huis op het oog maar wilt u vanwege het rondwarende Corona virus liever niet bezichtigen? Geen nood: wij bieden woningzoekenden de mogelijkheid een WhatsApp- rondleiding te volgen.

App of bel om een afspraak voor een WhatsApp – bezichtiging te maken

 

Klanten beoordelen

9,3

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: