WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Waarom kiezen voor een stille verkoop?
Waarom kiezen voor een stille verkoop?

Stille verkoop betekent dat uw woning te koop staat, zonder dat we de gebruikelijke kanalen inzetten om uw woning te verkopen, zoals Funda of een Te Koop bord. Bij stille verkoop richten we ons uitsluitend op ons netwerk en onze contacten om potentiële kopers te vinden die perfect matchen bij uw woning.

Waarom stille verkoop?

Een stille verkoop kan een goede optie zijn als u uw woning pas over een bepaalde periode wilt verkopen. Dit werkt uitstekend bij de volgende opties: 

  • uw nieuwbouwwoning wordt pas over een langere periode opgeleverd
  • u heeft een bestaande woning gekocht, maar de overdracht is pas laat ingepland
  • u wilt eerst rustig op zoek gaan naar een nieuwe woning, maar alvast uw woning aanbieden
  • indien u uw woning alleen onder bepaalde voorwaarden wilt verkopen

Hoe werkt stille verkoop?

Als u ervoor kiest om uw woning in de stille verkoop te zetten, dan komt één van onze makelaars vrijblijvend bij u langs om de verkoop- en werkwijze toe te lichten. Er wordt een koopsom (met opslag) bepaald en de datum van overdracht wordt vastgesteld. De fotograaf zal foto’s maken en de woning wordt alleen gepresenteerd op onze website en in het zoeksysteem van alle makelaars.

Potentiële kopers

Indien een potentiële koper zich meldt bij ons, informeren wij deze persoon eerst over de gang van zaken. Hierdoor krijgen we alleen kijkers die ook serieus geïnteresseerd zijn. We plannen, in overleg met u, een bezichtiging in. Indien deze kijker geïnteresseerd is, dan is een onderhandeling niet nodig. Koopprijs en voorwaarden zijn reeds bekend. Deze transparantie en geen druk van de markt worden altijd zeer gewaardeerd door zowel kijker als verkoper. Een stille verkoop staat gelijk aan een stressvrije aanpak.

Afspraak maken

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: