WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Top 8 mooiste huizen in Groningen
Top 8 mooiste huizen in Groningen

Top 8 mooiste huizen in Groningen

Hieronder vind je een greep uit de mooiste huizen, recent nog verkocht door Boekholt & partners makelaardij.

lage gracht

Lage der A 26

Uniek huis op een van de mooiste plekjes in het centrum van Groningen. Dit grachtenpand heeft een eigen inpandige lift en garage. Deze vrijstaande woning is tussen 2014 en 2016 van top tot teen gestript en opnieuw opgebouwd. Dit huis aan het mooiste deel van de Groningse diepenring gelegen is ook groen te noemen. Het dak wordt gevormd door 36 zonnepanelen!

hoge

Hoge der A 17

We gaan even naar de overkant.  Dit is een historisch pakhuis omgebouwd tot luxe woning. Dit fraaie Rijksmonument is gelegen op een prachtige historische locatie aan de Hoge der A in de binnenstad van Groningen en behoort tot een van de oudste panden van de stad. In 2005 is het gehele pand met grote zorg compleet gerestaureerd. Met deze renovatie zijn alle historisch waardevolle elementen weer in ere hersteld, o.a. door gebruik te maken van antieke bouwmaterialen.

kerkhof

Nieuwe Kerkhof 25

Herenhuis van circa 125 m2 met 3 slaapkamers. Aan de Nieuwe Kerkhof Groningen gelegen -met zicht op de Nieuwe Kerk gemoderniseerde en monumentale woning met unieke klokgevel en balkon. Prachtige woonkamer op de bovenste woonlaag met inpandig balkon en open keuken. Onlangs volledig gemoderniseerd en de Grote Markt is op slechts 5 minuten lopen.

achtersteweg

Achtersteweg 2

Woorden schieten tekort voor deze uitzonderlijk luxe, royale energiezuinige en monumentale woonboerderij. Gelegen onder de rook van Groningen (fietsafstand 20 minuten) in een heerlijke groene omgeving met veel eigen grond en derhalve veel privacy. De woning is in 2010 en 2011 in samenwerking met een binnenhuisarchitect nagenoeg volledig opnieuw opgetrokken, uiteraard met behoud van het monumentale voorhuis en de prachtige gebintconstructie in het achterhuis.

scheperseiland

Scheperseiland 32

Op een van de mooiste plekjes in de woonwijk Ter Borch, aan vaarwater gelegen en met zicht op de Onlanden. Dit mooie huis in Groningen heeft een riante achtertuin, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen en een eigen aanlegsteiger.

grachtstraat

Grachtstraat 19

Een perfect huis voor de levensgenieter. Een uniek pand op een echte toplocatie. Pal aan het Noorderplantsoen en fraai op de hoek (Grachtstraat/Tuinnbouwdwarsstraat) gelegen ligt dit bijzondere gemoderniseerde herenhuis van 3 woonlagen met een prachtig dakterras. Bouwjaar 1880.

damsterkade

Damsterkade 9

Dit prachtige karakteristieke herenhuis staat op een unieke en dynamische locatie. Pal aan de Oosterhaven gelegen, monumentale en prachtig gerestaureerde herenbehuizing met aangelegen garage en meerdere gebruiksmogelijkheden. Woonoppervlak 210 m2 exclusief kelder, 7 kamers, volledig voorzien van dubbel glas. Onovertroffen uitzicht op de haven en de brug.

roderwolderweg

Roderwolderweg 13

Prachtig landelijk in Drentse Coulisselandschap en toch in de nabijheid van Groningen gelegen, zorgvuldig en compleet gerestaureerde woonboerderij (zeer hoog afwerkingsniveau). Volop natuur, de Kleibos, de prachtige Onlanden en het Leekstermeer op korte afstand en met Roden en Peize een compleet winkel aanbod en sportvoorzieningen. De prachtige woonboerderij is voorzien van 6 slaapkamers, een deel met twee paardenboxen, een traditionele kapschuur met eiken gebinten met nog eens drie paardenboxen, royale tuin met boomgaard, kippenhok, terrassen, borders, een gedraineerde rijbak en een fraai stuk weiland grond.

Aanbod woningen Groningen

Wil jij ook op zo'n mooi plekje wonen? Kijk eens bij ons aanbod om te zien of jouw droomhuis daartussen staat. Niet? Dan kunnen onze aankoopmakelaars jou helpen jouw droomhuis te vinden. 

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: