WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Top 5 mooiste huizen Groningen
Top 5 mooiste huizen Groningen

Top 5 mooiste huizen Groningen

Hier vind je een greep uit de mooiste huizen die onlangs door Boekholt & partners makelaardij zijn verkocht. 

Melkweg 8 Groningen

melkweg

Prachtig en statig herenhuis in topconditie! Dichtbij het stadscentrum is het heerlijk rustig wonen in de gewilde “Schildersbuurt” in een royaal en goed onderhouden herenhuis met voortuin, achtertuin en een groot dakterras op het zuidwesten. De woning heeft (ondanks forse moderniseringen) veel karakteristieke details zoals paneeldeuren, sierplafonds, glas-in-lood en een en karakteristieke kamer en-suite. Woonoppervlakte bijna 200 m2. Goed in onderhoud en gemoderniseerd; een plaatje om te zien. 

Oeverpad 155 Meerstad

oeverpad

Om door een ringetje te halen en schitterend aan het water gelegen halfvrijstaand woonhuis (woonoppervlak ca. 160 m2). Duurzaam, energiezuinig, modern en strak gezinshuis. De ruime woning ligt in de gewilde wijk Meerstad pal aan het water van het Woldmeer! Een bootje voor het huis, hoe fijn is dat!

Reitdiephaven 433 Groningen

reitdiephaven

Uniek! Prachtig aan vaarwater en op een pier gelegen herenhuis in Reitdiephaven. Een populaire wijk waar levendigheid en rustig wonen samen gaan met het ultieme vakantiegevoel.

Groote Veen 27 Eelde

groote veen

Op een royale kavel (1037 m2) gelegen vrijstaande, riante en uitermate energiezuinige schuurwoning met heerlijke rondom gelegen tuin, eigen oprit en een grote aangebouwde garage. Op de begane grond een riante woonkamer met grootse vide en vide balkon (entresol), moderne en strakke open woonkeuken, drie slaapkamers met badkamer op de begane grond en een slaapkamer en een tweede badkamer op de verdieping. Een grote multifunctionele ruimte op de verdieping (eventueel in te richten als meerdere slaapkamers). Fraaie ligging aan een groenstrook in de nieuwe wijk Groote Veen, bij het winkelcentrum van Eelde. Door een aantal innovatieve installaties (lucht-water-warmtepomp, boiler, domotica, vloerverwarming en vloerkoeling, 28 zonnepanelen) nagenoeg energieneutraal. Deze parel is uitermate doordacht gebouwd en biedt een zee aan comfort en ruimte.

 

De Grasjuffer 7 Eelderwolde

grasjuffer

Prachtig aan water gelegen, modern, comfortabel en vrijstaand herenhuis met 5 slaapkamers, aangebouwde garage met eigen oprit, rondom gelegen tuin en een waterterras. Riante woonkeuken met zicht op de tuin en het water. Bouwjaar 2016, onderhoudsarm, volledig geïsoleerd, vloerverwarming op de begane grond Kortom: doordacht en zeer compleet.

Aanbod woningen Groningen

Wil jij ook op zo'n mooi plekje wonen? Kijk eens bij ons aanbod om te zien of jouw droomhuis daartussen staat. Niet? Dan kunnen onze aankoopmakelaars jou helpen jouw droomhuis te vinden. 

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: