WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Huis kopen Groningen
Huis kopen Groningen

Huis kopen Groningen 

Groningen, de trots van het noorden. Een prachtige, levendige, jonge stad. Het is dan ook niet gek dat de stad erg in trek is. In Groningen wordt de prachtige oud-Hollandse architectuur afgewisseld met fraaie nieuwbouw. Dit maakt dat in deze stad voor iedereen een droomwoning is te vinden. Of u nou zoekt naar een karakteristieke woning of een modern appartement, in Groningen vindt u het. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over het kopen van een huis in Groningen. 

Huis kopen Groningen met aankoopmakelaar 

Op de woningmarkt in Groningen is de vraag hoog. Het is namelijk een stad die omringt in door kleinere plaatsen. De stedelijke migratie die gaande is in ons land maakt dat de stad snel groeit. Om de vraag aan te kunnen worden er in rap tempo veel nieuwe woningen gebouwd. Om met een vertrouwd gevoel de woningmarkt in Groningen te betreden is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.  

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden en kopen van een huis. Een aankoopmakelaar heeft kennis van de lokale markt, weet wat er te koop is, kan een woning taxeren en weet welke huizen op korte termijn in de verkoop gaan. Bovendien kan een aankoopmakelaar helpen bij de onderhandeling, zodat u niet onnodig te veel betaald. Het is zeer aan te raden om, ten minste, bij de onderhandelingen een aankoopmakelaar in te schakelen.  

Hypotheekadvies Groningen 

Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten voor het kopen van uw droomhuis kunt u een hypotheekadviseur inschakelen. Een hypotheekadviseur kan voor u bemiddelen bij het afsluiten van een hypotheek. De adviseur kent de verschillende aanbieders en de pakketten en kan u helpen de juiste hypotheek te kiezen voor uw persoonlijke situatie. 

Huis kopen Groningen met Boekholt & Partners Makelaardij  

Wanneer u een huis wilt kopen in Groningen is Boekholt de partij die u daarbij helpt! Onze ervaren aankoopmakelaars kennen de Groningse woningmarkt door en door. Deze kennis stelt onze aankoopmakelaars in staat om u persoonlijk advies te geven en te helpen bij onderhandelingen.  

Daarnaast bieden we bij Boekholt & Partners hypotheekadvies aan. Onze hypotheekadviseurs zijn volledig onafhankelijk. Dit betekent dat wij ons volledig inzetten om aan de beste hypotheek te helpen, waar anderen een aanbieder vertegenwoordigen.  

Wilt u ook hulp bij het kopen van een huis in Groningen? Dan is Boekholt de partij voor u!  

 

 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: