WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies
overzicht

juffer marthastraat 16 warffum

€ 625.000 kosten koper

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
stilleverkoop
juffer marthastraat 16 warffum
juffer marthastraat 16 warffumAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbodAanbod
VERKOPER AAN HET WOORD

Het pand was al sinds 2002 in ons bezit als bedrijfspand. In 2014 hebben we besloten het toenmalige bedrijfspand omte bouwen tot één woonhuis.

Het pand bestond voorheen uit een grote werkplaats beneden en twee bovenwoningen. We hebben de benedenverdieping heel open gehouden, door alleen een aantal lage muurtjes te plaatsen. De hoge ruimte heeft zijn industriële sfeer behouden, mede door de zichtbare plankenstructuur in de betonzolder en de betonnen balken. De geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming zorgt voor een stoer maar ook warm uiterlijk. Ook de bovenverdieping is voorzien van een geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Alle wanden op de begane grond zijn voorzien van voorzetwanden met isolatie.

Eind 2014 zijn wij hier gaan wonen als samengesteld gezin met onze 4 kinderen. De enorme ruimte in het huis maakt dat iedereen zijn eigen plek heeft.

Ook de buitenruimte met ruime overkapping, zwembad en besloten tuin zorgt voor heel veel woonplezier. Ondanks dat we aan de doorgaande weg wonen, heeft dit totaal geen invloed op ons wooncomfort. De tuinkamer met eigen sauna, douche en toilet is een fijne plek voor vrienden en familie wanneer zij willen blijven overnachten.

Wat hebben we verbeterd aan de woning? - algehele renovatie - zonneboiler met zonnecollectoren geïnstalleerd: Rivusol Solar waterheaters - energiezuinige cvketel uit 2022L Vaillant Ecotech+ - 30 zonnepanelen met een opbrengst van 10.000 kWh per jaar - alle ramen zijn vervangen door thermopane HR++ - alles is gestukt, geverfd en gesausd - tuin is aangelegd met terrassen en borders - verwarmd zwembad - Zweedse sauna - Begane grond is voorzien van domotica systeem van Jeemz - Badkamer is voorzien van dubbele wastafel, groot ligbad en ruime douchehoek met sunshower.

Warffum is een mooi, karakteristiek dorp waar de basisvoorzieningen aanwezig zijn: een supermarkt, een warme bakker, een treinstation (in 20 min. ben je in Groningen), 2 basisscholen, een scholengemeenschap voor havo/vwo, diverse sportverenigingen, zwembad en tennisbanen, jaarlijks het internationale festival Op Roakeldais en het Evenementen- en Cultuur centrum van Het Hogeland is in aanbouw.

We wonen met heel veel plezier in ons huis en willen eigenlijk helemaal geen afscheid nemen van dit fijne thuis. Onze kinderen worden echter ouder, waardoor we de keuze hebben gemaakt een nieuwe stap te zetten en ons geluk elders te beproeven.
overdracht
statusstilleverkoop
Vraagprijs€ 625.000 kosten koper
Bouwvorm
Soort objectwoonhuis
Soort woningherenhuis
Type woningvrijstaande woning
Bouwjaar1930
Bouwvormbestaande bouw
Liggingaan drukke weg
Indeling
Woonoppervlakte326m2
Overige inpandige ruimtem2
Perceeloppervlakte1105m2
Inhoud1271m3
Aantal verdiepingen2
Begane grond
Aantal kamers1
Overige ruimtentoilet, provisieruimte, stookruimte, bijkeuken, berging, gang, hal
Energie
Label 
Daktypeplat dak
Dak materiaalbitumineuze dakbedekking, overig
Verwarming 
icon school
km

school

icon supermarket
0.3 km

supermarket

SPAR

icon doctors
0.6 km

huisarts

Huisartsenpraktijk Warffum

icon station
0 km

bus

Smeltenspad

{"name":"","address":"juffer marthastraat 16 ","city":"warffum","lat":53.3954861,"lng":6.5567853,"zoom":16,"amenity":{"bus_stop":[{"name":"Smeltenspad","lat":53.3951005,"lng":6.5565734,"address":"","city":"","kind":"bus_stop","distance":0,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-bus_stop.png"},{"name":"Juffer Marthastraat","lat":53.3953755,"lng":6.5593846,"address":"","city":"","kind":"bus_stop","distance":0.2,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-bus_stop.png"},{"name":"Westervalge","lat":53.3923938,"lng":6.5512244,"address":"","city":"","kind":"bus_stop","distance":0.5,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-bus_stop.png"},{"name":"Oosterkerkpad","lat":53.3918802,"lng":6.5636199,"address":"","city":"","kind":"bus_stop","distance":0.6,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-bus_stop.png"},{"name":"Station","lat":53.3900232,"lng":6.5661231,"address":"","city":"","kind":"bus_stop","distance":0.9,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-bus_stop.png"}],"doctors":[{"name":"Huisartsenpraktijk Warffum","lat":53.3923644,"lng":6.5632517,"address":"","city":"","kind":"doctors","distance":0.6,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-doctors.png"}],"supermarket":[{"name":"SPAR","lat":53.3934719,"lng":6.5593297,"address":"","city":"","kind":"supermarket","distance":0.3,"icon":"\/source\/html\/estate\/icon-supermarket.png"}]}}

 

 

Koophuizen in Groningen

Van moderne eengezinswoningen en stadse appartementen tot karakteristieke (half) vrijstaande villa’s en woonboerderijen: bij Boekholt & partners makelaardij vindt u de woonruimte die u zoekt. Ons aanbod bestaat uit koopwoningen in en om Groningen, in het segment vanaf € 250.000 k.k. Voor alle huizen te koop in Groningen onder de € 250.000 k.k. kunt u terecht bij onze partner ben-s.nl.

Zit uw woning niet tussen bovenstaande aanbod? Onze aankoopmakelaars helpen u graag verder. App, bel of vul het contactformulier in en we stellen u direct op de hoogste wanneer een huis dat aan al uw wensen voldoet in de verkoop komt. 

Klanten beoordelen

9,5

Bekijk alle referenties

Wilt u niets missen?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

 

Partners in wonen: