update nieuwbouw

Ontwikkelingen in 2019

Op nieuwbouwgebied staat er in 2019 een hoop spannende ontwikkelingen op de planning. Voor een aantal projecten geldt dat de start van de bouw in zicht is. Dat betekent dat u misschien dit of volgend jaar al kunt verhuizen! Wij geven u graag een kleine update over de laatste stand van zaken. Tijdens onze nieuwbouw informatie avond 12 februari kunt u met al uw vragen bij ons terecht.  


STAD GRONINGEN  

Ulgersmaborg

 • De Kleine Hortus 

Een mooie, groene en besloten woonwijk aan de rand van Groningen met 16 twee-onder-eenkapwoningen en 37 tussenwoningen in Ulgersmaborg. Aan de rand van Groningen vlakbij het natuurgebied Kardinge. Bouwstijl: modern en strak, met klassieke uitstraling. Dit project aan de Melisseweg is bijna uitverkocht. Meld je snel aan voor de laatste rij woningen. De bouw zal starten in maart 2019.
Ook worden er nog 2 rijen van 7 woningen gerealiseerd waar binnenkort de verkoop van zal starten. Tijdens onze informatie avond 12 februari zal hier meer over bekend gemaakt worden.


Helpermaar, Groningen Zuid

 • Polderrand Een mooi project van 14 twee-onder-één-kap en vier vrijstaande woningen in de wijk Helpermaar in Groningen-Zuid. De woningen zijn inmiddels verkocht! 

 • 2/1 kap Singelwoning fase 4  Deze twee kavels worden gebouwd in het hart van Helpermaar aan de Singel met garage en parkeergelegenheid in eigen tuin. De kavels zijn 245m² en 259m² groot en worden beide aangeboden met een vrij op naam prijs van € 449.500 v.o.n.

 • Xprezzo In deze prachtige wijk worden 5 Xprezzo woningen gebouwd op ruime kavels met oppervlaktes variëren van 190-300 m2. Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is nog 1 hoekwoning beschikbaar. 
 • 21 Stadsvilla's Aan de zijde van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s, waarvan 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Alle woningen krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Start verkoop voorjaar 2019. 

Meerstad 

In Meerstad hebben we een grote diversiteit aan woningtypes. Zo gaan we in meerdere wijken aan de slag: 

 • Meeroevers - Met Meeroevers wordt de eerste wijk van ‘Meerstad Midden’ gerealiseerd. Hier bieden wij 9 vrijstaande woningen aan genoemd 'De Grandeur'. De woningen worden 1 op 1 gebouwd. Er zijn nog vier kavels beschikbaar!
 • Tersluis - Dit is het tweede gebied in Meerstad aan het Woldmeer waar straks o.a. de sluis, haven en een dorpsplein centraal staan. In dit gebied worden dit jaar nog interessante woningen ontwikkeld.
 • Groenewei - In het nieuwe deelgebied van Meerstad tussen Meeroevers en Tersluis wordt de Groenewei gerealiseerd, een gebied in ontwikkeling rijk aan een groene binnenplaats en dorpse straatjes. Hier worden in 2019 interessante woningen gerealiseerd.

Reitdiep

 • Goudplevier 14 halfvrijstaande, energieneutrale en gasloze woningen in de wijk Reitdiep. Inmiddels zijn 12 van de 14 halfvrijstaande, energieneutrale en glasloze woningen in de wijk Reitdiep verkocht. De bouw gaat waarschijnlijk in het voorjaar van 2019 van start. Stap snel in! 

 • Rietcarré fase 2 Vrij aan het water wonen met de gemakken van de stad? Rietcarre fase 2 bestaat uit 15 woningen in Reitdiep, de relatief nieuwe wijk in het noordwesten van Groningen. Er is nog één woning beschikbaar! 


WONEN BUITEN DE STAD

 • Westerburcht Zuidhorn: 

De laatste halfvrijstaande villa's zijn nog beschikbaar.
De bouw van de verkochte woningen zal medio juni/juli dit jaar van start gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn in een halfvrijstaande villa en gaat u voor maart  2019 over tot koop dan kunt u mee in deze eerste bouwstroom. Wilt u ook één van de mooie twee-kappers in Zuidhorn bemachtigen? Neem dan spoedig contact met ons op.

 • Harener Holt deelgebied I:

Wonen in het prachtige Haren, in een rustige, groene omgeving, Groningen op fietsafstand, wijk met bijzondere historie, gasloos wonen, zeer hoogwaardige architectuur. In dit gebied worden ruime rijwoningen en robuuste/fraaie twee-onder-één kap woningen met een jaren '30 style gerealiseerd. Verwachte start verkoop in het voorjaar 2019! 
Dinsdag 12 februari is een nieuwe situatie tekening in te zien bij ons op kantoor tijdens de nieuwbouw informatieavond.

 • Nieuw Sintmapark Tolbert
Binnenkort gaan we van start met de verkoop van rij-woningen, twee-onder-één kap woningen en vrije kavels in de laatste fase van het Nieuw Sintmapark. Tijdens onze informatie avond dinsdag 12 december kunnen wij u de nieuwe situatie laten zien tevens zijn de prijzen dan beschikbaar van de woningen.

 • Acht van Oost Norg 
In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk 'Oosterveld', komt het nieuwbouwproject 'Acht van Oosterveld'. Het project heeft ruimte voor vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen waarbij beide de mogelijkheid voor een levensloop bestendige variant. Wilt u meer informatie? Wij beantwoorden graag al uw vragen op dinsdag 12 februari.

 • Blauwe Stad Havenmeester 
18 geschakelde, levensloopbestendige bungalows met de tuin grenzend aan bevaarbaar water. De jachthaven en het zandstrand zijn op loopafstand. Elke woning heeft een eigen identiteit, zijn gasloos en energiezuinig.

 • Wiegershoek Ten Boer 
Wiegershoek is eigenwijs wonen in Ten Boer. Het geeft je de mogelijkheid om je woning aan te passen naar jouw eigen wensen. Dit kan je doen door persoonlijk in gesprek te gaan met de architect, maar ook door gebruik te maken van het ruime aanbod van verschillende plattegronden en opties. De woningen worden gasloos gebouwd, dus ze zijn helemaal klaar voor de toekomst!