update nieuwbouw

Ontwikkelingen in 2019

Met de nieuwbouwbeurs in het verschiet willen we u op de hoogte brengen van de laatste nieuwbouwnieuwtjes. Hieronder leest u de huidige stand van zaken. Heeft u hier vragen over? Kom dan langs op het WoonEvent op zaterdag 23 maart. Wij beantwoorden uw vragen graag!      


STAD GRONINGEN   

Helpermaar en Groningen Zuid

 • Engelse Park De datum van de start verkoop is bekend, net als de vanafprijzen van de woningen. Deze informatie maken wij bekend op het WoonEvent van Nieuw Wonen Groningen dat plaatsvindt op zaterdag 23 maart in de Mediacentrale.

 • 2/1 kap Singelwoning fase 4 Deze twee kavels worden gebouwd in het hart van Helpermaar aan de Singel met garage en parkeergelegenheid in eigen tuin. De kavels zijn 245m² en 259m² groot en worden beide aangeboden met een vrij op naam prijs van € 449.500 v.o.n.

 • Xprezzo In deze prachtige wijk worden 5 Xprezzo woningen gebouwd op ruime kavels met oppervlaktes variëren van 190-300 m2. Alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Er is nog 1 hoekwoning beschikbaar. 
 • 21 Stadsvilla's Aan de zijde van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s, waarvan 4 twee-onder-één-kapwoningen, 4 hoekwoningen en 13 tussenwoningen. Alle woningen krijgen uiteraard als vele woningen in het plan 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Start verkoop voorjaar 2019. Kom langs op het WoonEvent op zaterdag 23 maart om de eerste impressies te zien van deze bijzondere stadsvilla's. 

Meerstad 

In Meerstad hebben we een grote diversiteit aan woningtypes. Zo gaan we in meerdere wijken aan de slag: 

 • Meeroevers - Hier bieden wij 9 vrijstaande woningen aan genoemd 'De Grandeur'. De woningen worden 1 op 1 gebouwd. Er zijn nog vier kavels beschikbaar!
 • Tersluis - Dit is het tweede gebied in Meerstad aan het Woldmeer waar straks o.a. de sluis, haven en een dorpsplein centraal staan. In dit gebied worden dit jaar (zeer binnenkort al) interessante woningen ontwikkeld voor zowel de starter als het vrijstaande segment. Kom voor meer informatie naar de beurs op zaterdag 23 maart. 
 • Groenewei - In het nieuwe deelgebied van Meerstad tussen Meeroevers en Tersluis wordt de Groenewei gerealiseerd, een gebied in ontwikkeling rijk aan een groene binnenplaats en dorpse straatjes. Hier gaan wij rijwoningen en levensbestendige bungalows aanbieden. Wilt u meer informatie hierover? Wij vertellen u graag meer op de beurs op zaterdag 23 maart in de Mediacentrale. 

Reitdiep

 • Goudplevier 14 halfvrijstaande, energieneutrale en gasloze woningen in de wijk Reitdiep. Inmiddels zijn de 14 halfvrijstaande, energieneutrale en glasloze woningen in de wijk Reitdiep verkocht. De bouw gaat waarschijnlijk in het voorjaar van 2019 van start. Uitverkocht! 


WONEN BUITEN DE STAD

 • Lindenhoeve Aduard: Een nieuw, prachtig project van 25 woningen in Aduard. Het gaat om rijtjeswoningen, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woningen. Meer hierover vertellen we op het WoonEvent op zaterdag 23 maart. 

 • Westerburcht Zuidhorn: Uitverkocht! De laatste halfvrijstaande villa is zojuist verkocht. De bouw van de verkochte woningen zal medio juni/juli dit jaar van start gaan. 

 • Harener Holt deelgebied I: In dit gebied worden ruime rijwoningen en robuuste/fraaie twee-onder-één kap woningen met een jaren '30 stijl gerealiseerd. Verwachte start verkoop in het voorjaar 2019! De beelden/impressies staan inmiddels online. De plattegronden van de woningen worden gepresenteerd op het Woonevent zaterdag 23 maart in de Mediacentrale. Kom langs! 
 • Nieuw Sintmapark Tolbert De start verkoop vindt plaats op ons kantoor op zaterdag 30 maart tijdens de Landelijke Open Huizen Dag, maar u kunt op het WoonEvent op zaterdag 23 maart al een kavel reserveren. Het gaat om rij-woningen, twee-onder-één kap woningen en vrije kavels in de laatste fase van het Nieuw Sintmapark. 

 • Blauwe Stad Havenmeester 18 geschakelde, levensloopbestendige bungalows met de tuin grenzend aan bevaarbaar water. De jachthaven en het zandstrand zijn op loopafstand. Elke woning heeft een eigen identiteit, zijn gasloos en energiezuinig.

 • Wiegershoek Ten Boer 12 2-onder-1-kapwoningen met prijzen vanaf € 275.000. De start verkoop vindt plaats op zaterdag 13 april tijdens de beurs Groningen Woont in Vesta Woonforum. Wij zijn hier ook aanwezig!