Unieke samenwerking

De makelaarscombinatie in Groningen die u ontzorgt

Boekholt & partners Makelaardij en ben-s.nl vormen samen een succesvolle makelaarscombinatie. Elk kantoor voor zich heeft veel ervaring en kennis over de huizenmarkt in Groningen en omgeving. Het een is gespecialiseerd in de markt voor doorstromers en het exclusieve aanbod. Het ander gooit hoge ogen op onder meer de startersmarkt.

Het is logisch dat die mix van kennis en ervaring voor huizenkopers én –verkopers belangrijke voordelen heeft. De onderlinge aansluiting van twee netwerken in Groningen vergemakkelijkt de volgende stap op de woonladder. Van een starterswoning naar een twee-onder-een-kapwoning of vandaar naar een vrijstaande woning. Of juist andersom: van een ruime woning naar een compacte woning. Tegelijkertijd houdt u één makelaar als uw eigen belangenbehartiger. Het waarborgt persoonlijk contact en korte lijnen.

Wilt u zelf ontdekken welke voordelen de samenwerking biedt? Maak een afspraak met Boekholt & partners of met ben-s.nl. Of bekijk onze verkoopresultaten op onze afzonderlijke websites of op funda. 

Ontdek wat de voordelen voor u zijn. Maak nu een afspraak.

Contactformulier

* Verplichte velden

               +