Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

Whatsapp BoekholtContact Boekholt 050 - 311 46 46

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Vacature: Partners in Wonen zoekt allround marketeer (32 - 40 uur)

Wij zijn op zoek naar een allround marketeer.

Je hebt de drive om ons bedrijf te helpen groeien met slimme (online) marketing strategieën. Je hebt allround kennis van online marketing. Ben jij enthousiast en gedreven om jezelf verder te ontwikkelen als online marketeer? Je hoeft het niet alleen te doen. Je wordt bijgestaan door het allerbeste online marketing bureau van Nederland.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groot makelaarskantoor in de stad Groningen met 5 verschillende entiteiten. Wij verzorgen namelijk niet alleen aan- en verkoopbegeleiding, maar we helpen mensen ook graag aan een nieuwbouwwoning, geven ze hypotheekadvies, sluiten verzekeringen af en verhuren/beheren vastgoed. Deze 5 entiteiten vormen gezamenlijk Partners in Wonen.

Jouw taken zullen bestaan uit onder andere:

Naar wie zijn wij op zoek?

Waarom jij bij ons wil werken

Procedure

Graag ontvangen wij voor 22 juli 2019 je CV en motivatie. Je kunt je CV en motivatie per email richten aan: Tom Fransen, (tom@ben-s.nl) Indien je na de eerste selectie geschikt wordt bevonden om in de procedure te worden opgenomen, word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

- Fam. Wesselink uit Groningen

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook    Boekholt & Partners Instagram

Contact

Boekholt & partners makelaardij 

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 46
info@boekholt-partners.nl

WhatsApp: 050 - 311 46 46

Wat is mijn huis waard?