Funda Groningen
Beoordeling: 8,7

Whatsapp BoekholtContact Boekholt 050 - 311 46 46

partners in wonen.

boekholt & partners makelaardij ben-s & partners makelaardij boekholt nieuwbouw specialist ben-s verhuur & beheer scherp financieel advies

Succesvol verkoopsysteem: bieden-vanaf

Boekholt & partners streeft naar het optimale verkoopresultaat. Daarvoor hanteren we verschillende verkoopsystemen. Eén daarvan is bieden-vanaf. Het houdt in dat de verkoop van een woning start bij een scherpe vanaf-prijs. Met als doel: zoveel mogelijk belangstelling voor de woning te trekken. Via bieden en onderhandelen komt vervolgens de koopprijs tot stand. De ervaring leert dat de opbrengst in veel gevallen hoger is, dan bij het traditionele verkoopsysteem op basis van een vraagprijs. 

Hoe werkt bieden-vanaf?

Om een optimaal verkoopresultaat te behalen werken we bij Boekholt & partners met verschillende verkoopstrategieën. Eén daarvan is het systeem bieden-vanaf. Dit houdt in dat wij uw woning met een scherpe vanafprijs in de markt zetten om zoveel mogelijk interesse voor de woning te wekken. De woning verschijnt in meer zoekresultaten, wat leidt tot een grotere kans op bezichtigingen én biedingen. Kort gezegd: met een bieden-vanaf systeem creëert u maximaal bereik onder potentiële kopers.

Maakt u gebruik van dit systeem, dan is de vanaf prijs het uitgangspunt van onderhandeling. Er wordt omhoog onderhandeld tot de koopprijs tot stand komt. Onze ervaring is dat de opbrengst in veel gevallen hoger zijn dan wanneer u het traditionele verkoopsysteem op basis van een vraagprijs hanteert. Dit kan echter wel per woning verschillen. Samen met u bekijken we welk systeem het beste bij u past.

Wat zijn de voordelen van bieden-vanaf ?

Wat zijn de nadelen van bieden-vanaf?

Naast veel voordelen kunnen er aan het bieden-vanaf systeem ook nadelen zitten. Als u eenmaal uw prijs heeft vastgesteld, kunt u deze niet meer veranderen. Iedereen heeft uw prijs immers al op Funda gezien. Dat kan een nadeel zijn als de reacties uitblijven. Deze verkoopstrategie is dan ook alleen geschikt als u een gewild huis hebt of een huis die op een gewilde locatie staat. Hierin kunnen wij u goed adviseren. Ook stellen we samen met u een goede vanafprijs vast die past bij de huidige markt. Samen met u bepalen wij uw strategie zodat u profiteert van het meest optimale verkoopresultaat.

Is bieden-vanaf geschikt voor iedereen?

Wat de beste strategie is voor de verkoop van uw woning hangt af van de gewildheid en de ruimte in de markt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de makelaardij kunnen wij u adviseren over de beste verkoopstrategie die bij u past. Wij kennen de lokale markt als geen ander en weten of uw woning in aanmerking komt voor overbieden. Wilt u meer weten over de verschillende verkoopstrategieën? Neem dan contact met ons op voor een gratis vrijblijvend gesprek.

Wat klanten zeggen

Boekholt beoordeling

“Ons huis was anders dan andere. Dat vraagt van de verkoopmakelaar de nodige creativiteit. Bij Niels van Diepenbeek merkten we direct de drive om het beste resultaat te behalen. Binnen een maand vond hij een koper voor ons huis. Hoe het hem gelukt is, weten we niet. Geluk kun je kennelijk ook afdwingen.”

- Fam. Wesselink uit Groningen

Bekijk alle referenties

Partners in wonen

 

 

Kom in contact

Partners

Wij werken samen met:

NVM   Funda

Informatie

Unieke samenwerking
Succesvol verkoopsysteem
Nieuwbouwwoningen in Groningen
Hypotheken
Veelgestelde vragen

Social

Bekijk ons op social media

Boekholt facebook    Boekholt & Partners Instagram

Contact

Boekholt & partners makelaardij 

Suikerlaan 25
9743 DA  Groningen

T: 050 - 311 46 46
info@boekholt-partners.nl

WhatsApp: 050 - 311 46 46

Wat is mijn huis waard?