Stadswerf (Pelikaan- en Paradijsvogelstraat) Groningen

Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Stadswerf (Pelikaan- en Paradijsvogelstraat) Groningen

Het nieuwbouwproject Stadswerf ligt in de Oosterparkwijk, een groene wijk met vijvers en grasvelden. Verspreid in de wijk vind je speelveldjes, speeltuinen en wandelpaden. Daarnaast staan op diverse plekken langs de oever aan het Van Starkenborghkanaal bankjes, waar je ontspannen kunt zitten genieten van het uitzicht op het kanaal. Ook kan je heerlijk wandelen in het mooie Oosterpark, waar de wijk haar naam aan dankt. In de hippe wijk Oosterparkwijk in Groningen woon je echt ideaal. Vlak bij het bruisende stadshart én dicht bij alle voorzieningen. Scholen, gezondheidscentra maar ook sportscholen en het station zijn om de hoek.

Woon jij graag in de buurt van het centrum van Groningen, maar je hebt nog geen leuke woning gevonden? Dan is dit jouw kans! In de Oosterparkwijk ontwikkelt BPD het nieuwbouwproject Stadswerf: 15 nieuwe woningen met een stoere uitstraling. Alle woningen in dit nieuwbouwplan zijn groot genoeg voor een heel gezin. De zonnepanelen en andere maatregelen zorgen dat de huizen energiezuinig zijn. Aan de Paradijsvogelstraat en Pelikaanstraat komen in totaal 15 rijwoningen. Mooie woningen met een moderne uitstraling, geheel passend bij de omgeving. Parkeren hoeft geen probleem te zijn in Stadswerf. In dit project kan je onder de grond parkeren. Je bezoek parkeert op een van de openbare plekken in de straat. Het grote voordeel is dat er minder blik op straat is. Je woont rustiger en kinderen spelen veilig op straat. Daarnaast is de Oosterwijkpark eenvoudig bereikbaar met de auto en de fiets.

Het project omvat 2 verschillende type woningen, type Pelikaan en type Paradijs. De woningtypen verwijzen naar de straat waarin je komt te wonen.

Prijzen Pelikaan:
- hoekwoningen: € 246.500,- v.o.n.
- tussenwoningen: vanaf € 229.500,- v.on.

Prijzen Paradijs:
- hoekwoningen: € 250.000,- v.o.n.
- tussenwoningen: vanaf € 233.000,- v.o.n.

Wil je graag geïnformeerd worden van de woningen die hier gebouwd gaan worden?
Schrijf je dan nu alvast in als belangstellende.
Wij houden je dan via nieuwsbrieven op de hoogte.