Lunettenhof

Project Informatie
Interesse in dit project?

Tom Fransen

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Lunettenhof

KORT
Per januari 2019 worden er aan de Lunettenhof 26 nieuwbouw appartementen opgeleverd. De appartement worden standaard gestoffeerd opgeleverd, maar het is ook mogelijk om de appartement gemeubileerd of 'all-in' te huren.

LUNETTENHOF
Naast de gewilde woonbuurt 'De Linie' in Groningen verrijst een nieuw stukje stad: Lunettenhof. Een verrassend en eigenzinnig nieuwbouwproject op loopafstand van het centrum. De appartementen grenzen aan een groen binnengebied. Het plan is gelegen in het Europapark, deze locatie heeft de laatste jaren vorm gekregen met de aanwezigheid van het Euroborg Stadion, Jumbo XL, bioscoop, fitnesscentrum, Middelbare Hotelschool, grootschalige kantorencomplexen, het splinternieuwe treinstation. Naast de aanwezigheid van fitnesscentrum en bioscoop bieden Het Helperpark en het oude Winschoterdiep ruimte voor recreatieve doeleinden in het Europapark. Tevens maakt de ligging nabij uitvalswegen en op fietsafstand van de Oosterpoort en het centrum van Groningen van het Europapark een aantrekkelijke woonlocatie.

INDELING
De appartementen worden voorzien van een keuken met daarin diverse inbouwapparatuur, badkamer met douche en wastafelmeubel, separaat toilet en een slaapkamer. Enkele appartementen hebben een balkon. Daarnaast is er een gezamenlijke buitenruimte.

Indien u op de hoogte wilt worden gehouden van deze appartementen kunt u zich nu inschrijven.

PRIJS
Gestoffeerd: €865,-
Gestoffeerd met balkon: €915,-

Gemeubileerd: €1.005,-
Gemeubileerd met balkon: €1.055,-

All-in: €1.225,-
All-in met balkon: €1.275,-

BIJZONDERHEDEN
* energiezuinige appartementen met ieder 4 zonnepanelen
* gasloos
* lift aanwezig
* woonoppervlakte 46 m2 tot 52 m2
* eigen berging (ca 2 m2) in de kelder
* vloerverwarming
* geen servicekosten
* veel voorzieningen in de buurt