Harener Holt | deelgebied 1

Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Harener Holt | deelgebied 1

Exclusief wonen in Harener Holt Deelgebied 1

De impressies van alle woningen zijn inmiddels naar buiten gebracht. In de fotorapportage zijn de drie verschillende type woningen, rijwoningen en twee verschillende 2/1 kap woningen, te zien.
Het blijven echter wel concepten die in ontwikkeling zijn. Enige aanpassingen zijn nog mogelijk. De plattegronden van de woningen kunnen nu nog niet worden vrijgegeven, maar zijn wel, op afspraak, in te zien op ons kantoor.

De verwachte officiële start verkoop blijft nog steeds in het voorjaar van 2019. In de tussentijd berichten wij u over de voortgang van het project.
Het gehele Deelgebied 1 van Het Harener Holt omvat ca. 60 woningen. Het plan dat wij verkopen bestaat uit totaal 21 woningen. Hiervan zullen er 14 als 2/1 kap woning en 7 als rijwoning in één blok worden aangeboden. Één blok 2/1 kap zal een afwijkend ontwerp krijgen. De overige zes blokken zijn zeer fraai ontworpen dwars geplaatste woningen. Op de kavelkaart weergegeven in de fotorapportage is met "rood" omkaderd welke woningen ontwikkelaar Geveke en Boekholt nieuwbouwspecialist gaan aanbieden. De nieuwe vogelvlucht geeft het ook weer, maar dan wat verder ingezoomd.

Dwars geplaatste 2/1 kap woningen:
Een bijzonder fraaie woning met vrijstaande allure. Met netto ca. 179 m² woonoppervlak is het een royale woning. Bijna alle ruimte is op de begane grond en eerste verdieping te vinden. Op de tweede verdieping is een extra kamer aanwezig. De living (70-80 m²) heeft heel markant de open trap in het zicht die voor een natuurlijke scheiding in de ruimte zorgt. Op de verdieping zijn vier slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig. De vijfde kamer ligt op de tweede verdieping. Met de vrijstaande garage en ruime kavels is de woning buiten ook goed voorzien. Deze gasloze woningen zullen worden verwarmd door een aardwarmtepomp met koeling.

Afwijkend 2/1 kap blok:
Een 2/1 kap woning met een meer traditioneel ontwerp. Met ca. 180 m² woonoppervlak zeker een ruime woning. Door de voor- en zijgevels iets te laten verspringen ontstaan er onderling kleine plattegrond verschillen. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer aanwezig. De open tweede verdieping is vrij indeelbaar. Hier kunnen eventueel nog één of twee extra kamers gerealiseerd worden. De aangebouwde garage geeft voldoende ruimte voor de auto/opslag of de hobbyist.

Rijwoningen
Zeven rijwoningen met twee prominente hoekwoningen. De tussenwoningen hebben allen ook heel markant de trap in het hart van de living staan. Het gevoel in de woning zal hierdoor alles behalve dat van een standaard rijwoning zijn. De tussenwoningen zullen ca. 163-168 m² woonoppervlak krijgen. De hoekwoningen ca. 175 m². De plattegrond van de hoekwoningen heeft meer weg van een 2/1 kap woning met de entree aan de zijgevel. Ook de kavels van de hoeken zijn royaal met ca. 490 m². Parkeren kan bij alle rijwoningen op eigen grond met twee auto's.

Wonen in Haren
Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen ligt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen. Het Harener Holt - Deelgebied 1 biedt vele mogelijkheden: in alle categorieën woningen met veel aandacht voor architectuur en ruime kavels. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past!

In het Harener Holt Deelgebied 1 heeft u het beste van een dorp en stad en wonen met kwaliteit en uitstraling:
Wonen in het prachtige Haren
Rustige, groene omgeving
Groningen op fietsafstand
Wijk met bijzondere historie
Woningen met een jaren '30 visie
Gasloos wonen
Hoogwaardige architectuur

Schrijf u in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en maak als eerste kans op een kavel.