Acht van Oosterveld

Project Informatie
Interesse in dit project?

Niels van Diepenbeek

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Acht van Oosterveld

(PR)ACHT WONINGEN!
In de prachtige groene omgeving van Norg, aan de zuidzijde van de nieuw te bouwen woonwijk 'Oosterveld', komt het nieuwbouwproject 'Acht van Oosterveld'.
Een bijzonder project waar acht karakters samenkomen. Het project heeft ruimte voor vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen.

De kavels variëren van ca. 300m² tot wel 700m²! Deze kavels vragen om prachtige woningen en bijpassende architectuur. De royale kavels geven je alle ruimte om je eigen droomwoning te realiseren, samen met de architecten van +PEIL. Kortom; een buitenkans die je niet wilt missen!

RICHTPRIJZEN woningen met aangebouwde royale berging
bnr. 1 Vrijstaand € 497.500,- 696 m2 (onder optie)
bnr. 2 Halfvrijstaand € 349.000,- 338 m2 (onder optie)
bnr. 3 Halfvrijstaand € 352.500,- 353 m2 (onder optie)
bnr. 4 Halfvrijstaand € 339.000,- 298 m2 (onder optie)
bnr. 5 Halfvrijstaand € 344.500,- 319 m2 (onder optie)
bnr. 6 Vrijstaand € 459.000,- 537 m2
bnr. 7 Vrijstaand € 462.500,- 547 m2 (onder optie)
bnr. 8 Vrijstaand € 492.500,- 678 m2
Levensloopbestendige uitbouw:
De richtprijs van de levensloopbestendige variant passend bij de halfvrijstaande en de vrijstaande basiswoning is € 59.000,-.
Casco
De minderprijs voor de casco vrijstaande woning is € 16.000,- en voor de halfvrijstaande woning
€ 13.500,- euro.

BASIS INDELING:
Begane grond: entree, hal met 2 nissen voor jassen en spiegel, toilet (casco), zonnige en lichte woonkamer met grote raampartijen met ruimte voor aparte speelhoek of werkplek, royale woonkeuken met 2 ruime nissen voor extra kastruimte, openslaande deuren naar de achtertuin en de mogelijkheid voor een kookeiland, de grote raampartijen in de zijgevel maken de keuken een heerlijk lichte ruimte waardoor je de natuur naar binnen haalt.

Een aparte gesloten trapopgang brengt je naar de 1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers met allen een nis voor kastruimte, de hoofdslaapkamer is voorzien van een fraaie vide, er is een separaat toilet (casco) en badkamer (casco) met inloopdouche, wastafel en de mogelijkheid voor een bad.

De vaste trap gaat verder naar de 2e verdieping: hier ontstaat een bijzondere ruimte omdat het hoge zijraam van de hoofdslaapkamer doorloopt naar zolder en er dankzij de vide (uitzicht op beneden gelegen slaapkamer) een prachtige lichte ruimte ontstaat welke ruimte biedt voor een extra (werk-)kamer en bergruimte.
De aangebouwde berging van 3,2 m x 3,54 m wordt in duurzaam en onderhoudsarm hout uitgevoerd.

GROEN WONEN
De woningen krijgen een duurzaam karakter; ze hebben geen gasaansluiting en de energie wordt duurzaam opgewekt d.m.v. een aardwarmtepomp.

VEEL INSPRAAK
Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Toekomstige bewoners gaan standaard met de architect om tafel om hun eigen persoonlijke ontwerp te maken. Levensloopbestendig? Kantoor aan huis? Een garage of extra grote keuken of woonkamer? Het is allemaal mogelijk binnen het project Acht van Oosterveld.

SAMEN JE EIGEN BUURT BOUWEN
Als je kiest voor Acht van Oosterveld bouw je niet alleen, maar samen met je buren. Dat heeft een aantal voordelen. Je hebt niet alleen maximale invloed op je eigen huis, maar maakt bijvoorbeeld samen afspraken over de inrichting van de voortuinen. Daarnaast inspireer je elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen voordat je er gaat wonen.

KUUB
KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het ontwerp en bouwproces. Het resultaat? Acht unieke woningen in verbinding met elkaar te midden van het karakteristieke Drentse landschap.

OMGEVING
Oosterveld ademt ruimte en groen. Een veelzijdige, natuurrijke omgeving zoals de Kop van Drenthe kom je nergens tegen in Nederland. Je vindt hier eeuwenoude bossen, moerassen en droge zandvlaktes. Hooglanders, koeien en schapen grazen op de heidevlaktes en uitgestrekte landerijen. Zo ook in de directe omgeving van Oosterveld. Hier kom je echt tot rust.