Het Oog van Oosterhaar, Haren

Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Het Oog van Oosterhaar, Haren

19 comfortabele nieuwbouwappartementen aan de Irisweg in Haren.
Het Oog van Oosterhaar verwijst naar de locatie: de Irisweg in de prettige woonwijk Oosterhaar in Haren. Een mooie groene locatie waar een kleinschalig en eigentijds appartementengebouw met 19 koopappartementen wordt gerealiseerd. Het oog van Oosterhaar maakt onderdeel uit van het plan ‘Project Oosterhaar’

Project Oosterhaar
Dit project maakt van het centrum van Oosterhaar een aantrekkelijke locatie met een nieuw winkelcentrum, met daarin een o.a. een grote supermarkt, een medisch centrum, appartementen voor ouderen en zorgvoorzieningen. Dit betekent vernieuwing voor de hele wijk en verbetering van de leefbaarheid in de wijk. Dus niet alleen nieuwe woningen en winkels, maar ook extra voorzieningen en speciale aandacht voor senioren. Met het medisch centrum en de daarin gehuisveste lokale zorgvoorzieningen hebben senioren zorg in de buurt en met het nieuw te bouwen winkelcentrum kunnen zij te voet boodschappen doen. Ook het NS-station ligt nabij.
In Oosterhaar heeft u daardoor alle voorzieningen bij de hand.

De appartementen
De appartementen met een woonoppervlakte variërend van circa 75 m² tot 98 m² hebben alle een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een flink balkon (6 of 9 m²). Tevens hebben de appartementen een royale bergruimte en een ruimte voor wasmachine, droger e.d. Op de begane grond is een centrale fietsenberging. Uiteraard is deze kleine woontoren met 4 woonlagen voorzien van een lift en is elke woning gelijkvloers.

Bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw is nadrukkelijk gekozen voor duurzaamheid. De woningen worden energiezuinig gebouwd en worden voorzien van een warmte-koude opslag systeem (WKO-systeem). Een leuke bijkomstigheid van dit systeem is dat in de zomer de woning gekoeld kan worden. Als bewoner heeft u vloerverwarming; niet alleen heerlijk comfortabel maar ook met een laag energieverbruik. Uiteraard zijn deze woningen verder optimaal geïsoleerd.
Elke woning heeft een privé buitenruimte in de vorm van een groot balkon van 6 tot maar liefst 9 m². Parkeergelegenheid is er volop.

Uitgebreide documentatie is beschikbaar en kunt u aanvragen via info@boekholt-partners.nl en/of bellen met ons kantoor via telefoonnummer 050 311 46 46. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek bij bij ons op kantoor.