Evertshof

Project Informatie
Interesse in dit project?

Maarten Gijgink

050 311 46 47

Bel me terug

* Verplichte velden

Houd mij op de hoogte over Evertshof

EVERTSHOF
Geveke Bouw & Ontwikkeling ontwikkelt in het zuiden van de stad Groningen een zestal verrassende stadsvilla's gelegen op de hoek van de Van Ketwich Verschuurlaan en de Hora Siccamasingel. Wonen aan de entree van de nieuwbouwwijk Helpermaar en aan de groene as van Groningen-zuid met waterpartijen en diverse parken op loopafstand. Uiteraard liggen er vele voorzieningen in de nabije omgeving waaronder scholen, kinderopvang, winkels en sportscholen.

DE STADSVILLA´S
De riante en stijlvolle stadsvilla’s zijn ontworpen door Van Ringen Architecten waarbij de beleving en grandeur van een regentenwoning is nagestreefd. Dit uit zich onder andere in het gebruik van rijke materialen, de hoge plafonds met een vrije hoogte van meer dan 3 meter en een vide. De stadsvilla’s bestaan uit drie woonlagen. Het totale gebruiksoppervlak bedraagt circa 160 m². De kavelgroottes variërend van 146 m² tot 287 m². Standaard worden de woningen voorzien van sanitair en tegelwerk, vloerverwarming en de hoekwoningen van zonnepanelen. De woningen beschikken over zowel een buitenberging in de achtertuin als ook een eigen parkeerplaats (al dan niet op eigen terrein).

INDELING
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning voorziet de entreehal in ruimte voor een garderobe, de meterkast en toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is licht en zeer royaal van opzet en tuingericht. Tevens is de woonkamer door middel van een vide verbonden met de eerste etage. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning aan de straatkant. De getekende keukenindeling betreft de projectaanbieding van Bruynzeel. Ook kunt u zelf naar eigen inzicht en wensen een keuken samenstellen met uw eigen keukenleverancier. Vanuit de woonkamer is de eerste etage via de dichte trap te bereiken. Onder de trap bevindt zich een ruime trapkast.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u twee riante slaapkamers waarbij één slaapkamer grenst aan de vide. De ruime badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. U kunt er ook voor kiezen om de badkamer naar eigen inzicht en wensen samen te stellen met uw eigen sanitairleverancier. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken met een vaste open trap. Vanuit de lichte overloop (dak is voorzien van daklicht) zijn drie slaapkamers en een ruime berging te bereiken. In de berging bevindt zich ook de opstelplaats van de installaties en de wasmachine.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak van ca. 160 m²
- 5 slaapkamers
- fraaie moderne uitstraling
- inclusief vide, berging én privé parkeerplaats, optioneel een extra parkeerplaats en dakterras
Prijzen vanaf € 329.000,- v.o.n.
Naast het project Evertshof realiseert Geveke tevens een 33-tal kleinschalige eenheden welke zijn gelegen op de hoek van de Van Ketwich Verschuurlaan / Hora Siccamasingel. Het complex heeft drie bouwlagen en de parkeerplaatsen zijn toegankelijk via de Moddermanlaan.