De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad ong, GRONINGEN

Vraagprijs: € 419.950 vrij op naam
De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN De Grandeur - Meeroeverslaan - Meerstad  ong, GRONINGEN

********** KOPEN = BOUWEN**********
De woningen worden 1 op 1 gebouwd. Hetgeen voor u inhoud dat als u een woning in het project koopt, dat de bouw ook op korte termijn start.

Met Meeroevers wordt de eerste wijk van ‘Meerstad Midden’ gerealiseerd. Met aantrekkelijke huizen en kavels, een school met kinderopvang en het gezondheidscentrum is hier de toon voor de woonkwaliteit van Meerstad gezet. Mede dankzij de actieve buurtvereniging heerst er ook een goede sfeer in de wijk. Inmiddels genieten al veel gezinnen van het wonen, leven en spelen in Meeroevers.
Net als in de nieuwe wijk Tersluis, staat er ook in Meeroevers een bescheiden, recreatieve haven gepland. Bij voldoende belangstelling komt de haven centraal te liggen tussen de brede school en het Oeverpad. Vooralsnog bieden de ligplaatsen langs het karakteristieke ‘Waterfront’ nog voldoende aanlegmogelijkheden.

Uw vrijstaande woning:
Bij het ontwerp is rekening gehouden met veel leefruimte beneden waardoor een riante woonkamer met open keuken is ontstaan. U kunt deze ruimte nog aanpassen aan uw eigen wens en smaak. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuken tuingericht of straatgericht plaatsen, de woning met 1.20 meter verlengen of een inpandige veranda realiseren.
Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel. Ook op deze verdieping kunt u de woning aanpassen door een extra dakkapel te realiseren.
De zolder is via de vlizotrap bereikbaar en heeft meer dan voldoende opbergruimte.
De tuin is rondom gelegen. Waardoor u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon. Uw fiets parkeert u in de handige houten berging.
Wilt u uw auto ook overdekt parkeren? Dan kunt u een garage en/of carport realiseren.
Vraag naar de meerwerkopties.

Duurzame kenmerken:
- Verwarming en warm water middels aardwarmtepomp
- EPC-waarde 0,0!!
- Energielabel A++
- Standaard zonnepanelen
- Vloerverwarming

Meerstad
De naam zegt het al. Het water is essentieel in het woongebied. Het prachtige Woldmeer, dat al gedeeltelijk is aangelegd, speelt een centrale rol in Meerstad. Het Woldmeer heeft in alle seizoenen veel te bieden. Een meer waarin je heerlijk kunt zwemmen. Een meer om op te zeilen en te varen. Een meer waarop in de winter geschaatst kan worden. En natuurlijk een meer om aan te wonen. Wonen aan en óp het water. Niet alleen aan het meer zelf, maar ook aan de haven of een van de vele vaarten die Meerstad rijk zal zijn.

Ligging en omgeving
Meerstad ligt zowel aan de rand van de stad Groningen als het natuurrijke landschap van Slochteren. Door deze bijzondere ligging vormt Meerstad een schakel tussen de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Groningen en in Drenthe. Door de nieuwe natuur, die in het plangebied wordt gecreëerd, voegt Meerstad een eigen waarde toe aan de reeds bestaande gebieden.
Meerstad brengt dus het beste van meerdere werelden samen: je ervaart er de ruimte en de vrijheid, terwijl je omringd bent door alle hedendaagse woongemakken. Met prachtige natuurgebieden op fiets- en loopafstand en tegelijkertijd het stadse centrum van Groningen, met musea, restaurants en winkels, om de hoek. Een ideale combinatie!

Overdracht  
Status Beschikbaar
Vanaf € 419.950 vrij op naam

Bouwvorm
 
Soort object Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Type woning vrijstaande woning
Bouwvorm nieuwbouw
Ligging aan water, aan rustige weg, in woonwijk

Indeling
 
Woonoppervlakte 153m2
Overige inpandige ruimte 17m2
Inhoud 508m3
Aantal verdiepingen 3

Begane grond
 
Aantal kamers 1
Overige ruimten toilet, bijkeuken, wasruimte, hal

Energie
 
Daktype zadeldak
Dak materiaal metaal
Kenmerken
Soort woonhuis eengezinswoning, vrijstaande woning
Woonoppervlakte 153m2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Soort bouw nieuwbouw
  Alle kenmerken
Voorzieningen in de buurt
Interesse in deze woning?

Stel een vraag

* Verplichte velden

Plan een afspraak

* Verplichte velden