WhatsApp
WhatsApp
ben-s.nlboekholt nieuwbouw specialistben-s verhuur en beheerscherp financieel advies

Informatieve blogs van NVM makelaar Boekholt & partners Groningen. Laat je verrassen en mis niets over de woningmarkt in Groningen en nieuwbouwprojecten. 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Unieke kenmerken van The Loft
Unieke kenmerken van The Loft

Op zoek naar het meest unieke object van Groningen? Je gelooft nooit wat er zich achter de voordeur van The Loft bevindt. Overal vind je verrassingen. Ontdek ze hier

loft

loft

Een bar beplakt met €20.000 aan munten

De bar tegenover de keuken is volledig beplakt met diverse soorten munten met een totaalwaarde van ruim €20.000. Naast de euro’s zitten er ook veel vreemde munten uit diverse landen tussen. Je ziet er minimaal eentje uit elk land waar de eigenaar is geweest. Verzameld in de afgelopen 20 jaar en een totaalgewicht van bijna 75 kg. Het beplakken van de bar heeft inmiddels als zo’n 80 uur in beslag genomen. Met de HUE verlichting geeft deze muntenwand een fantastisch plaatje in The Loft.

loft

Oma haar centen en stuivers in de discotheek

Omdat de bar in de keuken zo gaaf is geworden heeft de eigenaar ook besloten de bar in de discotheek te beplakken met munten. Zijn oma heeft een groot deel van haar leven Nederlandse centen en stuivers bewaard en deze munten hebben een plekje op de discobar gekregen. De overcomplete selectie levert net als bij de bar in de keuken weer een prachtig plaatje op.

loft

Stalen deuren met Italiaans mond geblazen glas

De ‘stalen’ deuren in The Loft heeft de eigenaar naar eigen ontwerp op maat laten maken. Het staal van de deuren is een legering van koper en ijzer en geeft een stoere robuuste uitstraling. De deuren in de hal zijn voorzien van Italiaans mond geblazen glas. Dit resulteert in een hele subtiele wolken structuur in het glas. Dit is schitterend als de zon of verlichting er doorheen schijnt.

loft

Parket met stalen bies

 Een van de diverse hoogwaardige vloeren in het object is beukenparket afgewerkt met een stalen bies. Dit geeft balans en eenheid met al het staal wat door het object heen verwerkt is.

loft

Zelf ontworpen wijnkast

Ook bij de wijnkast zie je het thema staal weer terugkomen. De rand van de kast is weer gemaakt van de staallegering koper en ijzer en de wijnhouders zijn een uniek design uit Nederland. Het zijn aluminium armen die feilloos zijn gemonteerd in hoogglans afgewerkt hout. Dit prachtige ontwerp past ook weer goed bij de rest van het object.

loft

loft

Halfsteens Brick Sofa by KIBISI for Versus

Niet te missen zijn de banken in het object. Dit zijn de eerst geproduceerde banken na hun showroommodel. 2 jaar lang heeft de eigenaar op de levering van de banken moeten wachten maar dit is absoluut de moeite waard geweest. De banken met de halfsteense kussens passen perfect bij de wand waar de televisie hangt die eveneens halfsteens gemetseld is.

loft

Een kapstok die in de muur verdwijnt

Wat de eigenaar ook zelf heeft ontworpen is de prachtige kapstok gemaakt van Italiaans hoogwaardig materiaal. De kapstok ziet eruit als een kast waarbij pas het gestalte van de kapstok tevoorschijn komt als de armen naar buiten worden genomen.

loft

Belgisch hardsteen van 500 kg

De douchebak in het object moest geplaatst worden met een kraan gezien het Belgische hardsteen van 500kg is. Een plaatje samen met het abstract geplaatste glas.

loft

loft

Volledig automotive

Het hele object is volledig automotive. Dit houdt in dat de verlichting wordt geregeld door HUE en de verwarming wordt aangestuurd door Tado. Ook werken de camera’s perfect Ubiquiti.

loft

Meer ontdekken?

Ontdek meer unieke kenmerken en ervaar The Loft tijdens een privé bezichtiging.

loft

Website The Loft

Vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op. 

Klanten beoordelen

9,1

Bekijk alle referenties

 

 

Partners in wonen: