Acties


Pre-sale Wiegershoek in Ten Boer

De pre-sale van het nieuwbouwproject Wiegershoek in Ten Boer is van start gegaan. In deze periode heeft u de mogelijkheid om alvast een kavel te reserveren. Wees er snel bij!

In het dorp Ten Boer, aan de rand van de nieuwbouwwijk Dijkshorn met uitzicht op het water, verrijst straks een elftal prachtige woningen. Wiegershoek bestaat uit twee verschillende type woningen; één vrijstaande- en tien twee-onder-een-kap woningen. De woningen bestaan uit twee woonlagen met kap, hebben een woonoppervlakte van circa 135 m², een tuin van maar liefst vijftien meter diep en een eigen berging. 

Heeft u interesse in dit prachtige project? U kunt een afspraak maken met één van onze nieuwbouwspecialisten via tel. 050-311 46 47 of langskomen op de Nieuwbouw/Verbouwbeurs XL. Wij praten u graag bij!

Spiek: gratis voorkennis van de Groningse huizenmarkt

De splinternieuwe Groningse app Spiek is nu online! Met deze gratis app kunt u nieuwe koophuizen zien vóórdat ze op Funda komen. Een primeur in Nederland, opgezet door een uniek samenwerkingsverband van innovatieve Groningse makelaars.

De gratis app Spiek werkt net als Tinder: u kunt foto’s swipen om zo uw nieuwe droomhuis te vinden. Via de app ziet u de foto's eerder, dus nog voordat de desbetreffende huizen officieel te koop staan op Funda. U krijgt gratis voorkennis van de huizenmarkt dus. Handig als u in een oververhitte kopersmarkt een huis wilt kopen! U kunt de app gratis downloaden in alle app-stores. Meer informatie? Bel dan 050- 311 46 46. 

Nieuw: huurappartementen De Leyhoeve

55-plussers opgelet! Boekholt & partners gaat de verhuur verzorgen van De Leyhoeve, een appartementencomplex aan het Oude Winschoterdiep, vlak naast de Euroborg in Groningen. 

De appartementen zijn er in allerlei formaten, beginnend bij 65 m2 en doorlopend tot 190 m2. De service en faciliteiten in De Leyhoeve zijn vergelijkbaar met dat van een hotel. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Wilt u meer weten? Loop dan even bij ons binnen op ons kantoor aan het Damsterdiep of maak een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over dit project. 
Meer over dit bijzondere appartementencomplex leest u hier.  Laatste kavels beschikbaar!

De bouw van het nieuwbouwproject Goudplevier en 't Rietcarré fase 2 staat in de startblokken. De verkoop van de laatste kavels betekent het startsein van de bouw! Heeft u interesse in de laatste kavels? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. 


Meer informatie over de nieuwbouwprojecten leest u hier.

Laatste kavels van XPREZZO fase 2 beschikbaar!

Wonen in een ruime eengezinswoning in een gevarieerde, nieuwe wijk in Groningen-Zuid? Dat kan! De laatste woningen van het nieuwbouwproject XPREZZO fase 2 in Helpermaar zijn nog beschikbaar. De woningen hebben verschillende kavelgroottes en uitbouwmogelijkheden op de begane grond en de eerste verdieping. Vanaf € 385.000 v.o.n! Heeft u belangstelling voor één van de kavels? Maak dan snel een afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten via tel. 050-311 46 47. Meer informatie vindt u hier.

Gasloos wonen in Westerburcht Zuidhorn

 Aan de rand van Zuidhorn, tussen de bestaande bouw, wordt het nieuwbouwproject Westerburcht gerealiseerd. Het kleinschalige project bestaat uit negentien royale villa's: drie vrijstaande woningen en zestien halfvrijstaande woningen. De slingerende straat, de ruime opzet van de woonbuurt en het vele groen geven Westerburcht een parkachtige sfeer. Een aantal woningen grenst met de achtertuin aan het water en alle woningen zijn voorzien van een lucht-warmtepomp met boiler en zonnepanelen. 

Meer over dit project leest u hier.
Heeft u interesse in het project? Neem dan contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten via 050- 311 46 47. Wij vertellen u er graag meer over!Wonen in De Kleine Hortus: wees er snel bij!

Heeft u interesse in een duurzame nieuwbouwwoning in een knusse buurt, niet te ver van het centrum van Groningen? Dan is De Kleine Hortus wat voor u! De verkoop is inmiddels begonnen, maar u heeft geluk: er zijn nog kavels beschikbaar! 

Het nieuwbouwproject bevat 37 rij- en hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen aan de Melisseweg in de wijk Ulgersmaborg, dichtbij het centrum van Groningen. Een tussenwoning Lavendel is te koop vanaf € 252.000, een hoekwoning Wolfsklauw vanaf € 278.500, 2-onder-1-kapwoning Gentiaan vanaf € 345.500 en 2-onder-1-kapwoning Melisse vanaf € 330.500.

Heeft u interesse? Alle verkoopdocumentatie (de prijslijst, plattegronden en inschrijfformulieren) ligt bij ons op kantoor. Wij maken graag een afspraak met u om het een en ander toe te lichten. Bel voor een afspraak naar: 050- 311 46 47.


Vind jouw nieuwbouwwoning op NieuwWonen Groningen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dat wordt nu nog gemakkelijker met de website www.nieuwwonengroningen.nl waar al het nieuwbouwaanbod in Stad, regio Groningen en de kop van Drenthe te vinden is. 

Op de website vind je het meest complete en actuele aanbod van nieuwbouwprojecten heel handig op één plek! Ook over projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan, vind je informatie. Vul je woonprofiel in en ontvang als eerste het laatste nieuws over nieuwe projecten die aansluiten bij jouw woonwensen.

NieuwWonen Groningen is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio, waaronder Boekholt nieuwbouwspecialist.