Acties


Nieuw in verkoop: gasloos wonen in Westerburcht Zuidhorn

 Aan de rand van Zuidhorn, tussen de bestaande bouw, wordt het nieuwbouwproject Westerburcht gerealiseerd. Het kleinschalige project bestaat uit negentien royale villa's: drie vrijstaande woningen en zestien halfvrijstaande woningen. De slingerende straat, de ruime opzet van de woonbuurt en het vele groen geven Westerburcht een parkachtige sfeer. Een aantal woningen grenst met de achtertuin aan het water en alle woningen zijn voorzien van een lucht-warmtepomp met boiler en zonnepanelen. 

Meer over dit project leest u hier.
Heeft u interesse in het project? Neem dan contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten via 050- 311 46 47. Wij vertellen u er graag meer over!Wonen in De Kleine Hortus: wees er snel bij!

Heeft u interesse in een duurzame nieuwbouwwoning in een knusse buurt, niet te ver van het centrum van Groningen? Dan is De Kleine Hortus wat voor u! De verkoop is inmiddels begonnen, maar u heeft geluk: er zijn nog kavels beschikbaar! 

Het nieuwbouwproject bevat 37 rij- en hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen aan de Melisseweg in de wijk Ulgersmaborg, dichtbij het centrum van Groningen. Een tussenwoning Lavendel is te koop vanaf € 252.000, een hoekwoning Wolfsklauw vanaf € 278.500, 2-onder-1-kapwoning Gentiaan vanaf € 345.500 en 2-onder-1-kapwoning Melisse vanaf € 330.500.

Heeft u interesse? Alle verkoopdocumentatie (de prijslijst, plattegronden en inschrijfformulieren) ligt bij ons op kantoor. Wij maken graag een afspraak met u om het een en ander toe te lichten. Bel voor een afspraak naar: 050- 311 46 47.


Er zijn nog kavels beschikbaar

De verkoop van het nieuwbouwproject Goudplevier en 't Rietcarré fase 2 zijn inmiddels succesvol van start gegaan, maar er zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Neem contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. Bel 050-311 46 47. 


Meer informatie over de nieuwbouwprojecten leest u hier.

Verhuur nieuw hotel op voormalig Suikerunieterrein

Boekholt & partners gaat de verhuur verzorgen van een nieuw hotel dat de komende maanden op het voormalig Suikerunieterrein wordt gebouwd. Meer over dit bijzondere hotel leest u hierVind jouw nieuwbouwwoning op NieuwWonen Groningen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dat wordt nu nog gemakkelijker met de website www.nieuwwonengroningen.nl waar al het nieuwbouwaanbod in Stad, regio Groningen en de kop van Drenthe te vinden is. 

Op de website vind je het meest complete en actuele aanbod van nieuwbouwprojecten heel handig op één plek! Ook over projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan, vind je informatie. Vul je woonprofiel in en ontvang als eerste het laatste nieuws over nieuwe projecten die aansluiten bij jouw woonwensen.

NieuwWonen Groningen is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio, waaronder Boekholt nieuwbouwspecialist.