Acties


OPEN HUIS: Anjerlaan Haren

*OPEN HUIS* Op vrijdag 19 oktober kunt u tussen 16.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen bij de nieuwbouwappartementen aan het Anjerplein in Haren. Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar!

Meer informatie over deze appartementen leest u hier. 

Nieuw: huurappartementen De Leyhoeve

55-plussers opgelet! Boekholt & partners gaat de verhuur verzorgen van De Leyhoeve, een appartementencomplex aan het Oude Winschoterdiep, vlak naast de Euroborg in Groningen. 

De appartementen zijn er in allerlei formaten, beginnend bij 65 m2 en doorlopend tot 190 m2. De service en faciliteiten in De Leyhoeve zijn vergelijkbaar met dat van een hotel. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, waardoor u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Wilt u meer weten? Loop dan even bij ons binnen op ons kantoor aan het Damsterdiep of maak een afspraak met ons. Wij vertellen u graag meer over dit project. 
Meer over dit bijzondere appartementencomplex leest u hier.  Laatste kavels beschikbaar!

De bouw van het nieuwbouwproject Goudplevier en 't Rietcarré fase 2 staat in de startblokken. De verkoop van de laatste kavels betekent het startsein van de bouw! Heeft u interesse in de laatste kavels? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak te maken. 


Meer informatie over de nieuwbouwprojecten leest u hier.

Laatste kavels van XPREZZO fase 2 beschikbaar!

Wonen in een ruime eengezinswoning in een gevarieerde, nieuwe wijk in Groningen-Zuid? Dat kan! De laatste woningen van het nieuwbouwproject XPREZZO fase 2 in Helpermaar zijn nog beschikbaar. De woningen hebben verschillende kavelgroottes en uitbouwmogelijkheden op de begane grond en de eerste verdieping. Vanaf € 385.000 v.o.n! Heeft u belangstelling voor één van de kavels? Maak dan snel een afspraak met één van onze nieuwbouwspecialisten via tel. 050-311 46 47. Meer informatie vindt u hier.

Gasloos wonen in Westerburcht Zuidhorn

 Aan de rand van Zuidhorn, tussen de bestaande bouw, wordt het nieuwbouwproject Westerburcht gerealiseerd. Het kleinschalige project bestaat uit negentien royale villa's: drie vrijstaande woningen en zestien halfvrijstaande woningen. De slingerende straat, de ruime opzet van de woonbuurt en het vele groen geven Westerburcht een parkachtige sfeer. Een aantal woningen grenst met de achtertuin aan het water en alle woningen zijn voorzien van een lucht-warmtepomp met boiler en zonnepanelen. 

Meer over dit project leest u hier.
Heeft u interesse in het project? Neem dan contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten via 050- 311 46 47. Wij vertellen u er graag meer over!Wonen in De Kleine Hortus: wees er snel bij!

Heeft u interesse in een duurzame nieuwbouwwoning in een knusse buurt, niet te ver van het centrum van Groningen? Dan is De Kleine Hortus wat voor u! De verkoop is inmiddels begonnen, maar u heeft geluk: er zijn nog kavels beschikbaar! 

Het nieuwbouwproject bevat 37 rij- en hoekwoningen en 16 twee-onder-een-kapwoningen aan de Melisseweg in de wijk Ulgersmaborg, dichtbij het centrum van Groningen. Een tussenwoning Lavendel is te koop vanaf € 252.000, een hoekwoning Wolfsklauw vanaf € 278.500, 2-onder-1-kapwoning Gentiaan vanaf € 345.500 en 2-onder-1-kapwoning Melisse vanaf € 330.500.

Heeft u interesse? Alle verkoopdocumentatie (de prijslijst, plattegronden en inschrijfformulieren) ligt bij ons op kantoor. Wij maken graag een afspraak met u om het een en ander toe te lichten. Bel voor een afspraak naar: 050- 311 46 47.


Vind jouw nieuwbouwwoning op NieuwWonen Groningen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dat wordt nu nog gemakkelijker met de website www.nieuwwonengroningen.nl waar al het nieuwbouwaanbod in Stad, regio Groningen en de kop van Drenthe te vinden is. 

Op de website vind je het meest complete en actuele aanbod van nieuwbouwprojecten heel handig op één plek! Ook over projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan, vind je informatie. Vul je woonprofiel in en ontvang als eerste het laatste nieuws over nieuwe projecten die aansluiten bij jouw woonwensen.

NieuwWonen Groningen is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio, waaronder Boekholt nieuwbouwspecialist.