Acties


Woensdag 17 april extra start verkoop De Kleine Hortus fase 3

De verkoop van het nieuwbouwproject De Kleine Hortus fase 3 is van start gegaan. U kunt zich hiervoor inschrijven tot donderdag 25 april 12.00 uur. 

Op woensdag 17 april van 16.00 uur tot 18.00 uur hebben we een extra start verkoop-moment voor De Kleine Hortus fase 3 op ons kantoor aan Damsterdiep 34 om de start verkoop persoonlijk toe te lichten. U kunt hier alle vragen stellen of hulp krijgen bij online inschrijving. Alle informatie, plattegronden en prijzen zijn aanwezig. Heeft u vragen, neem van te voren contact met ons op via tel. 050-311 46 47.

Inschrijving Wiegershoek in Ten Boer t/m 24 april

De verkoop van het nieuwbouwproject Wiegershoek in Ten Boer is van start gegaan, u heeft nu de kans om zich in te schrijven voor dit mooie nieuwbouwproject. De inschrijving loopt tot woensdag 24 april 12.00 uur. U kunt dat doen bij ons op kantoor. Alle informatie, plattegronden en prijzen zijn hier aanwezig of kijk op www.wiegershoek.nl waar u het inschrijfformulier kunt vinden. Grijp uw kans en kom langs! Heeft u vragen, neem contact met ons op via tel. 050-311 46 47.

In het dorp Ten Boer, aan de rand van de nieuwbouwwijk Dijkshorn met uitzicht op het water, verrijzen straks twaalf 2-onder1-kapwoningen vanaf € 275.000 v.o.n. De woningen bestaan uit twee woonlagen met kap, hebben een woonoppervlakte variërend van 260 m2 tot maar liefst 517 m2. Alle ruimte om heerlijk te wonen!

Wij zijn gesloten tijdens het paasweekend!

Vanaf Goede Vrijdag (vrijdag 19 april) tot en met 2e Paasdag (maandag 22 april) is ons kantoor aan het Damsterdiep gesloten. Wij staan dinsdag 23 april om 9.00 uur weer voor u klaar. 

Start verkoop Engelse Park 15 mei!

De eerste 32 woningen van het project Engelse Park gaan op woensdag 15 mei in verkoop! Op deze dag wordt een informatiebijeenkomst tussen 17:00 uur en 19:30 uur in Paviljoen Sterrebos georganiseerd.

De verkoop gaat op basis van inschrijving via de projectwebsite. Maak op de projectwebsite alvast uw account aan en bekijk het woningaanbod om de woning van uw voorkeur te bepalen! De prijzen van de woningen zijn nog niet definitief vastgesteld. Qua richtprijs kunnen we het volgende afgeven:

  • Tuinwoningen vanaf ca. € 350.000,- v.o.n.
  • Parkvilla’s vanaf ca. € 500.000,- v.o.n.


Zorg dat u de financiële check al heeft gedaan. Hieruit wordt duidelijk of u de woning en bijkomende kosten kunt betalen en telt gewichtig mee in de toewijzing. Onze hypotheekadviseur helpt u graag vrijblijvend bij het in kaart brengen van uw financiering en afgeven van een hypotheekverklaring.

Heeft u vragen over het project of de financiering? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Nieuw Sintmapark: inschrijving gesloten

De inschrijving voor de verkoop van Nieuw Sintmapark is gesloten. Alle rijwoningen zijn verkocht, maar er zijn nog enkele vrije kavels en 2-onder-1-kap-woningen beschikbaar. Gaat uw voorkeur toch uit naar rijwoningen? In Nieuw Sintmapark fase 2 komen er nog enkele rijwoningen bij. Meld u snel aan, u kunt al een kavel reserveren. In fase 2 bieden we ook levensloopbestendige woningen aan! Bent u hiernaar op zoek? Dan kunt u deze nu al reserveren zodat u voor de start verkoop al bent verzekerd van uw kavel. 

Vind jouw nieuwbouwwoning op NieuwWonen Groningen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dat wordt nu nog gemakkelijker met de website www.nieuwwonengroningen.nl waar al het nieuwbouwaanbod in Stad, regio Groningen en de kop van Drenthe te vinden is. 

Op de website vind je het meest complete en actuele aanbod van nieuwbouwprojecten heel handig op één plek! Ook over projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan, vind je informatie. Vul je woonprofiel in en ontvang als eerste het laatste nieuws over nieuwe projecten die aansluiten bij jouw woonwensen.

NieuwWonen Groningen is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio, waaronder Boekholt nieuwbouwspecialist.