Helperpark 260 10, GRONINGEN

Huurprijs: € 1.251 per maand
Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN Helperpark 260 10, GRONINGEN

KORT
Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken. Dat is De Leyhoeve. Op een unieke locatie aan het Oude Winschoterdiep, vlak naast de Euroborg in Groningen blijven we samen jong. Het omringende park en de tuinen bieden u de mogelijkheid tot rust te komen, te ontspannen en lenen zich ook uitstekend voor een wandeling of om langs de waterkant te vissen. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid geven u als bewoner het thuis-gevoel.

AFSPRAAK
Wilt u een afspraak met een van onze makelaars voor een gesprek of een rondleiding?
Neem dan contact met ons op. Wij hebben alle informatie en de laatste stand van de beschikbaarheid.

ZORGELOOS WONEN
De 55-plusser van nu kan op deze aangename locatie, met bus- en treinstation Groningen Europapark voor de deur, kiezen uit luxe appartementen. Kies voor een hoekwoning, een tussenwoning of een prachtig penthouse. De appartementen zijn er in allerlei formaten, beginnend bij 65 m2 en doorlopend tot 190m2. De service en faciliteiten in De Leyhoeve zijn vergelijkbaar met dat van een hotel. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, wanneer dit noodzakelijk zou zijn. Zo kunt u altijd samen blijven wonen, wat er ook gebeurt!

WOONLANDSCHAP DE LEYHOEVE
-Koppelt het comfort en de service van een hotel aan prachtige huurwoningen
-Bestaat uit 208 ruim opgezette appartementen met prachtige balkons en grote raampartijen
-Is gebouwd met aardbevingsschade beperkende aanpassingen
-Stelt de 55-plusser van nu in staat langer thuis te blijven wonen in een prettige en persoonlijke woonomgeving en hierbij de regie zo lang mogelijk in eigen hand te houden
-Biedt recreatieve voorzieningen en diverse horeca faciliteiten voor jong en oud
-Heeft servicegericht en gastvrij personeel
-Heeft een eigen inpandige parkeergarage
-Biedt u de volledige keuzevrijheid uit een aantal formaten woning:
85 m2
100 m2
115 m2
130 m2
150 m2
Penthouses

APPARTEMENT
Het appartement van ca. 101 m² bevindt zich op de eerste verdieping en heeft uitzicht over de binnentuin van de Leyhoeve, het park in aanleg, het FC Groningen stadion en natuurlijk het prachtige Winschoterdiep. Het appartement is gelegen aan de achterzijde van de Leyhoeve. Dit appartement beschikt over de ruime entree, gastentoilet, wasruimte, badkamer en één slaapkamer. Grenzend aan de royale woonkamer ligt het overdekte balkon van bijna 15 m², gesitueerd op het zuidoosten. Het appartement is casco en biedt derhalve nog alle gelegenheid het naar wens in te richten.

SERVICE
Met een passie voor gastvrijheid en hospitality verleent Woonlandschap de Leyhoeve services zoals u deze mag verwachten in een hotel. De bewoner staat centraal en wordt graag gezien. Het hartelijke personeel kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen in de Brasserie, in de gezellige bar of in een van onze andere faciliteiten. Neem een frisse duik in het zwembad, wandel met uw kleinkinderen naar het voetbalstadion en de bioscoop of neem de trein naar het Centraal Station.

Overdracht  
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.251 per maand

Bouwvorm
 
Soort object Appartement
Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2017
Bouwvorm bestaande bouw
Ligging aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht

Indeling
 
Woonoppervlakte 101m2
Inhoud 280m3
Aantal verdiepingen 1

Begane grond
 
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1
Overige ruimten toilet, provisieruimte, berging, balkon, wasruimte, hal

Energie
 
Daktype plat dak
Verwarming vloerverwarming geheel
Kenmerken
Soort woning portiekflat
Woonoppervlakte 101m2
Aantal kamers 3 (waarvan 1 slaapkamers)
Soort bouw bestaande bouw
  Alle kenmerken
Voorzieningen in de buurt
Interesse in deze woning?

Stel een vraag

* Verplichte velden

Plan een afspraak

* Verplichte velden