Goudplevier ong, GRONINGEN

Vraagprijs: € 309.500 vrij op naam
Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN Goudplevier  ong, GRONINGEN

NIEUWBOUWBEURS XL:
Dit project wordt gepresenteerd op de Nieuwbouwbeurs XL op de stand (A3) van Boekholt nieuwbouwspecialist
Wanneer: 16, 17 en 18 november
Locatie: Martiniplaza Groningen, Leonard Springerlaan 2.

14 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN - 70% verkocht!

Binnenkort verrijzen in fase III van Reitdiep 14 energieneutrale en gasloze halfvrijstaande woningen.

KENMERKEN
- Prijzen van €309.500 tot €369.500 v.o.n. inclusief energieneutraal
- Woonoppervlakte: van 135 tot 146 m²
- Kaveloppervlakte: van 216 tot 435 m²
- Aantal slaapkamers: 3-5

BIJZONDERHEDEN
- Standaard energieneutraal, optioneel Nul op de Meter
- Prachtige locatie in het hart van Reitdiep fase III
- De woning op maat afmaken met architect
- Gasloos
- Warmtepomp
- Zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Kunststof kozijnen
- Royale achter- en/of zijtuin
- 2 eigen parkeerplaatsen

GOUDPLEVIER; WONEN MET KLASSE
Wonen in Goudplevier betekent royaal genieten van de ruimte om je heen. Een plek waar je thuis komt en even zalig niets doet óf juist het leven viert met familie, vrienden, buren. Een zee van ruimte en een reeks van mogelijkheden. Je hebt er zo goed over nagedacht. Je bent meer dan trots op je eigen woning; het is jouw thuis geworden, een weerspiegeling van je identiteit.

EEN REEKS VAN MOGELIJKHEDEN
De halfvrijstaande woningen geven je binnen en buiten de woning een enorme ruimte en vrijheid. Een opvallend element in het plan zijn de diepe en royale achtertuinen. Wil je tuin- of straatgericht wonen? En wat dacht je van een kantoor aan huis? Misschien een grote bijkeuken, speelkamer of slaap- en badkamer op de begane grond? Samen met de architect zet je de wanden, deuren en ramen op de voor jou juiste plek. Genoeg opties. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

EEN BEWUSTE KEUZE
In duurzaamheid gaat Goudplevier een grote stap verder. De woningen zijn klaar voor de toekomst. Energieneutraal is standaard, Nul op de Meter een aantrekkelijke optie. Jij zit er straks hoe dan ook geriefelijk, comfortabel en warmpjes bij. Je maakt een bewuste keuze voor een beter milieu én voor je portemonnee.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK
De architect heeft zich laten inspireren door de weidse omgeving en natuur van de Reitdiepstreek. De goudbruine gevels in combinatie met een asymmetrisch dakvlak zorgen voor een spannend geheel. De keuze van materialen als kunststof kozijnen, bakstenen en stalen gevelbekleding maakt dat de woningen onderhoudsvriendelijk zijn. Alle kavels bieden ruimte aan minimaal 2 parkeerplaatsen en zijn perfect op de zon georiënteerd. Een warm welkom in de straat, een vriendelijk voorkomen en gelukkige bewoners maken het af en vormen samen het perfecte plaatje.

DE WIJK
Op relatief korte afstand van de binnenstad ben je in de jonge woonwijk Reitdiep. In het noordwestelijke deel van de stad Groningen begeeft deze wijk zich te midden van een landelijke en waterrijke omgeving. Daar, in het hart van fase III, komt Goudplevier. De overgang van de stad naar de landerijen brengt je het beste van twee werelden; heerlijk genieten van de rust en het groen en de reuring van de stad met haar gezellige markten, restaurants en winkels binnen handbereik.

VOORZIENINGEN
Voor je dagelijkse boodschappen, sport en horeca hoef je de wijk niet uit! Alles wat je nodig hebt is in de wijk zelf te vinden. Naast de jachthaven zijn er diverse ondernemingen, waaronder een grote Jumbo supermarkt, cafetaria De ideale Buurman, kinderkledingzaak HarbourKidz, kapsalon Havenkapper, bloemen- en (woon)accessoires MASH, de Action en een fitnesscentrum. Daarnaast zijn er nog bijgekomen een groot wereldrestaurant, een boekhandel en een drogisterij. In de weekenden kun je ook terecht bij een Grieks restaurant en een visboer.

Maandelijks zijn er verschillende leuke activiteiten voor de buurt. Ook bevinden zich binnen handbereik twee nieuwe basisscholen, OBS de Meander en CBS Aquamarijn. Het schoolgebouw biedt tevens onderdak aan de buitenschoolse opvang, kinderopvang en een peuterspeelzaal.

Overdracht  
Status Beschikbaar
Vanaf € 309.500 vrij op naam

Bouwvorm
 
Soort object Woonhuis
Soort woning eengezinswoning
Type woning 2-onder-1-kapwoning
Bouwvorm nieuwbouw
Ligging aan rustige weg, in woonwijk

Indeling
 
Woonoppervlakte 135m2
Inhoud 502m3
Aantal verdiepingen 3

Begane grond
 
Aantal kamers 1
Overige ruimten toilet, hal

Tuin
 
Grootste tuin achtertuin
Achterom bereikbaar ja
Oppervlakte 300

Energie
 
Daktype zadeldak
Verwarming vloerverwarming geheel
Kenmerken
Soort woonhuis eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte 135m2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Soort bouw nieuwbouw
  Alle kenmerken
Voorzieningen in de buurt
Interesse in deze woning?

Stel een vraag

* Verplichte velden

Plan een afspraak

* Verplichte velden