Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
T (050) 311 46 46
NVM MakelaarFunda

Welkom bij de Makelaar van Groningen

Uitstekende verkoopresultaten!! Ook succesvol uw huis verkopen? Lees eens onze referenties. Boekholt & partners makelaardij is actief in en om Groningen. We hebben tot nu toe in 2014 inmiddels 84 woningen verkocht. Ook in 2013 hebben wij uitstekend gepresteerd en hebben we maar liefst 144 woningen verkocht! Dit zijn 9 meer dan in 2012.

Sinds 2013 werkt Boekholt & partners samen met het makelaarskantoor ben-s.nl. Gezamenlijk hebben wij in 2014 140 transacties gerealiseerd. In 2013 hebben beide kantoren gezamenlijk maar liefst 222 transacties (aankopen + verkopen) gerealiseerd! 

Uw makelaar in Groningen

Van goede huize(n) komen is een oud gezegde natuurlijk. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat het kopen of verkopen van een huis vandaag de dag veel haken en ogen met zich meebrengt? Uiteraard kunt u hiervoor bij iedere NVM Makelaar terecht, zij hebben bewezen dat ze over de juiste vakkennis beschikken en voldoen aan veel eisen. Dat is mooi meegenomen natuurlijk, maar waarop selecteert u dan een makelaar die uw huis verkoopt? Het is belangrijk dat u een makelaar kiest die actief in de markt bezig is en meer doet dan alleen een bord in de tuin of een vermelding in de krant. Boekholt & partners makelaardij is een kantoor uit de stad Groningen met actieve makelaars en heeft een compacte organisatie, kortom, deskundige makelaars van goede huize(n) met jarenlange ervaring. Kijk ook op onze referentie-pagina en lees wat opdrachtgevers over ons schrijven! Kom eens praten, bel of mail ons voor een afspraak, dan vertellen we u graag wat we bedoelen met: van goede huize(n) komen.

Uw makelaar in Groningen

Boekholt & partners  makelaardij: De NVM Makelaar van Groningen. Onze makelaardij staat bekend als een gerenommeerd en uiterst deskundig NVM-kantoor in de stad Groningen, zowel op het gebied van bestaande bouw als op nieuwbouw. Zoekt u een woning in het nieuwe Meerstad of in Helpermaar? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Uw taxateur in Groningen

De NVM - makelaars van ons kantoor zijn uiteraard gecertificeerd makelaar en taxateur in de regio Groningen. Wij staan als makelaar geregistreerd bij Stichting VastgoedCert: een platform met als doel kwaliteit van de makelaar en taxateur te waarborgen. Makelaars en taxateurs o.z. die hier staan ingeschreven voldoen aan de hoogste vakbekwaamheidseisen. Op onze taxatie-pagina treft u meer informatie.

Uw aankoop - makelaar in Groningen

Onze makelaars zijn gespecialiseerd in woningen en kunnen u van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden. Uiteraard met als uiteindelijk doel een nieuwe woning in Groningen e.o. waar het heerlijk thuiskomen is. Belangstelling in deskundig, objectief en professioneel advies bij uw belangrijkste aankoop van uw leven? Neem even contact op met onze aankoop - makelaar.

Nieuwbouw in Groningen

Onze makelaars verkopen ook nieuwbouw in Groningen en omstreken. Heeft u belangstelling in een nieuw te bouwen appartement of woonhuis kijk dan eens bij ons aanbod. Wilt u geïnformeerd worden over nieuwe projecten, neem dan contact met ons op voor meer informatie of om u direct in te schrijven.

Nieuwsbrief

Het is mogelijk om u te abonneren op de nieuwsbrief gemaakt door de makelaars van de Tasman Toren; unieke woontoren in Groningen. Meer informatie over deze toren kunt u bij ons nieuwbouw aanbod vinden.

Makelaar Boekholt & partners is een actieve makelaar van Groningen e.o.

Alle woningen die onze makelaars recent hebben verkocht en aangekocht in en om de stad Groningen staan in ons overzicht! Zo ziet u in een oogopslag dat wij actieve makelaars zijn en veel huizen verkopen in 2012 (en 2011)! Op de referentiesite ziet u wat onze opdrachtgevers (verkoper) over ons en onze dienstverlening zeggen. Boekholt & partners makelaardij: "We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Residence

In elk nummer van Residence vindt u het katern ‘De mooiste huizen’: een selectie uit het aanbod van herenhuizen, luxueuze appartementen en villa’s die te koop zijn in Groningen, Nederland en in het buitenland. Boekholt & partners makelaardij is exclusief Residence Member. Wij laten wij u maandelijks kennismaken met onze meest exclusieve en/of bijzondere objecten.

Makelaar in Groningen


Van de Makelaar : Nieuwste Aanbod Groningen e.o.
Laatste nieuws van uw makelaar

Hier vindt u een aantal wetenswaardigheden, nieuws over de makelaar en actualiteiten uit de stad Groningen. Klik op onze nieuwspagina voor meer (makelaar)nieuws.

  • 07-07-2014 Woning in beeld

    Centaurstraat 20 te Groningen: Op een vrijwel onontdekt stukje Groningen!  Prijs vanaf: € 275.000,- k.k. Meer informatie of maak direct een afspraak en bel 050-3114646.

  • 02-07-2014 Nieuwbouw in Groningen e.o.

    Momenteel zijn we actief in Helpermaar met nieuwbouw. Achter de schermen zijn we met meer nieuwbouwprojecten in en om de stad bezig. Heeft u hier belangstelling voor neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.Twitter

Tweets van Makelaar Niels Tweets van de Makelaar te Groningen